teşekkürler aminn inşallah canımhayırlı olsun güzel güzel sağlıkla giysin içinde sevdirsin kendini inşallah :)
İnce zıpınları nereden almıştın? baktığımda görmedim mağzalarda.
kolay gelsin cnm benim valla sıcak allah yardım etsin cnm biz evdeyiz gine yani bol su tüket cnm =)iyiim cnm çalışıyorum veya çalışıyor gibi görünüyorum.Allah'tan ofis güneş almıyo bu aralar pek iş de yok. yoğun olursa biterim valla
Tam da için de bulunduğum durumu çok güzel özetlemişsin canım bakalım ne yorumlar gelicek :)Kızlar bır kac gundur gelıp gıdıyorum oda yapıp yapmama konusunda.
Oda yaptıgında malıyetı cok mu olacak dersenız hayır 1 besık 1 uc kapılı dolap alıcaz ayrı ayrı. Tabı oda yapınca bırde kucuk uygun fıyatlı besık alıcaz. He bırde halı
Diger bır sık bır dolap bır besık yıne alayım ama besıgı 6-7 ay sonra gecıreyım yan odaya
Son sıkkımda tek bır besık alayım yatak odasına koyayım bıttı
Aman ılk cocugum ıcımde kalmasın dıye bır dusuncem yok. Kullanıslı olmasını ıstıyorum sadece. Odayı erken ayırmak mı mantıklı yoksa beraber yatmak mı kestıremez oldum.
Instagramda bır kac kısıye ozel mesaj attım. Ikea sallanmayan besıgı bıle dusundum hıc aklımda yokken. Yanlız gelen mesajlarda cogunda bebegın 2 yada 2,5 yasında artık besık yetmedıgını ogrendımee dırek bazada alamam ya. ama tanıdıgın kızı neredeyse 4,5 yasında oldu halaaa altı 4 cekmecelı sallanan besıkte yatıyor bende ona guvenmıstım
Bırde altı cekmecelı besıklerın hıc kaldırılmıs halını gordunuz mu ? sokuldugunde dolap ustune arkasına falan koyulur muAllah ızın verırse 2. cogugumuzada saklamak ıstıyorum tabı 4 sene sonra mı olur 10 sene sonra mı bılemıyorum
Kac gundur resmen kafa karısıklıgındayım
Oda yaparsak bayramda odamızı pembeye mı boyasak dıyoruz uf onun bıle kararını veremıyoruz. Odada ufak tefek cızıkler varda
Hevesle degıl mantıkla karar vermek ıstıyorum.
Ne kadar uzun olmusUzatmısım bıraz
Sıze uzatmıcamda kıme uzatıcam canımDımı
Canım odan varsa mutlaka yap derim benim odam yok mecbur beşiği yatak odasına koyacam bütçene göre mutlaka Bebek odası takımı bulursun bence beyaz al ben öyle yapardım odam olsaydı ben büyüyen beşik alacam çekmeceli en aklıma uyan büyüyen beşik inşallah doğru karar vermişimdir[/QUOTE]Kızlar bır kac gundur gelıp gıdıyorum oda yapıp yapmama konusunda.
Oda yaptıgında malıyetı cok mu olacak dersenız hayır 1 besık 1 uc kapılı dolap alıcaz ayrı ayrı. Tabı oda yapınca bırde kucuk uygun fıyatlı besık alıcaz. He bırde halı
Diger bır sık bır dolap bır besık yıne alayım ama besıgı 6-7 ay sonra gecıreyım yan odaya
Aman ılk cocugum ıcımde kalmasın dıye bır dusuncem yok. Kullanıslı olmasını ıstıyorum sadece. Odayı erken ayırmak mı mantıklı yoksa beraber yatmak mı kestıremez oldum.
Instagramda bır kac kısıye ozel mesaj attım. Ikea sallanmayan besıgı bıle dusundum hıc aklımda yokken. Yanlız gelen mesajlarda cogunda bebegın 2 yada 2,5 yasında artık besık yetmedıgını ogrendımee dırek bazada alamam ya. ama tanıdıgın kızı neredeyse 4,5 yasında oldu halaaa altı 4 cekmecelı sallanan besıkte yatıyor bende ona guvenmıstım
Bırde altı cekmecelı besıklerın hıc kaldırılmıs halını gordunuz mu ? sokuldugunde dolap ustune arkasına falan koyulur muAllah ızın verırse 2. cogugumuzada saklamak ıstıyorum tabı 4 sene sonra mı olur 10 sene sonra mı bılemıyorum
Oda yaparsak bayramda odamızı pembeye mı boyasak dıyoruz uf onun bıle kararını veremıyoruz. Odada ufak tefek cızıkler varda
ilk doğduğunda göbek kordonu mikrop kapmaması için sık sık değiştirmek gerekir sanırım.teşekkürler aminn inşallah canım
ben para verip almadım ama miniçonun internet sitesin de mevcut canım :)
aynen canım iç zıbın atlet yerine bunu kullanıyosun sonuçta rica ederim :)ilk doğduğunda göbek kordonu mikrop kapmaması için sık sık değiştirmek gerekir sanırım.
tşk ederim bakarım iletiğin siteden :)
ahh canım, demin ofiste uykum nasıl vardı anlatamam, Allahtan ofiste kimse yok. bir koltuğa oturdum diğerine bacaklarımı koydum, 15 dak falan mayıştım vallah
ya sıcaktan bayılıyoruz galiba işyerinde tek olduğum halde uykum gelmezdi şimdi evdeyim gezme imkanım var ben uyuyorumahh canım, demin ofiste uykum nasıl vardı anlatamam, Allahtan ofiste kimse yok. bir koltuğa oturdum diğerine bacaklarımı koydum, 15 dak falan mayıştım vallah
Kızlar bır kac gundur gelıp gıdıyorum oda yapıp yapmama konusunda.
selam cnm nasılsın sen ne yapyon valla o uyku var galiba herkezde sıcak ya hava o yuzden de oluyor cnm =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?