-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Günaydınlar kızlar
AGRA canım için hangi doktorda rahat edecekse hangisi sana daha cok güven veriyosa onunla devam et bence salakça değil takıldığın şey aslında ama doktor doğumda hastane şartları daha önemli bence kolay gelsin
Bugün bebek odamız geliyo kızlaar ya çok heyecanlıyım daha erken aslında ama olsun mobilyacıda duracağına dursun odacığinda dedik bu hızla kıyafetlerini yıkayıp ütülememek ıcın zor tutuyorum kendimi bu arada trenyoldan göğüs kremi Pedi bebek İçin tarak ateş ölçer bir de tulum sipariş etmiştik (tulum hariç annemin hediyesi ) bugün onlar da teslim olcakmış

Merhaba annişler

Çok sıcak o yüzden bu aralar elimi kaldırasım yok ama battaniyesini bitireyim bebişimin diye azim ettim öyle. Yoksa yarım kalıcak kızım kullanamayacaktı yani. Tam ebatını buldu şu an ama az daha uzun öreyim derdindeyim bu seferde.

deliceee aldığın ürünleri de sen de bebeğinde sağlıcakla kullanın inş.
Ben diyorum ki iyiki göğüs kremini almışım, hava o kadar nemli ama göğüs uçlarım hep kuruyor ve canımı yakıyor, sürüyorum hep, iyi oluyor.

Biz de bir sonraki hafta gidicez ikeaya bakalım. Eksik listesi yaptım şükür, bebeğin odasının yanı sıra odada olan ıvır zıvırlarını toparlamak için de ekstra şeyler alınıcak, onlara yoğunlaştım şu anda da.
Ay balkona bazı şeyleri toparlayım diye plastik dolap bakıyorum en az 250 tl ben anlamadım nasıl bişey bu.

Boş odamızda yorganlar filan var misafir için, hurçların içinde duruyordu.Yanı sıra nevresim takımları yine misafirler için olan havlular filan da var. Onları küçük odama alıyım ama bir dolaba koyayım diyorum. Çünkü o küçük odada misafir gelince kalıyor. Ama o dolaplarda pahalı. 2 kapak diyorsun ama ne pahalı şeyler yaaa
Herşeyi geçtim bunlara kafa patlatır oldum.

Bu arada yarın ultrason randevumuz var. Taaaaa kaç ay önce 3lü tarama için devlet hastanesinin istediği ama randevusu bugüne verdiği bi ultrason bu gidicez bakalım nolcak

Selen_Ay ins. Canim cok sagol senin tavsiye üzere aldim göğüs kremi ni umarım bende de etkili olur
Hayırlı haberlerle gel inş. Yarın ben tarama testi hiç yaptırmadım ama kafam da karismiuondegil arada yaptirsaydim mi diyorum yani doğum yaklaştı ben hala kararsız :)) bizde bebek odasını çalışma odası olarak kullaniyorduk ben kpss ye hazırlanıyordum eşiminde sınavları falan var şimdi odayı bosalttik biraz zor oldu ama eşimde salona yerleşti artık :))

Taramaları bizde yaptırmadık canım, doktor gerek görmedi.
Bunu devlet hastanesinde gıcık Bi doktor istedi. Ben de dedim nasılsa zararı yok alsınlar Bi detaylı ultrasona dedim öyle giriyorum. Bununla beraber istedikleri kan tahlilinin sonucunu bile almadım düşün.
: ) oda var bizlerde de boşalmak sıkıntı hee....

Selam hanımlar bende kocam gidyor Perşembe günü askere o yuzden giremedim :)

Canım senin telaşen normal
Allah tez zamanda kavuşmak nasip etsin, hayırlarla gidip gelsin inş.

Eşimin akrabasının da bayramda düğünü oldu. Çocuk 2-3 gün önce bizim evin önündeki askeriyeye geldi : ) balkondan askeriyenin bahçesi görünüyor yani : )
Evine de uzak değil zaten ama dağıtım olur mu, olursa nereye olur kısmet bakalım

Ya kızlar doğum şeklini nasıl düşünüyorsunuz ?

Normal dogum istiyorum ama hayirlisi tabi nasil nasip olacak bakalim.
Ya kizlar ben pisiyorum off dus falan fayda etmiyo

sekerli_seker cnm ben de normal düşünüyorum, tabii ki bakalım doktor ne karar verecek

Benim ilk doğumum sezeryan oldu, herşeyim normale müsaitti ama doğum ilerlemeyince sezeryan oldum. Doktorum arada 2 sene olursa normal doğumu deneyebilirsin demişti. İzinden yeni döndü henüz hiç konuşamadık ama kararsızım. Acaba sezeryan sonrası normal doğumu denesem mi, yoksa zaten kesilmişim direk sezeryan istiyorum mu desem. Beni acı felan değilde bekleme süreci çok yıpratıyor. Bana gel hemen sezeryan desinler gireyim, yada sancı çekeyim normale alsınlar, kesip diksinler ama saatlerce hastanede yatıp beklemek deli ediyor beni.
Doktorumla konuşsam diyorum, son haftaya kadar bekletse beni, kendi sancım gelirde doğum başlarsa normali denesem, ama son haftayı bekleyip sancım yoksa, suni sancı felan istemem, öyle olursa sezeryana alın desem. Offf çok kararsızımm.

Açıkcası bende senin gb düşünüyorum, hastanede beklemek ve suni sancı istemiyorum..
Kendi sancımla olacaksa son ana kadar beklemek istiyorum olursa olsun, olmazsa napalım ama ben korkmuyo değilim normal doğumdan..

Ben epidural normal doğum olsun istiyorum aslında epidural epiduralsiz bir farkı yok diolar ama nebilim korkum azalıyor epidural normal doğum diye düşününce..
Ama korkuyorum ben ya kolayada kaçmak istemiyorum tabi doktorumlada konuşmadım hiç ama nebilim takıldım brz ben.

sekerli_seker

Epidural normal doğumda belli bir sancıyı çekiyorsun, rahimde belli bir açılma olduktan sonra doğumun olmasına yakın iğne yapıyorlar. Öncesinde iğne yapamazlar çünkü belden aşağısı uyuşuyor, belli bir açıklığa kadar sancıyı çekmen lazım, vücudunu hissedip ıkınman lazım, son dakkaya kadar sancı çekipte, son dakka neden iğne olayım. Banada bu saçma geliyo.

Kızlar bu arada alt bölgenizde ağrı oluyormu, sanırım vücudum kendini doğuma hazırlıyor, bu ara çok sık oluyor pelvik ağrılarım. Sizlerde de oluyormu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…