-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Aldıklarını da giydirirsinde insan sinir olur oğlum diye sev kız çıksın neyse Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah ikincin erkek olurda o aldıklarını oğluşuna hevesle giydirirsin o Zaman bide bakalım doktorun ne diyecek cinsiyete kendi doktoruna ne Zaman gidiyorsun

Kendi doktoruma elbet kızdım canım
Ben 1 ay bebeğimi oğlum diye sevdim adıyla hitap ettim. Madem kordon doluyor oraya karıştırıyorsun; kesin oğlan, al babası şimdi inandın mı, garantilendi mi diye ultrason resmi verme.
Aldıklarım zaten genel olarak ortak renk canım bikaç tane mavi tonlu vardı. Oğlum olursa giydiririm, aslında fark etmez kızıma da giydiririm ben
Kendi doktoruma gitmeye 1 ay var ama şu yaptığından sonra ona gitmeye zerre gram hevesim yok şu andan sonra bana kalsa bırakırım bile ama eşim bıraktırmaz.

güle güle uyusun çok güzelmiş

Hayırlısı olsun diyelim diyecek başka diyecek cümlemiz yok nasılda emin konuşmuş birde manyak doktorada güvenemez hale geldik neyse herşeyde vardır bi hayır

Kızlar selam :) bişey sorcam karnınız da acı var mı acaba sabah bulaşık yıkarken karnım tezgaha hafif şekilde bastırdım çok acıdı ve taş gibi normal mi sizce ?
canım bazen benimde taş gibi oluyor bazen ince ince ağrıyor normal diye düşünüyorum hafif şekilde bastırmışsın bence yoktur bişey

daisy5 evet canım baya büyümüş kızım ismini daha ben hamile kalmadan bile kızımız olursa İldeniz koyalım diyordum eşime, tamam demişti ama bugün bi emin değil gibi geldi. Bi konuşalım da bakalım kızımın ismi de kesinleşir artık.

Hayırlısı olsun diyelim diyecek başka diyecek cümlemiz yok nasılda emin konuşmuş birde manyak doktorada güvenemez hale geldik neyse herşeyde vardır bi hayır

Elbet hayırlısı canım. Ama yazdığım cümleler doktorun kullandığı cümleler yanında hiç yani. 2. gebeliğim normal olursa zaten ona gitmem (Allah büyük konuşturmasın da) zaten normal gebelik geçirince o bölüme de alacaklarını sanmam bebeğim iyi olsun da eksik olsunlar

Kızlar sonunda çıkabildik doktordan
Kesinleşti kızımız olacakmış
28 cm ve 650 gr olmuşuz
Oyumu da değiştirdim kız yaptıııım
Eh ismimizde değişti tabi
İnşallah hayırlı evlat olsun, kız erkek fark etmez. Açığı mağazalara gittiğimde kız kiyafetlerini görüo özeniyorum vallah

Ayyy çok güzelll, inşallah huzurla musmutlu uyusun

ben bunun kırmızısını aldım 3 tekerleklilere hiç bakmadım 700 tl
Güle güle kullan cnm. Ne güzel en zor işi aradan çıkardınız. Biz düşün düşün sonda neye karar vericez bakalım Ben de sarı almak istiyorum civcivime sarısı da güzelmiş

madley hafif bastırmakla bir şey olmaz merak etme, ultrasyon zamani doktor da bastırıyo. Bi de onlar sıvının içinde oldukları için sıvı onları yastık gibi koruyo. Bebeğe bir şeu olursa senin canın acıtmaz, kendini canınu acıtmışsın, bebiş keyif yapıyo şimdi göbüşünde

Kızlar bu ne sıcak, dilim ağzım kurudu, başıma ağrı girdi valla, Allah yardımcımız olsun bu sıcaklarda

cok güzel cnm güle güle eskitsin =)

selam kızlar..ben anca kendime geliyorum.sözde bugün gezmeye gidip bişiler bakcaktım ama sıcaktan uyuyup kalmışım tabi uyumak denirse:)
Kızlar sonunda çıkabildik doktordan
Kesinleşti kızımız olacakmış
28 cm ve 650 gr olmuşuz
Oyumu da değiştirdim kız yaptıııım
Eh ismimizde değişti tabi
hayırlısı olsun canım ama bu kesin mi bi doktora daha gitseydin.bide kendi doktoruna güvenip devam edebilcek misin?

ben bunun kırmızısını aldım 3 tekerleklilere hiç bakmadım 700 tl
canım güle güle kullanın inşallah.markası ne bunun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…