-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Bende sıvı yok, uclarında ufak sarı kabuk gibi şeyler var. Süte hazırlanıyo vücüdün demek ki . İnşallah sütün bol olur
inşallah hepimizin bol olur da emer bebişlerimiz benden geliyor da biraz seni ki gibi kabuk yok su gibi sıvı oda az :)
bu arada farkettim de hep bişiler sormak için giriyorum resmen haliniz hatrınız dışın da :)
nasılsınız iyimisiniz bebişler nasıl :)

inşallah hepimizin bol olur da emer bebişlerimiz benden geliyor da biraz seni ki gibi kabuk yok su gibi sıvı oda az :)
bu arada farkettim de hep bişiler sormak için giriyorum resmen haliniz hatrınız dışın da :)
nasılsınız iyimisiniz bebişler nasıl :)
iyiyiz canım, büyüyoruz yavaş yavaş, sırt bel ağrıları, ağırlaşmalar .... :anneadayı::nazar:

Teşekkürler canım sanırım üşütmüşüm ondan acıdı karnım bide göğüsünüzden su gibi sıvı geliyo mı sizin ? :)

Maşallah canım artık vücut süte hazırlanıyor demekki
Bundan sonra dikkat edicen canım yorulsan da karnın taş gibi olacak, üşütsen acıcak. Çok dikkat et

Maşallah canım artık vücut süte hazırlanıyor demekki
Bundan sonra dikkat edicen canım yorulsan da karnın taş gibi olacak, üşütsen acıcak. Çok dikkat et
galiba öyle canımm ay nedense senin yorumların dr. gibi rahatlatıyor beni :)) bu arada kızçen olcakmış tebrik ederim umarım tekrar sürpriz yapıp erkek demezler sana da bana da gerçekten büyük şok olur :))

Günaydın kızlar sağolun bilgileriniz için sürekli iç çamaşırımı değiştiriyorum zaten doktor kontrolüm Bayram'dan sonraya alacam ailem gelecek ondan dolayı doktorum vajina jelini kullan dedi bugün yürüyüşe çıktığımda alıyım nir tane diyorum akıntı yok afedersiniz koku var markafonide de ilk defa başıma böyle birşey geldi arıyorum ulaşamıyorum da dün iptal etmişler kızlar sizde aşırı terleme var mı bende çok yoğun sabah kalkıyorum ter içinde kalmışım uykuya gelince bende de sorun yok bol bol uyuyorum saat 4 ile 5 arası yatıyorum

galiba öyle canımm ay nedense senin yorumların dr. gibi rahatlatıyor beni :)) bu arada kızçen olcakmış tebrik ederim umarım tekrar sürpriz yapıp erkek demezler sana da bana da gerçekten büyük şok olur :))

Sanırım iyi doktorlardan yana almışsın ne güzel :KK19: sonuçta hepimiz bi panik halindeyiz. Asıl amacımız hem yardımlaşmak hem de birbirimize destek olmak :KK19:
Evet artık kızım olacak, ay bundan sonra doktor bu erkek derse hiç hoş tepkiler vereceğimi sanmıyorum :sopa:

Günaydın kızlar sağolun bilgileriniz için sürekli iç çamaşırımı değiştiriyorum zaten doktor kontrolüm Bayram'dan sonraya alacam ailem gelecek ondan dolayı doktorum vajina jelini kullan dedi bugün yürüyüşe çıktığımda alıyım nir tane diyorum akıntı yok afedersiniz koku var markafonide de ilk defa başıma böyle birşey geldi arıyorum ulaşamıyorum da dün iptal etmişler kızlar sizde aşırı terleme var mı bende çok yoğun sabah kalkıyorum ter içinde kalmışım uykuya gelince bende de sorun yok bol bol uyuyorum saat 4 ile 5 arası yatıyorum

Daha sık canım mesela günde üç kere dört kere filan. Ütülemeden giyiyorsan mesela, ütüle
Doktorun söylediği ilaç varsa kullan tabi. Zaten mantarın en büyük göstergesi koku ve yeşile dönen akıntı. Normalde akıntı belirti değil tabi.

Sanırım bu uyku sıcakların etkisi yüzünden hepimizde var :KK45: Ben de sürekli ter içindeyim. Bütün pencereler kapılar açık yatıyoruz biz valla :confused:

DSC_0779...webp
DSC_0782..webp
DSC_0783..webp
hgj.webp
örme..webp
DSC_0787..webp
DSC_0778..webp
DSC_0786..webp
DSC_0784..webp
DSC_0782..webp
DSC_0779...webp
DSC_0783..webp
hgj.webp
örme..webp
DSC_0787..webp
DSC_0778..webp
hgj.webp
örme..webp
DSC_0787..webp
DSC_0778..webp
DSC_0786..webp
hgj.webp
örme..webp
DSC_0787..webp
DSC_0778..webp
DSC_0786..webp
DSC_0784..webp
hgj.webp
örme..webp
DSC_0787..webp
DSC_0778..webp
DSC_0786..webp
DSC_0784..webp
DSC_0782..webp
hgj.webp
örme..webp
DSC_0787..webp
DSC_0778..webp
DSC_0786..webp
DSC_0784..webp
DSC_0782..webp
kızlar bunlarda benim bebişim cicişleri umarım hepimixe sağlıcakla giydirmeyi nasip eder sanırım yükleme özürlüyüm bi kaç tane yüklemişim sayfaya verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerimm :)

Eklentiler

• DSC_0781..webp
    DSC_0781..webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 42
  • DSC_0776..webp
    DSC_0776..webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 44
  • DSC_0777..webp
    DSC_0777..webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 47
Selen_Ay Selen_Ay aynen öyle canım bide hafta olarak bizden büyük olmanız bizim için avantaj oluyo bi yandan biz yaşarken siz yaşamış oluyosunuz o bakımdan :))

madley madley canım bütün cicileriniz birbirinden güzel güle güle kullansın bebişin. Yalnız bişi sorcam o termoslar normal sıcak su termosu değil mi? Senden rica etsem bi gün içine su doldurup düzgün akıyor mu ve kapağı kapalıyken sızdırma yapıyor mu bakarmısın?

Biz geçen sene ufak böyle termos aldık. Hem demiştim bebek olursa dışarda ona mama hazırlarken de iyi olur. Ama sonra akıttığını fark ettim o yüzden bu tip termoslara bi güvensizlik geldi. eğer sıkıntı yoksa ben de bu markayı alayım, lazım çünkü.

MutluBulut_ MutluBulut_ canım biz iyiyiz sen nasılsın

Bu arada kızlar msj geldi bugün kargom gelecek -tabi yurtiçi lütfedip bugün getirirse- havlumuz ve penye batteniyelerimiz gelecek. Sabırsızlıkla bekliyorum :rolleyes: Bakalım diğer aldığım göğüs ürünleri filan ne zaman verilecek hala tedarik aşamasında. Dünkilerde yarından sonra kargolanacaaaak :rolleyes::rolleyes:

madley madley canım bütün cicileriniz birbirinden güzel güle güle kullansın bebişin. Yalnız bişi sorcam o termoslar normal sıcak su termosu değil mi? Senden rica etsem bi gün içine su doldurup düzgün akıyor mu ve kapağı kapalıyken sızdırma yapıyor mu bakarmısın?

Biz geçen sene ufak böyle termos aldık. Hem demiştim bebek olursa dışarda ona mama hazırlarken de iyi olur. Ama sonra akıttığını fark ettim o yüzden bu tip termoslara bi güvensizlik geldi. eğer sıkıntı yoksa ben de bu markayı alayım, lazım çünkü.

Bu arada kızlar msj geldi bugün kargom gelecek -tabi yurtiçi lütfedip bugün getirirse- havlumuz ve penye batteniyelerimiz gelecek. Sabırsızlıkla bekliyorum :rolleyes: Bakalım diğer aldığım göğüs ürünleri filan ne zaman verilecek hala tedarik aşamasında. Dünkilerde yarından sonra kargolanacaaaak :rolleyes::rolleyes:
selam cnm ne yapyon nasılsın hadi gözün aydın cnm =)

aminn inşallahhh :) iyi dedin canım bak benim hiç aklıma gelmemişti hemen deneyip bilgi vericem :)

Back
X