-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Tam da için de bulunduğum durumu çok güzel özetlemişsin canım bakalım ne yorumlar gelicek :)
Ozette olmadı ama

Canım odan varsa mutlaka yap derim benim odam yok mecbur beşiği yatak odasına koyacam bütçene göre mutlaka Bebek odası takımı bulursun bence beyaz al ben öyle yapardım odam olsaydı ben büyüyen beşik alacam çekmeceli en aklıma uyan büyüyen beşik inşallah doğru karar vermişimdir[/QUOTE]
Var canım evımız 2+1 ama biz evlenıken bır odaya sadece tul almıstık tulude hem ılerıde bebek odasına hemde oturma odasına uyacak bırsey secmıstık evet canım bende beyaz dusunuyorum bakmadık ama daha cok tek besık ve 3 kapılı ayrı bır yerden dolap dıyoruz cunku takımlar pahal.. ıste kaldırdıgımda besıgı nereye koyarım onu bılmıyorum

bızımde kıra ama ufukta ev almak yok Oh ne guzel planın hazır canım dolap nerden alacaksın ? koctasa baktık gecen ma kalıte ıcımıze sınmedı seneye tasınacaksın yenı evınde boya yaparsın canım. Aslında bızım oda bostu ama fazlıkları koyuyodum ben bıraz hor kullanmısım cızılmıs ya boya pahalı mı acaba bızımde odalar yan yana. Esımde gunduzlerı kendı odasında uyuturuz alıssın dıye dıyor ama oda kararsz

ayy bu uyku hali sıcaklar birde sindirim sıkıntısı ohh miss herşeyi geçtim sindirim için sıvı,meyve ne varsa deniyorum tek çözüm doktorun verdiği şurup canlar sizlerde de oluyor mu sıkıntı
sindirim sıkıntısı derken? noluyor ki?

MutluBulut_
canım dolabı çok pahalı almayacağım, koçtaşa bakacağım bir de İKEA ya. ahşap renki istiyorum karyolasına uygun olsun, öyle bir şey görmüştüm sanki İKEAda. sonralar da inşallar genç oda takımı aldığım zaman o dolapı kendim kullanırım, o yüzden resimli falan istemiyorum, zaten resimli olursa bebiş ne anlayacak ki açığı ve kısaca odayı kendi ihtiyaç ve isteiğime göre yapacağım, ben rahat oliim orda, o yüzden bebek oda takımı almıyorum, daha sonra dolapı falan kendim kullanabilim. zaten bebek bir şey anladığı yok, o sütünü içsin, emziğini emsin uyusun da büyüsün, onun işi o inşallah büyüyünce kendi zevkine göre birşeyler yapacağız

kızlar bende bebk odasını seneye yapacağım nasipse bizde o zaman yeni eve geçeceğiz burada odalar az ve küçük

afedersin kabızlık

affettim hamilelerde çoğ zaman oluyo canım, muz yeme, muz kabızlık yapıyo. sabahları kayısı ye bir de üstünden ılık su iç, öyle bi şey duydum. benim şimdilik öyle sorunum yok, o yüzden hiç sormadım doktora

gülegüle kullan canım, kalitesi nasıl?

Sağol canım
Kalitesine laf edersem çarpılırım mazallah
Yalnız battaniyeler beklediğimden büyük çıktı. Şöyle anlatayım english home da ve H&M de penye battaniyeler satılıyor ebatları onlardan daha büyük ve daha yumuşak.
Havluda daha önce görmediğim bir doku var.İnş iyi emiyordur suyu.
Yalnız hani demiştim ya bu havlu ve battaniyeler gelsin ona göre beğendiğim bir havlusu daha var onu da alıcam diye. Artık o havluyu kafamda hiç soru işareti olmadan alabilirim.

ay kızlar ne ara bu kadar yazıstınız ben bir mayun yapyım dedim biraktım neyse yarın yapacakım biraz olmadı ama olsun elimle yaptım bu sıra kızlar bende oda yapmada karasısız oda var aslında ama kıler gibi kullanıyorum ve esim askere gidecek bende mersin olacakım ve kiradayım simdi cocuk odası yapsak sonra bu buyuyecek tekrar oda takımı yapmak zorunda kalacakız valla bilmiyorum kızlar durumu olan yapsın derim cok guzel oda lar var o yuzden fikir veremiyorum ben karasısız daha =)

bunu da istiyorum, bakalım eşim ne der Eki Görüntüle 1850573

İnş. alabilirsin canım. Bunu şifonyer olarakta kullanırsın. Ben de başta böyle bişey istiyordum eşim sonra o ne öyle dedi ben de o yüzden normal şifonyere döndüm ama bunları da beğeniyordum yani. Onun üstüne o alt açma aparatları varya onları alabilirim diyorum.

ay cnm hayırlı olsun tatlım gule gule giysin bebegin cok güzeller=)

Sağol canım işte hepimiz bi heves bişeyler alıyoruz. Güle güle kullanmakta nasip olur inş.

ayy bu uyku hali sıcaklar birde sindirim sıkıntısı ohh miss herşeyi geçtim sindirim için sıvı,meyve ne varsa deniyorum tek çözüm doktorun verdiği şurup canlar sizlerde de oluyor mu sıkıntı
canım bendede oluyodu ama 2gündür akşamları kayısı yiyip üstüne bol su içip yatıyorum ertesi gün bi sorun kalmıyo çok şükür

selam cnm nasılsın sen ne yapyon valla o uyku var galiba herkezde sıcak ya hava o yuzden de oluyor cnm =)
iyiyim canım azcık temizlik yapayım dedim belim koptu yarım bıraktım zaten yarısını yarın yapcam

4 cekmecelı bende ıstemıyorum ama 2 cekmece olsun dıyorum bakalım napıcaz. bızde 100-150 cıvarı alırız canım kucuk besıgı.

ne uygun almıssın canım sıfonyerı baya uygun olmus park yatakta gorduklerım baya pahalı oluyor. Park yatakları tıp olarak begenmıyorum canım. keske uygun fıyata kucuk boy park yataklar olsa ıyı olurdu ama masallah cok buyukler odamdan parca cıkarmadan onu koyamam yatak odasına. ee cıkardıgım parcayıda bebek odasına koyarsam karısık olur

Canım bızde cok para veremeyız coook zengın olsak anca oyle verırdım ne guzel ya hersey tam oturmus kafanda hesaplamada yapmıssın bende halıyı yıkansın ıstyorum ama yatak odamda kullandıgım cok guzel makıneye atıyrum ama kayıyor. kaydırmz ozellıgı olanlardan annemde var memnun degıl bakalım. sen o zaman aldıgın besıgı bebek odasına koymayacakmısın canım ? oh oh ne guzel benım annem bırsey yapmıyo dıyodum masallah su sıralar nazar degmesın bır plan program yapıyokı saskınım ama kayınvalıdemlerde hala tık yok memleketteler doguma doneveklermıs 1 ay kala falan eeo zamana hı c eksık kalmaz kı 4 ayak uzerıne dusecekler

anladım ben canım

ahsaprengı guzeldı bak koctastakı yıne bı dercee. beyaz olanın boyası kotu geldı bende alırsam duz beyaz canım. ınsallah
gozunaydın cok guzeller canım aa bende gecen nohut battanıyeyı aldım

bunu da istiyorum, bakalım eşim ne der Eki Görüntüle 1850573
fıyatlar nasıl canım ?

Ben kabız olur gibi olursam süt içiyorum ertesi gün

Çok kendini yorma canım yavaş yavaş yap. İş kalsın nolcak

MutluBulut_ canım ben normalde bişeyi almadan kırk kere inceler kafamda tasarlar öyle alırım. Böyle pat diye aldığım şeyleri bile önceden bi incelemişliğim iyi kötü bir fikrim vardır da öyle alırım yani. Ama çok iyi bişey değil tavsiye etmem. Kafa sürekli boş şeylerle dolu
Bebeğin odasının planı kafamda gayet net çizili. Şu an hangi mobilya nereye koyulacak hepsi kafamda
Halı için de altına gerekirse komple halı kaydırmaz sererim yeterki gönlümce bişey bulabileyim.

Sen aldın battaniyeyi ve paylaşmadın bizimle biz hemen atıyoruz buraya küstüm

Bu arada dün chiccodan aldığım ürünler kargoya verilmiş bileee en erken 2 güne elimdeymiş.
Yalnız göğüs ürünlerini filan aldığım kargo daha hala tedarik aşamasında. Var bu ürünlerde bi musibet, bakalım hayra çıkar inş.

Ay çok güzeller güle güle kullan canım :) termosa gelince aklıma geldi bakim dedim hala sıcak yani beğendim ben rwnk seçenekleri de var pembe yeşil sarı mavi ve siyah internetten bulabilirmisin bilmiyorum ama bilgin olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…