- 21 Kasım 2011
- 1.128
- 957
- 333
kızlar ayrıntılı ultrasona girdiniz mi? devlette sıra muhabbeti çokmuş sanırım. özelde de 500 tl civarı istiyorlarmış. yardımcı olabilecek olan var mı istanbul için?
http://www.hepsiburada.com/soo-baby-litewings-seyahat-sistem-bebek-arabasi-azuro-p-AILESNGLTWN-AZ. Kızlar ben sanırım bu arabayı alacağım gittim test ettim bütçeme göre 8'5 kilo tek elle kapanıyor hafif tek yön ama puset i içine koyduğunda Bebek anneye bakıyor o Zaman çift yön gibi Onu heralde 6 ay kullanıyorsun arabaya monte ediliyor puset araba ikisi birlikte 700 tl orta karar bir araba inceleyin belki beğenirsiniz
Sagol canim ama gitti bile babam :)) oh ne guzel gelecekmis benim anca doguma artikGünaydın canım gözün aydınbenim örgülerin bir kısmı da gelecek ay gelecek
Amin canim ama dedigim gibi yukarida gitti bile ugradi.sadeceGozun aydin cnm, baban gelmis, ben de babami cok ozledimAllah hepsine uzun ömürler versin
hoş geldin sanırım daha önce yazmamıştın bende arabayı beğendim iki kere gidip baktık dünde sipariş verdik artık kullanımı rahat tek elle kapanıyor sağlam duruyor rahat dönüyor 8.5 kilo tamamen beşik gibi açılıyor kapanıyor tek eksi yönü tek yönlü olması ama üstündeki puseti koyduğunda çift yönlü yani bebek bana bakacak ama oda 1 yaşa kadar bana bakacak:) sonra etrafı izler durdukça aklım karıştı aldık bizdeYolda yürürken birinde gördük, çok rahat hafif duruyordu hemen sorduk markasını. Soo baby ve çook memnunuz tavsiye ederiz dedi kadın. Üstünde 1 yaş civarı bebeği vardı fıldır fıldır geziyolardı :) Soo baby'nin aşağıdaki modeliydi, hoşumuza gitti açıkçası.
hoş geldin sanırım daha önce yazmamıştın bende arabayı beğendim iki kere gidip baktık dünde sipariş verdik artık kullanımı rahat tek elle kapanıyor sağlam duruyor rahat dönüyor 8.5 kilo tamamen beşik gibi açılıyor kapanıyor tek eksi yönü tek yönlü olması ama üstündeki puseti koyduğunda çift yönlü yani bebek bana bakacak ama oda 1 yaşa kadar bana bakacak:) sonra etrafı izler durdukça aklım karıştı aldık bizde
cnm gunaydın cnm oluyor bazen önemli degil tatlım yani =)Kızlar selam :) bişey sorcam karnınız da acı var mı acaba sabah bulaşık yıkarken karnım tezgaha hafif şekilde bastırdım çok acıdı ve taş gibi normal mi sizce ?
Teşekkür edeeim canım :))cnm gunaydın cnm oluyor bazen önemli degil tatlım yani =)
İnşallah kesinleşir bu sefer canım haber ver bakalım :)Günaydın annişler
Bize de hastaneden günaydın
Sıra bekliyorum bakalım bebiş ne çıkacak
MutluBulut_ canım gözün aydın baban uğramış. Gelip gitse de insan seviniyor ya ne bilim
Hayırlı olsun da bu ne saçmalık kavga etmedin mi kesin mi bari 6 aylık olduk çok şaşırdım ama senin gönlünden kız geçiyordu Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar sonunda çıkabildik doktordan
Kesinleşti kızımız olacakmış
28 cm ve 650 gr olmuşuz
Oyumu da değiştirdim kız yaptıııım
Eh ismimizde değişti tabi
Hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin allahKızlar sonunda çıkabildik doktordan
Kesinleşti kızımız olacakmış
28 cm ve 650 gr olmuşuz
Oyumu da değiştirdim kız yaptıııım
Eh ismimizde değişti tabi
Yaa çok şeker Güle güle gitsin bebişinKızlar sağlık ocağına gittim boşuna gitmiş oldum aşım temmuzdaymış karıştırmışım yürümem yürümem diye diye dünden beri iyi yürüyüş yaptım bugün sağlık ocağından sonra hem yürüyüş yaptım hemde alışveriş yaptım kızıma bu nevresimi aldım
Sağol Can'ım daha iyisini sana olsun bir tane daha alacam model beğenemedim başka internetten beğendiğim vardı tükenmiş oda buYaa çok şeker Güle güle gitsin bebişin
Hayırlı olsun da bu ne saçmalık kavga etmedin mi kesin mi bari 6 aylık olduk çok şaşırdım ama senin gönlünden kız geçiyordu Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin allah
Kızlar sağlık ocağına gittim boşuna gitmiş oldum aşım temmuzdaymış karıştırmışım yürümem yürümem diye diye dünden beri iyi yürüyüş yaptım bugün sağlık ocağından sonra hem yürüyüş yaptım hemde alışveriş yaptım kızıma bu nevresimi aldım
Bu da çok güzelmiş canım pembe aşığı oldum yaSağol Can'ım daha iyisini sana olsun bir tane daha alacam model beğenemedim başka internetten beğendiğim vardı tükenmiş oda bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?