-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
selam anneler nasılsınız bu sıra da kızlar bol inşikak suresi ile yusuf suresi okuyun veya dinleyin ben okuyorum dinliyorum bir yerde okudum soyleyim sizde dedim kızlar allah elli kolu düzgün sagılıklı geleceki güzel kendi güzel aklı birer cocuklarımız olur inş alısveriş yaptım ben ve ceket yelek işletim sadece canta bu tarz seyler kaldı cocuk odasını sonra alacak baba askerden gelince simdi masraf yapmak iştemiyorum lazım olcak cünkü para oyle yani kızlar işte =)

cnm tekrardan gecmiş olsun iyi düsün hep iyi olsun dikkat et dinlen dualarımız senle =)

canım cok gecmıs olsun tekrar Allah bır daha yasatmasın

YORGUN ve MUTLU ANNE
Biliyorsun değil mi şikayet ettiğin, hayıflandığın şeyler olmadan mutlu olamayacağını? 'Hayatında bir an olmasalar' bunu düşünemiyorsun bile değil mi? Yorgunluğunun, mutluluğunun bir parçası olduğunu da☺
Annelik öyle bir kaç anlamlı cümleye sığmayacak kadar büyük, bir kaç edebi sözlerle ifade edilemeyecek kadar gerçek. Bu yüzden tarifi olmaz anneliğin yaşanır.
Önce evin düzeni değişir. Sonra gelsin uykusuz geceler. Alt değiştir, emzir, uyut. Ayaklarının ucuna basarak kalbin pır pır odadan çık. Yığılan blaşıklara mı, yıkanacak çamaşırlara mı yoksa ütü başına mı geçsenYada hepsini boşverip şu koltuğa biraz kıvrılsan mı? Son şık her zaman daha cazip
Yemek yaparken biri eteğini çekiştirir biri beşikte ağlar ve nereye yeteceğini kaça bölüneceğini şaşırırsın. Çok sürmez yarım saat sonra beşikteki susmuş, eteğinden tutan istediğini almış ve yemekte pişmiştir. Hepsi olur sırasıyla sakin olursan! Bazı günler ciddi stres yaşarsın sanırsın ki kimse seni anlamaz. Bütün anneler böyle hisseder ama hepsi aynı şeyi yaşar aslında. Sen namaz kılarken secde de başına oturan çocukla Allah katında kim bilir ne kıymetlisindir. Kim bilir sırtından inmeyen çocuk secde de daha çok kalmanı istiyordur. Koltukların altından kaşıklar, çekmeceden havuç, klozetten oyuncak çıkabilir. Bu evin her yerinden her an her şey çıkabilir. Bunun için kendini dağınık yada pis hissedemezsin. Bilakis çocukların özgürce çocukluğunu yaşıyor. Sende bunu keyifle izlemelisin. Misafir ne der diye düşünme, Çocuklarım mutlu mu diye düşün. Ve 'sabır' ile kazandığın ecrini. "Niyet ettim Allah rızası için annelik yapmaya" de ve Anneliğin ibadet olsun Rabb'ine. Bu dönem de okuyamadığın kitapları görebileceğin bir yere koy.Ara sıra bakışmak bile mutlu eder seni. Üzülme sakın! İlim öğrenmekten daha kutsal bir vazifen var "mü'min yetiştirmek." Onlar büyüdüğün de çok vaktin olacak ama sen hep bu günlerini özlemle yâd edeceksin. Hiç unutamayacağın günlerini heba etme. Dilinden dua eksik olmasın. Kur'an oku dinle. Sana bu sorumluluk boşuna verilmedi. Allah senden bir şey istiyor. Dinle! Kulak ver!
Ve o minik sevimli şeylerde birşey istiyor senden;
Yüzü gülen mutlu bir anne!

B BirAnneBirEvlat geçmiş olsun Can'ım stres yapma iyi düşün bende bak şimdi iğne vuruldum geldim haftadan haftaya benimkide inşallah bütün anneler sağlıkla kucağına alır evlatlarını Rabbim bebişlerimizi de bizi de korusun

dikkat et canım bundan sonra iyi düşün hep iyi olsun dualrımız senınle

Hadi geçmiş olsun canım. Çok şükür sağ salim geldin evine.
O iğne ağrısı yatmaktan değil. İğnenin kendinden. Demiştim ya ben de 1 hafta arayla vuruldum. İlk iğne daha çok canımı yakmıştı. 3 gün sol bacağımı hissedememiştim. Sol tarafıma yatamamıştım.

Bu arada eşim yarın gece gelecek çok şükür. Ama iyice içim içimi yiyor yaa. Artık iyice ona duygusal anlamda muhtaçlığım artmış gibi hissediyorum

Ben ilk gebeliğimde de 5. Aydan sonra 8. Aya kadar vurulmuştum. Bazen 10 günde, bazen 15 günde. Ama hiç bu kadar ağrı yaptığını hatırlamıyorum, evet yaparken bile yanıyor, yağlı bir ilaç zor gidiyor, zor yayılıyor ama hiç böyle olmamıştım. Dedim heralde devamlı yattığım içinde yayılmadı daha kötü ağrı yaptı. Benimde sol tarafım. Sağda serum takılıydı, solda iğneden dolayı ağrı yaptı. Hiç rahat yatamadım, oturamadım. Bakalım salı gün ki de böyle olacakmı.

Ay evet vurunduğunu söylemiştin değil mi? Kusuruma bakma bu aralar 6+7 yi toplarken bile 5 dk bakıyorum öyle.
Progestan mı, pruluton depot (tu heralde) mu vurdular peki?

Benim kızlar tatlıcı olacak sanırım ablasıda öyleydi :)) bulabildinmi bari şeftali keyfini çıkarmak lazım bu zamanların sonra.çok özleniyor :))

Bende bugün iğnemi vuruldum Can'ım bende şuanda ağrı var üstüne yatamıyorum bende iğne vurulanlar kervana katıldım allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…