cnm tekrardan gecmiş olsun iyi düsün hep iyi olsun dikkat et dinlen dualarımız senle =)Evimize geldik çok şükür. İlk hastaneye gittiğimde düşük iğnesi yapmışlardı, biraz yağlı zor giden bir iğne, bide yaptıktan sonra devamlı yattığım, bacağımı hareket ettirmediğim için iğne tam yayılmadı sanırım. Sol bacağım, belimden aşağı komple fena, merdivenleri zor çıktım. Salı günü tekrar kontrole gidicem ve yeniden iğne yapılacak. Haftalık oluyormuş iğneler. Sonrasında da iğnelerle devam edicez hep sanırım. Soran, dua eden herkesten Allah razı olsun, Rabbim kimseye yaşatmasın inşAllah.
canım cok gecmıs olsun tekrar Allah bır daha yasatmasınEvimize geldik çok şükür. İlk hastaneye gittiğimde düşük iğnesi yapmışlardı, biraz yağlı zor giden bir iğne, bide yaptıktan sonra devamlı yattığım, bacağımı hareket ettirmediğim için iğne tam yayılmadı sanırım. Sol bacağım, belimden aşağı komple fena, merdivenleri zor çıktım. Salı günü tekrar kontrole gidicem ve yeniden iğne yapılacak. Haftalık oluyormuş iğneler. Sonrasında da iğnelerle devam edicez hep sanırım. Soran, dua eden herkesten Allah razı olsun, Rabbim kimseye yaşatmasın inşAllah.
dikkat et canım bundan sonra iyi düşün hep iyi olsun dualrımız senınleEvimize geldik çok şükür. İlk hastaneye gittiğimde düşük iğnesi yapmışlardı, biraz yağlı zor giden bir iğne, bide yaptıktan sonra devamlı yattığım, bacağımı hareket ettirmediğim için iğne tam yayılmadı sanırım. Sol bacağım, belimden aşağı komple fena, merdivenleri zor çıktım. Salı günü tekrar kontrole gidicem ve yeniden iğne yapılacak. Haftalık oluyormuş iğneler. Sonrasında da iğnelerle devam edicez hep sanırım. Soran, dua eden herkesten Allah razı olsun, Rabbim kimseye yaşatmasın inşAllah.
Evimize geldik çok şükür. İlk hastaneye gittiğimde düşük iğnesi yapmışlardı, biraz yağlı zor giden bir iğne, bide yaptıktan sonra devamlı yattığım, bacağımı hareket ettirmediğim için iğne tam yayılmadı sanırım. Sol bacağım, belimden aşağı komple fena, merdivenleri zor çıktım. Salı günü tekrar kontrole gidicem ve yeniden iğne yapılacak. Haftalık oluyormuş iğneler. Sonrasında da iğnelerle devam edicez hep sanırım. Soran, dua eden herkesten Allah razı olsun, Rabbim kimseye yaşatmasın inşAllah.
Hadi geçmiş olsun canım. Çok şükür sağ salim geldin evine.
O iğne ağrısı yatmaktan değil. İğnenin kendinden. Demiştim ya ben de 1 hafta arayla vuruldum. İlk iğne daha çok canımı yakmıştı. 3 gün sol bacağımı hissedememiştim. Sol tarafıma yatamamıştım.
Ben ilk gebeliğimde de 5. Aydan sonra 8. Aya kadar vurulmuştum. Bazen 10 günde, bazen 15 günde. Ama hiç bu kadar ağrı yaptığını hatırlamıyorum, evet yaparken bile yanıyor, yağlı bir ilaç zor gidiyor, zor yayılıyor ama hiç böyle olmamıştım. Dedim heralde devamlı yattığım içinde yayılmadı daha kötü ağrı yaptı. Benimde sol tarafım. Sağda serum takılıydı, solda iğneden dolayı ağrı yaptı. Hiç rahat yatamadım, oturamadım. Bakalım salı gün ki de böyle olacakmı.
Ay evet vurunduğunu söylemiştin değil mi? Kusuruma bakma bu aralar 6+7 yi toplarken bile 5 dk bakıyorum öyle.
Progestan mı, pruluton depot (tu heralde) mu vurdular peki?
Benim kızlar tatlıcı olacak sanırım ablasıda öyleydi :)) bulabildinmi bari şeftali keyfini çıkarmak lazım bu zamanların sonra.çok özleniyor :))ayyy yerim onu ben dondurma seviyor demek :) kuzu yaa maşallahhh,bakalım benim minnak ne sevecek hiç iştahım yok canım hiç bir şey istemiyor tek bir şeye geçen haftalarda aş erdim onu da normalde hayatımda yemezdim şeftali :) canım sabahın köründe hiç bir yerde görmeden şeftali istedi :)
Bende bugün iğnemi vuruldum Can'ım bende şuanda ağrı var üstüne yatamıyorum bende iğne vurulanlar kervana katıldım allah yardımcımız olsunBen ilk gebeliğimde de 5. Aydan sonra 8. Aya kadar vurulmuştum. Bazen 10 günde, bazen 15 günde. Ama hiç bu kadar ağrı yaptığını hatırlamıyorum, evet yaparken bile yanıyor, yağlı bir ilaç zor gidiyor, zor yayılıyor ama hiç böyle olmamıştım. Dedim heralde devamlı yattığım içinde yayılmadı daha kötü ağrı yaptı. Benimde sol tarafım. Sağda serum takılıydı, solda iğneden dolayı ağrı yaptı. Hiç rahat yatamadım, oturamadım. Bakalım salı gün ki de böyle olacakmı.
Günaydın cnm hayırlı cumalar:)günaydın kızlar hayırlı cumalar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?