- 24 Şubat 2016
- 640
- 805
- 23
Gordum ama gezmedım o bolumu canım :) tabıkı ne olacak sankı besıgın bır tarafında varsa cızık dıger tarafını cevırır ınsan :)
sen kızını salladın mı ?
Internette sallanmayan besık alanların genelınde pısmanlık okudum buraya yazdıktan sonra :/
Gidip gidip geliyorum :/ ya ihtiyac duyarsam diyeBenim kızım uyurken bazen kendi uyuyor beşikte, bazen ayakta sallanmak istiyor. Ben hem mobilya beşiğini hemde park yatağını sallanır aldım ama nerdeyse hiç kullanmadım. Bizimki sallanmayı çok sevmiyor.
Gidip gidip geliyorum :/ ya ihtiyac duyarsam diye
1. Beşik kullanışlı olur mu acaba ya biz de bayramdan sonra alalım diyoruz ama karar veremiyorum bi de evidea sitesinde gördüm ama nasıl olur acaba kararsızlık kötü yaEki Görüntüle 1852966 Eki Görüntüle 1852967 Eki Görüntüle 1852968MutluBulut_ ebebekte sallanabilir mobilya beşikler var, fiyatlarıda uygun, bakabilirsin bence, ikeadaki gibi ilki.
Yada uygun bulursan pembe gibi olanlardan odana alırsın, bütün odalarda yanında kullanırsın.
1. Beşik kullanışlı olur mu acaba ya biz de bayramdan sonra alalım diyoruz ama karar veremiyorum bi de evidea sitesinde gördüm ama nasıl olur acaba kararsızlık kötü ya
günaydın canım bende 3gün geç vurulmuştum sağlık ocağında sorduğumda 3-4 günü geçirme demişti banaGünaydın kızlar 2. doz tetenoz aşısını.bi kaç gün geç vurulsam sorun olur.mu acaba
Anladım canım teşekkür ederimm :)günaydın canım bende 3gün geç vurulmuştum sağlık ocağında sorduğumda 3-4 günü geçirme demişti bana
günaydın canım benim sağlık ocağındaki ebe erken vurulmaz ama geç vurulsa sorun olmaz demişti.Günaydın kızlar 2. doz tetenoz aşısını.bi kaç gün geç vurulsam sorun olur.mu acaba
Teşekkür ederim canım max. 3 gün olur :)günaydın canım benim sağlık ocağındaki ebe erken vurulmaz ama geç vurulsa sorun olmaz demişti.
Kızlar yıne benden sıze bır soru gelıyor
Asla aklımda yoktu mutlaka sallanan besık alırım dıyordum ama..
Sımdı sıze soruyorum. Ikeanın sallanmayan besıklerı hakkında dusuncenız nedır? cevrenızde kullanan var mı ? Kalıte olarak ıkea nasıl kac yasına kadar yatarkı olculer 60*120 malum.
Hala sallanan besık olsa dıyorum ama. Ikeadakı bu besıkte 20 kıloymus odadan odaya gecırmek kolay olur dıye dusunuyorum. Hanı tek bır besık alıp ılk 6 ay yanımızda sonrası odasındaahh bu kararsızlıgım ben su odayı hayırlısıyla tamamlarsam bır oh cekıcem ama en azından oda yapmaya karar verdık buda bırsey degıl mı
Bırde kullanıp ısımız bıttıkten sonra sokup kalıdrmak daha kolay olur gıbı geldı ama dayanıksız mobılya ıse cop olur zaten :/
ıyı canım hem yuruyus yapmıs olursun
ınsallah ıstedıgın gıbı olur hersey
aa oyle mıtek besık mı alacaksın sende ? sallanmama ısı senınde aklını kurcaladı mı hıc ?
Evet ıste o paketlenmesı guzel kendı dolabımızın ustune sıgar mı bılmıyorum ama sankı yatagın altına bıle gırer gıbıdolapta aldın mı oradan ? bırde cok sordum ama yatagıda mı oradan aldın ayrı mı aldın
Canım Geldim bugün işe başladım :) Özledim hepinizi..
Cok sag ol cnm benim, şimdi kendime geliyorum, sakinleştim artık, ben hemen hızlı tepki veriyorum... 2 hafta önce devleyte detaylıda sorun yok dedi. Ama az sürdü müayine. Suyum da normaldı, inşallah su kendiliğinden normala döner. Yarın da bakalım ne söyleyecek perinotolog bey
hoş geldin şeker bizde özledik seniCanım Geldim bugün işe başladım :) Özledim hepinizi..
Kızlar günaydın, bugün şeker yüklemesi yaptırdım, kan idrar verdim. İnşAllah sonuçlar öğleden sonra çıkacak
sekerli_seker tatlım hoş geldin, özlendin çook doktor biraz korkuttu beni, profesor korkulacak şey yok dedi, 1 günlük kriz atlatdım yani
hoş geldin şeker bizde özledik seni
evet cnm sağlık ocağında yaptılar. şeker yüklemesinden başka rutin kan ve idrar tahlili alıyorlar. geçen gittiğimde almadılar iki kere kan almayalım şeker yüklemesine geldiğine alırız dediler.Günaydın kızlarsekerli_seker hoşgeldin Can'ım özledik AGRA bende bu hafta şeker yüklemesi yaptıracam kan alınıyorda idrar neden alındı anlamadım sağlık ocağında mı yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?