-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
MutluBulut_ iyiiz sen nasılsın?
Selen_Ay gözün aydın cnm, yurtiçi beni hep sinir ediyor, adresten mi neden mi, en geç benimkini getiriyo bizimaldığımız isimli yastıklar da henüz kargolanmadı bekliyoruz
bu gün kendimz için su geçirmez alez aldım bi de bebişe silikon yastık. zaten ilk zamanlar yastık kullanmıcaz ama yine de bulunsun

selam hanımlar nasılsınız valla herkez ne güzel seyler almışlar güle güle giysinler bebekleriniz =)

selam cnm sen nasılınsın ne yapyon tatlım =)

daha önce sordum mu acaba bilemiyorum. Kızlar tırnak makası saç tarağı hangi marka alacaksınız? bi de bebek bakım ürünler,şampuan yağ falan? ben sebamed almayı düşünüyorum da. siz ne alacaksınız ve neden
sebamedin ürünleri yeşil reyon denen bir website var indirimde orda çok güzel indirim daha önce hiç ordan alış veriş yapmadım alsammı almasammı düşünüyorum. Unibaby yenidoğan islak mendil de çok ucuzdu orda.

Selen_Ay sıcak suyu koydum canım kapağı kapalıyken bi sızdırma yok üst kapağı açınca kilit düğmesi kapalıyken ters çevirince dk. 1 damla damlatıyor sanırım buda normal gibi 13:10 da koydum sıcak suyu bakalım sıcak tutma süresi ne kadar olucak :)

selam canım ben pamuklu yenidoğan unibaby ıslak mendim aldım, bezini prima Premium care aldım ,şampuanını mustella aldım,tırnak makasını bebedor aldım ,yağını johsnsons alacağım, bunları yeğenlerimde test edildiği için ve başka annelerden duyduğum için aldım birde göğüs kremi lansinoh aldım oda iyiymiş sürmeye 32 den sonra başlıcam inş.

chicco ve sevi bebe var aklımda tırnak için canım ikisi de iyi gibi ama bende karar veremedim henüz bebek şampuan yağı vs. bübchen alıcam eşimin abisi almanya da o bunu tavsiye etti araştırdığım kadarıyla da pek kötü yoruma rastlamadım pişik kremi larak mustela unibaby yenidoğanı heryer de hep indirim de görüyorum nedendir bilinmez :)

maşallahher şeyi almışsın sen inşallah güle güle kullanın anne bebiş ben de bebek bezi aldım prima premiıum care ıslak mendili de unibaby alacağım. artık 2. kişiden mustella aldığını duyuyorum göğüs kremi ben de alnsinoh alacağım ama garmastan da iyi diyorlar.

selam cnm ne yapyon nasılsın hadi gözün aydın cnm =)

Sağol canım bugün teslim edilirse gözüm aydın olacak

aminn inşallahhh :) iyi dedin canım bak benim hiç aklıma gelmemişti hemen deneyip bilgi vericem :)

Yurtiçinin kendi sıkıntılı canım, senin adresle hiiiç alakası yok. Benim 4 gün kargomun çıkıp gelmediğini bilirim. Merkezini arayıp ağzıma geleni saydığımı da, hatta kargoyu yollayan firmaya varana kadar aradığımı da... Nefret ettim yurtiçinden

Şampuan filan sordun canım da sanırım kafanda oturmayan bişeyler var.
Tırnak makasında çok bi marka, sanırım gözetmem.
Tarağımız ve fırçamız chicco hem de mavi
Şampuan bi karar veremedim
Yağ almıcam kışın bir an önce giydirmekte fayda var diye düşünüyorum.
Yeşil reyondan da hiç alışveriş yapmadım (senden duymuştuk ilk zaten)

iyiim cnm çalışıyorum veya çalışıyor gibi görünüyorum. Allah'tan ofis güneş almıyo bu aralar pek iş de yok. yoğun olursa biterim valla

Aman boş oturma oturuyor gibi görünme. Patronların en ayar olduğu şey. Hani biliyorlar ki iş yok. Napıyım iş olmayınca ama yok gözlerine batıyoruz.

Damlatmıyorsa tamamdır Sağol canım zahmet verdim durduk yerde.

amin inşallah canım :))
biz bebişimle iyiz şükür tepiniyoruz sen nasılsın ? :)
ıyıyız canım bızde sıcaklarda bunalıyoruz

ıyıyız canım bızde oturuyoruz ana kız
selam cnm sen nasılsın ne yapyon =)
ıyı canım oturuyoruz her zmankı gıbı zaten bu havada yapacak bırseyde yok

cok sukur canım

Tırnak makası, tarak : bebedor
Şampuan :unı baby
Islak mendıl : unı baby
Bez : prıma premıum care

birisi tarak ve makas için Bebe Jou önermişti jokerde varmış sanırım.
bebek bakımı yağı içinde en sağlıklısı zeytinyağ demişti.Ama nerede okudugumu unuttum.Yazmışım defterime :)
şampuan vs henuz erken diye araştırmadım.Anca tecrübeli kişilerin yazısında denk gelirse not alıyorum :)
UNi yenidoğan saf su+pamuk ıslak mendil listemde ki ürünlerden biri.
Böyle alışverişlerinizi görünce almış gibi mutlu oluyorum.
Ben öncelikle battaniye,ağız bezi vs alışverişi yapıyorum şimdilik.

Damlatmadı canım şuan için hala bi sıkıntı yok :)

Kızlar bır kac gundur gelıp gıdıyorum oda yapıp yapmama konusunda.
Oda yaptıgında malıyetı cok mu olacak dersenız hayır 1 besık 1 uc kapılı dolap alıcaz ayrı ayrı. Tabı oda yapınca bırde kucuk uygun fıyatlı besık alıcaz. He bırde halı
Diger bır sık bır dolap bır besık yıne alayım ama besıgı 6-7 ay sonra gecıreyım yan odaya
Son sıkkımda tek bır besık alayım yatak odasına koyayım bıttı
Aman ılk cocugum ıcımde kalmasın dıye bır dusuncem yok. Kullanıslı olmasını ıstıyorum sadece. Odayı erken ayırmak mı mantıklı yoksa beraber yatmak mı kestıremez oldum.
Instagramda bır kac kısıye ozel mesaj attım. Ikea sallanmayan besıgı bıle dusundum hıc aklımda yokken. Yanlız gelen mesajlarda cogunda bebegın 2 yada 2,5 yasında artık besık yetmedıgını ogrendım ee dırek bazada alamam ya. ama tanıdıgın kızı neredeyse 4,5 yasında oldu halaaa altı 4 cekmecelı sallanan besıkte yatıyor bende ona guvenmıstım
Bırde altı cekmecelı besıklerın hıc kaldırılmıs halını gordunuz mu ? sokuldugunde dolap ustune arkasına falan koyulur mu Allah ızın verırse 2. cogugumuzada saklamak ıstıyorum tabı 4 sene sonra mı olur 10 sene sonra mı bılemıyorum
Kac gundur resmen kafa karısıklıgındayım
Oda yaparsak bayramda odamızı pembeye mı boyasak dıyoruz uf onun bıle kararını veremıyoruz. Odada ufak tefek cızıkler varda
Hevesle degıl mantıkla karar vermek ıstıyorum.
Ne kadar uzun olmus Uzatmısım bıraz
Sıze uzatmıcamda kıme uzatıcam canım Dımı

hayırlı olsun güzel güzel sağlıkla giysin içinde sevdirsin kendini inşallah :)
İnce zıpınları nereden almıştın? baktığımda görmedim mağzalarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…