-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
kızlar benimde cumartesi kontrolüm var acaba doktor şeker yüklemesi ister mi?aç mı gitmek lazım tok mu?nasıl yapıyorlar yüklemeyi?

kızlar benimde cumartesi kontrolüm var acaba doktor şeker yüklemesi ister mi?aç mı gitmek lazım tok mu?nasıl yapıyorlar yüklemeyi?
benim doktor kesinlikle yaptır dedi, hiç bi zararı yok dedi. ben sağlık ocağında yaptırdım, zaten kendileri 24. haftaiçin randevu vermişlerdi. ben 1 hafta geç gittim. 24-28 haftada yapılıyor. ben sağlık ocağı 50 gr glikoz içeren gazlı ve aromalı glikoz içeceği almamı istedi. eczanelerde var. 50 gr glikoz içermesini söylemen lazım. sonra randevu günü sabah 8.30'da bir dilim ekmek bir dilim peynir ve bir bardak çayla hafif kahvaltı yapmamı, 9'da o içeceği içmemi ve 9.45'de sağlık ocağında olmamı istediler. ben de aynısını yaptım, 10'da kan aldılar. bu kadar. sonuç öğleden sonra çıkacak.

canım benimki de elmalıydı kötü değildi tadı bende tok karınla yaptırdım hastanede yaptırdım benimde öğleden sonra çıkmıştı sonuçlarım doktorlar istiyorlar bence ister glukozu içiyorsun 1 saat sonunda kan veriyorsun

gazozlu çilekli bi içecekti, mide bulandırmıyo kesinlikle.

sağolun kızlar cevaplar için.peki ben aç mı gideyim tok mu?

yengec4 aç gideceksin Can'ım hastanede de sağlık ocağında da AGRA bana sağlık ocağında aç karnına kan vereceksin dediler sonra 50 ml içeceği içip bir saat bekleyip tekrar kan vereceksin dediler birşeyler yemeyeceğim yani banada böyle anlattılar

*
sen sağlık ocağını ara sor istersen. 2. aşını oldun mu? şeker yüklemesi için randevu vermediler mi henüz
2.aşımı yaptırdım canım ama ben sağlık ocağına sadece aşı yaptırmaya gidiyorum kontrole yada ilaç yazdırmaya gitmiyorum.zaten geçen gittiğimde benle ilgilenen ebe yoktu başka bi hemşire yaptı aşımı oda bişey söylemedi.
ben aç gideyim en iyisi çünkü en azından tok karna yapılıyosa bile orda bişeyler yer öyle yaptırırım.tok gidersem aç yapılcak derlerse bi daha gidemeyebilirim

aç git sen, yanında tost al, bence mide bulantısı olmasın deye çok az kahvaltı et dediler. bizim sağlık ocağı her kese şeker yüklemesi ile bağlı küçük not kağıdı veriyor, kaçta kahvaltı yap kaçta iç deye. tabii her sağlık ocağı farklı. sen hangi vitamni kullanıyorsun? bana doktor elevit yazdı, daha sonra sağlık ocağı decavit verdi ucretsiz. doktoruma sordum elevitle decavit aynı dedi. decaviti de kullanabilirsin dedi, ben de üstünde yazılanları okudum, gerçeken içindeki vitamnler gramlarına kadar aynı idi. sadece decavit satılmıyor eczanelerde. yani boşuna vitamine para verme, eğer aynısını sağlık ocağı veriyorsa.

canım ben de glikoz içtim 1 saat sonra kan verdim.sadece hafif kahvaltı yap dediler ben de yaptım.
bu arada sonuçlarım iyi çıktı. Şekerim yokmuş, 66 çıkmış

Bende ıkeanın besıgını hafıf oldugundan odadan odaya gecırmek ıcın ıstıyordum canım yanı tek besık olacaktı. ıkeada olan 20 kg mıs sahı cekmecelı olanlar cok mu agır ? haklısın canım. Bırde bır tarafı ınıp kalkanların daha ıyı oldugu soylenmıs bebegı yatırma acısından

Canım komsumun cocugu kolıktı mesela normal dogum oldu dıye bılıyorum ama emın degılım. sureklı salladıklarını sancıdan uyutamadıklarını soyluyordu. Sllanan bazı besıkler ıcınde kolık bebekler ıcın uygun oldugu falan yazıyor hatta tıtresımlı besıkler falan demır derken nasıldı onlar canım ?

canım ben decavıt kullanıyorum 2. kutu bıtıyor ve eczaneden alıyorum sımdı yenısını almam lazım ve doktora daha bayram sonrası gıdıcem

aynen en iyisi aç gitmek.canım ben decavit kullanıyorum doktor onu yazdı hep.zaten elevit ile bi ara haber çıkmıştı içinde domuz jelatini kullanılıyo içmeyin diye.artık ne kadar doğru bilmiyorum.eczanelerde hep satılıyor decavit ben sıkıntı yaşamadım.birde dediğim gibi ben sağlık ocağına gitmiyorum o yüzden ilaç almadım hiç ordan.

canım ben de glikoz içtim 1 saat sonra kan verdim.sadece hafif kahvaltı yap dediler ben de yaptım.
senin sonuçlar iyimiş canım bakalım ben yaptırcam mı emin değilim.karatay teyze bağırıp duruyor ya ufacık bebeklere şeker yüklemesi yapmayın diye.kararsızım bakalım doktorum ne dicek?

AGRA çok şükür bende bu hafta yaptıracam inşallah temiz çıkar benim ki de ertesi güne mi sonucu aldın

canım ben decavıt kullanıyorum 2. kutu bıtıyor ve eczaneden alıyorum sımdı yenısını almam lazım ve doktora daha bayram sonrası gıdıcem
Sağlık ocağına sordun mu hiç? Bedava veriyorlar, sen bi sor. Benimkinin üstüne satılamaz fakan deye bi şey yazmış. Yanımda değil şimdi. Resmini atarım

Doktorlar karatay a sinir oluyor. Benimki de kesinlikle zararsız yaptır dedi, zararlı olursa neden önerilsin dedi. Perinotologa gittiğimde de sordum, professordu, o da yaptır zararsız dedi

Oranı daha az dedim canım hiç olmuyor demedim : )
Etrafımda hiç kolik bebek görmediğim için hiç bilmiyorum nasıl uyutuluyor kolik bebişler dediğim gibi öyle bişeyler olursa sallanmalı ana kucaklarından alıcam ben artık

Birannebirevlat bir kenarı inip kalkan dememiş canım, yatağın içindeki kademeden bahsediyor.

Demir beşik dedim ama bir ara modaydı sanırım beyaz çubuklu metal beşikler işte nasıl anlatayım şu ahşapların beyaz boyalı metalleri

Decaviti sağlık ocağından alıyorsun canım, bedava veriyorlar şayet yakınsa gidip alabilirsin.
Yalnız benim yakın ama şu sıcakta çıkmaya üşendiğim için gidemiyorum sağlık ocağına

Benimde doktor randevum bayramdan sonraki hafta gidelim bakalım ne dicek doktor

AGRA çok şükür bende bu hafta yaptıracam inşallah temiz çıkar benim ki de ertesi güne mi sonucu aldın
Cnm sabah 10da verdim, bir az öncr aradım ebe sonuçları telefonlar söyledi, inşallah 8 Ağustosa da randevu verdi. Rutin kontrol için

ne güzel çıkmış bende de şeker çıkmamıştı 2 hafta önce yaptırdığımda sonra sevindirik olup abartıp günlerce tatlı yemiştim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…