-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
ayy şaka gibi ya sadece türk filmlerinde olur sanıyodum bu kadarı
kızlar ya benim iki gündür iç çamaşırım çok ıslanıyo nerdeyse kuru yeri kalmıyo terden herhalde diye düşündüm ama korkuyorumda su mu diye.hatta az önce markete gidip geldim eşortmanım bile azcık ıslanmış.gerçi bel kısmıda biraz ıslaktı.en son kontrole gittiğimde doktorum çok su içiyosan gün içinde korkma sorun olmaz demişti ama bilemedim

inşallah
kız çocukta zaten ister istemez görünce hevesleniyor insan,erkekte çeşit yok öyle.

Başkası anlatsa inanki yok canım bu kadar da olmaz derdim ama şu an bire bir teyzemlerin başından geçti

Eğer ki suyun olduğundan şüphe ediyorsan canım kendini hiç sıkıntıya sokma eczanede amniyon sıvısını anlamak için pedler oluyormuş ondan alabilirsin.

Ama bence sıcaklardan terdir gibi çok fazla sıcak. Deniz sezonu geldi oleeee

Cnm terdir bence, bende de ıslanıyo, popam da

Can'ım benimde son Zaman'larda arttı su gibi akıntı suyum normal çıkmıştı okuduğum kadarıyla haftalar ilerledikçe akıntı artıyormuş birde sıcakta etkilemiştir ter şeklinde ama fazla oluyorsa Selen_Ay ın dediği gibi eczaneden o pedlerden alınabilir bende 2 .5 litre su içmeye çalışıyorum sen çok içiyormusun suyu

Banada ter gibi geliyo canım ama içimde bi şüphe oldu o pedlere bi bakayım.bu arada dün deniz sezonunu açmış bulunmaktayım

Cnm terdir bence, bende de ıslanıyo, popam da
Bencede terdir canım da biraz evham yaptım galiba

Benimde her gittiğimde normal çıkıyo suyum çok şükür.ben en az 3litre içiyorum canım hatta bu aralar 4-4.5 litreyi buluyo

Kızlar akşam iftardan önce yürüyüşe çıktım evde oturmaktan yürüyüşe çıkınca Nasıl yoruldum hergün çıkacam inşallah

Selen_Ay cidden o ne öyle bir kız bir erkek demişler cocuk doğdu mu cinsiyeti ne merak ettim sen yarın mı gidiyorsun doktora inşallah Ada'm akıllı bilgilendirirler

Quinny 3 travel Bebek arabasına bi baksanıza kızlar dün bi bayanda gördüm çok güzel bir görüntüsü vardı çok konuşma fırsatım olması ama çok memnunum dedi bugünde Pierre cardinin ki gördüm o da güzeldi ama sormadım bayana

Pierre cardin güzel görünüyo ama yorumlar iyi değil, çok hantalmış, tekerlikleri de iyi değilmiş.

Quinny 3 3 tekerlikli imiş, 3 tekerlikleri ben sevmiyorum, denge sorunu oluyo, kaldirima cikarirken de zor oluyomus, öyle duydum. Ben tercih etmiyorum, inşallah yenidoğanların da kullandığı baston model alacağım, benim için önemli hafif olsun ve rahat kapansın, kapandığında boş durmasın, fazla yer kaplamasın. Benim çevremdikler hepsi hafif araba al diyor.

Ben normalde çok su içen biri değilim canım ama Bebek için zorla 2 litrede olsa içmeye çalışıyorum. Ama bazen 2 litreydi de bulmuyor. Şimdilik Bi sıkıntı yok gibi. İnş ilerde de olmaz
Dediğim gibi çok kafana takılırsa bakarsın pedlere
Bu arada Deniz sezonunu hiiiiiç kıskanmadık

Kızlar akşam iftardan önce yürüyüşe çıktım evde oturmaktan yürüyüşe çıkınca Nasıl yoruldum hergün çıkacam inşallah

İlk günler biraz zorluyor ama sonra daha rahatlıyorsun canım. Biz bugün de gidemedik. Benim yorgunluk hala çıkmadı. Yemekten beri uyuyorum. Şimdi yine uykuya geçicem

Selen_Ay cidden o ne öyle bir kız bir erkek demişler cocuk doğdu mu cinsiyeti ne merak ettim sen yarın mı gidiyorsun doktora inşallah Ada'm akıllı bilgilendirirler

Yok canım daha doğmadı o gelin de ekim annesi nasipse. İkimizin arasında 10 gün var Yalnız olanlardan çıkardığım sonuç devlet has. doktorları kız diyorlar özel hastane erkek...

Agranın dediği gibi canım Pierre cardin arabaların geneli hakkında bende pek iyi şeyler okumamıştım özellikle hantallıklarıyla ilgili. O yüzden hiç düşünmüyorum. Quinny yi de araştırırız

AGRA komşumda chicconun bastonu var çok pişman Bebek doğduğunda olmuyor 2 yaş arabası dedi aman hafif diye önerdiler ben hiç memnun değilim dedi dolmuş otobüs çekmeyecekler bence çokta ağırlığına bakmamalı doğumdan sonra alırım diyordum ama bende bakmaya başladım iyice Bebek arabalarına travel alacam kesinlikle ve mutlaka yatanlardan alacam beşik gibi yatacak bakalım bulacaz inşallah Kraft Nasıl kızlar onda da beğendiğim bir model vardı

Gunaydin kizlar :)
Selen_Ay canim orgulerini cook guzel masallah gule gule giysin minik yavrun :) babam geldi bugun bizimde orguler belki gelir dedim ama yine gelmedi

Tabii ki her kesin tercihi farklı, ben baby2go'dan 2 model beğendim şimdilik, yakından bakmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…