- 7 Şubat 2010
- 2.111
- 2.174
- 333
ayy şaka gibi ya sadece türk filmlerinde olur sanıyodum bu kadarıAy evet erkeklere mavi hep. Sadece yabancı firmalarda biraz daha değişik renkler var.
Gönlümde inan hiç bir cinsiyet yoktu canım ya. Yalnız yarınki doktor %100 şu cinsiyet dese inanabilirmiyim bilemiyorum![]()
Size bahsetmiştim teyzemin gelinine de doktorlar ilk erkek demişti, sonra başka doktor kız demişti. Sonra onlar kesinleştirmek için başka doktora gitmişler o da erkek demiş, sonra başka bir doktor yine kız demiş. Onlar da yine kesinleştirmek için başka bir doktora gitmişler kesin erkek demişçocuk oyuncağı gibi. Mesele şu ilk gittikleri doktor özel. Sonra kontrol için devlete gidiyorlar, cinsiyet değişince ilk gittikleri özel doktora gitmek istiyorlar ama adam izinde aynı hastanede başka doktora gidiyorlar erkek diyor. Sonra yine devlette kontrolde kız diyorlar, özeldeki ilk doktora gidiyorlar yine o da erkek diyor
Bütün bunlar 2li tarama 3lü tarama ve detaylı ultrason arasında oluyor

kızlar ya benim iki gündür iç çamaşırım çok ıslanıyo nerdeyse kuru yeri kalmıyo terden herhalde diye düşündüm ama korkuyorumda su mu diye.hatta az önce markete gidip geldim eşortmanım bile azcık ıslanmış.gerçi bel kısmıda biraz ıslaktı.en son kontrole gittiğimde doktorum çok su içiyosan gün içinde korkma sorun olmaz demişti ama bilemedim