Selen_Ay ins. Canim cok sagol senin tavsiye üzere aldim göğüs kremi ni umarım bende de etkili olur
Hayırlı haberlerle gel inş. Yarın ben tarama testi hiç yaptırmadım ama kafam da karismiuondegil arada yaptirsaydim mi diyorum yani doğum yaklaştı ben hala kararsız :)) bizde bebek odasını çalışma odası olarak kullaniyorduk ben kpss ye hazırlanıyordum eşiminde sınavları falan var şimdi odayı bosalttik biraz zor oldu ama eşimde salona yerleşti artık :))
Selam hanımlar bende kocam gidyor Perşembe günü askere o yuzden giremedim :)
canım doktor şuanda normal doğuma engel yok bebek dönmüş dedi geçende rüyamda normal doğum yaptım orda kolaydıYa kızlar doğum şeklini nasıl düşünüyorsunuz ?
Normal dogum istiyorum ama hayirlisi tabi nasil nasip olacak bakalim.Ya kızlar doğum şeklini nasıl düşünüyorsunuz ?
allah kavuştursun,sağ salim gitsin gelsin inşallah.Selam hanımlar bende kocam gidyor Perşembe günü askere o yuzden giremedim :)
Ya kızlar doğum şeklini nasıl düşünüyorsunuz ?
canım doktor şuanda normal doğuma engel yok bebek dönmüş dedi geçende rüyamda normal doğum yaptım orda kolaydıcesaret geldi ama son anda ne olur ne biter bilemeyiz hepimizin doğumu kolay olur umarım sen ne düşünüyorsun
Normal dogum istiyorum ama hayirlisi tabi nasil nasip olacak bakalim.
Ya kizlar ben pisiyorum off dus falan fayda etmiyo
Benim ilk doğumum sezeryan oldu, herşeyim normale müsaitti ama doğum ilerlemeyince sezeryan oldum. Doktorum arada 2 sene olursa normal doğumu deneyebilirsin demişti. İzinden yeni döndü henüz hiç konuşamadık ama kararsızım. Acaba sezeryan sonrası normal doğumu denesem mi, yoksa zaten kesilmişim direk sezeryan istiyorum mu desem. Beni acı felan değilde bekleme süreci çok yıpratıyor. Bana gel hemen sezeryan desinler gireyim, yada sancı çekeyim normale alsınlar, kesip diksinler ama saatlerce hastanede yatıp beklemek deli ediyor beni.
Doktorumla konuşsam diyorum, son haftaya kadar bekletse beni, kendi sancım gelirde doğum başlarsa normali denesem, ama son haftayı bekleyip sancım yoksa, suni sancı felan istemem, öyle olursa sezeryana alın desem. Offf çok kararsızımm.
Normal dogum istiyorum ama hayirlisi tabi nasil nasip olacak bakalim.
Ya kizlar ben pisiyorum off dus falan fayda etmiyo
canım doktor şuanda normal doğuma engel yok bebek dönmüş dedi geçende rüyamda normal doğum yaptım orda kolaydıcesaret geldi ama son anda ne olur ne biter bilemeyiz hepimizin doğumu kolay olur umarım sen ne düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?