Kızlar moralim çok bozuk, doktordan döndüm, amniyon sıvım fazlaymış, perinitologa yönlendirdi. yarın perinatologda randevum varçok üzüldüm, annede şekerden ya bebekte başka hastalıklardan kaynaklana bilir ve de erken doğuma sebep oluyo. nolur dua edin bana da yavruma da çok üzgünüm ağlıyorum şu an resmen. anneme falan da söylemedim telaş etmesin, inşallah yarın ki randevum iyi geçer dua edin nolur
Bak çok şükür şeker yüklemesinin yapılma sebebi 24 haftada gebelerde gizli şeker çıkıyormuş seninki de şekere bağlı diye düşünüyorum günde bir bardak suya limon sık iç bu aralar şeker ve hamur işlerinden uzak dur Can'ım şekerden ise en azından önlemini almış olursun şimd artık ilaçlarla herşey düzeliyor rabbime şükürler olsun seni çok iyi anlıyorum bende düşük olabilirsin dediğinde dahiliyecei moralim bozuldu ilaçı içsem bebeğime zararı olur diye düşündüm ama mecbur içmem gerekti çok şükür herşey iyi tıp çok ilerledi sen yeterki doktorunu dinle ben mesela normal tuz kullanmıyorum 2 aylıktan bu yana karnıbahar bunlar tiroiti etkiler demişti sende sakin ol yarın doktoruna git hayırla güzel haberlerle dönersin inşallah duam seninle güzel haberlerle gelirsin inşallah sakin ol tamamCok sag olun kizlar desteyiniz icin, gecen hafta ayrintilida bir shey cikmadi, amniyon sividi normaldi. 2 hafta sonra neden fazlalasmis acaba anlayamadim, şimdi ozel perinotologa gidecem. Son günler beyaz ekmek tatlı şeylet yiyorum ondan mı acaba bilemedim. Dualarınız için teşekkür ederim, inşAllah yarın güzel haberler alırım. Su içmekten kaynaklanmıyo, doktora sordum. O da perinatologa git gel sonra konuşuruz dedi. Çok fazlaymış su amabende bazen kasıkta ağrılar oluyordu, bi de göbeğim de çok gergin dedi. İnanın bebiş göstrriyordu hiç bakamıyordum, moralim bozuldu.
Yine iki hafta öndeyiz, 800 gram olmuş tosunum, zaten kısa sürdü bu kere.
Kızlar moralim çok bozuk, doktordan döndüm, amniyon sıvım fazlaymış, perinitologa yönlendirdi. yarın perinatologda randevum varçok üzüldüm, annede şekerden ya bebekte başka hastalıklardan kaynaklana bilir ve de erken doğuma sebep oluyo. nolur dua edin bana da yavruma da çok üzgünüm ağlıyorum şu an resmen. anneme falan da söylemedim telaş etmesin, inşallah yarın ki randevum iyi geçer dua edin nolur
Cok sag ol cnm benim, şimdi kendime geliyorum, sakinleştim artık, ben hemen hızlı tepki veriyorum... 2 hafta önce devleyte detaylıda sorun yok dedi. Ama az sürdü müayine. Suyum da normaldı, inşallah su kendiliğinden normala döner. Yarın da bakalım ne söyleyecek perinotolog beyAGRA ayrıca daha önce forumda açılmış benzer konular gördüm, sonradan doğım yapınca dönüp yazmışlar. Hiçbiri sıkıntı yaşamamış, genelde 1-2 hafta içinde normale dönmüş değerleri. Bebeklerde sorun yok, ya annede şeker çıkmış diyet vermişler, yada hiçbir sebep bulunamamış, zamanla normale dönmüş. Bebekte bir sıkıntı olduğunu zaten düşünmüyorum, ikili test, ayrıntılı ultrason hepsi yapıldı, bir sıkıntı olsa mutlaka çıkardı. İçini ferah tut, eminim değerlerin bir iki haftaya düzelecek, ve sende üzüldüğünle kalacaksın.
ben internetten aldım cnm, internette gördüklerimi buradakı mağazalarında görmedim. zaten beğenmezsen dükkana gidip iade ya da değiştire biliyorsun.
canım üzüldüm inşallah bir an önce normale döner çözüm bulurlar.doktorlar ihtimalleri bilmemiz için galiba pat diye söylüyorlar bizde kesin çıkcakmış gibi hemen üzüyoruz kendimizi malesef.inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin canımKızlar moralim çok bozuk, doktordan döndüm, amniyon sıvım fazlaymış, perinitologa yönlendirdi. yarın perinatologda randevum varçok üzüldüm, annede şekerden ya bebekte başka hastalıklardan kaynaklana bilir ve de erken doğuma sebep oluyo. nolur dua edin bana da yavruma da çok üzgünüm ağlıyorum şu an resmen. anneme falan da söylemedim telaş etmesin, inşallah yarın ki randevum iyi geçer dua edin nolur
kıyafete elim gidiyor tutuyorum kendimi kaç kilo doğacağını bilmiyorum son aylarda tahmini belli olur. anneleri görüyorum hep 3 aylık bebeklerle alışverişte.İyi diyorum kıyafetti en sona bırakayım sadece ilk üç aylık alırım.sağ ol cnm sen hiç bi şey almadın mı hala?
Cok sag olun kizlar desteyiniz icin, gecen hafta ayrintilida bir shey cikmadi, amniyon sividi normaldi. 2 hafta sonra neden fazlalasmis acaba anlayamadim, şimdi ozel perinotologa gidecem. Son günler beyaz ekmek tatlı şeylet yiyorum ondan mı acaba bilemedim. Dualarınız için teşekkür ederim, inşAllah yarın güzel haberler alırım. Su içmekten kaynaklanmıyo, doktora sordum. O da perinatologa git gel sonra konuşuruz dedi. Çok fazlaymış su amabende bazen kasıkta ağrılar oluyordu, bi de göbeğim de çok gergin dedi. İnanın bebiş göstrriyordu hiç bakamıyordum, moralim bozuldu.
Yine iki hafta öndeyiz, 800 gram olmuş tosunum, zaten kısa sürdü bu kere.
Canım çok geçmiş olsun takma kafana inşallah yarın dr.dan güzel haberler alırsın :)Kızlar moralim çok bozuk, doktordan döndüm, amniyon sıvım fazlaymış, perinitologa yönlendirdi. yarın perinatologda randevum varçok üzüldüm, annede şekerden ya bebekte başka hastalıklardan kaynaklana bilir ve de erken doğuma sebep oluyo. nolur dua edin bana da yavruma da çok üzgünüm ağlıyorum şu an resmen. anneme falan da söylemedim telaş etmesin, inşallah yarın ki randevum iyi geçer dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?