- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Evimize geldik çok şükür. İlk hastaneye gittiğimde düşük iğnesi yapmışlardı, biraz yağlı zor giden bir iğne, bide yaptıktan sonra devamlı yattığım, bacağımı hareket ettirmediğim için iğne tam yayılmadı sanırım. Sol bacağım, belimden aşağı komple fena, merdivenleri zor çıktım. Salı günü tekrar kontrole gidicem ve yeniden iğne yapılacak. Haftalık oluyormuş iğneler. Sonrasında da iğnelerle devam edicez hep sanırım. Soran, dua eden herkesten Allah razı olsun, Rabbim kimseye yaşatmasın inşAllah.
Günaydın güzel annelerOğlumun ilk hediyesi babasından geldi
günaydın canım cok güzel bı hedıye olmusGünaydın güzel annelerOğlumun ilk hediyesi babasından geldi
Proluton depot vurdular canım, daha öncede ondan vuruyorlardı.
Bende bugün iğnemi vuruldum Can'ım bende şuanda ağrı var üstüne yatamıyorum bende iğne vurulanlar kervana katıldım allah yardımcımız olsun
günaydın kızlar hayırlı cumalar :)
Günaydın kızlar
Günaydın cnm hayırlı cumalar:)
çok şekermiş güle güle giysin ogluşunGünaydın güzel annelerOğlumun ilk hediyesi babasından geldi
Bende bugün iğnemi vuruldum Can'ım bende şuanda ağrı var üstüne yatamıyorum bende iğne vurulanlar kervana katıldım allah yardımcımız olsun
Benim kızlar tatlıcı olacak sanırım ablasıda öyleydi :)) bulabildinmi bari şeftali keyfini çıkarmak lazım bu zamanların sonra.çok özleniyor :))
Gunaydin yada tunaydin kizlar :)
Nasilsiniz bugun ?
Yarin doktora gidicez hayirlisiyla bakalim ogrenebilecekmiyiz cinsiyetimizi :) bu hafta cook meraklardayim hepiniz ogrendiniz bi ben mi kaldim ne :)
B BirAnneBirEvlat canim nasilsin kanama devam etmiyor dimi ?
Geçen hafta kontrol gittiğimde rahimde kasılma görüyorum sesi Progestran iğne yazmıştı haftada bir daha vuralaxaksın diye ilkini hastanede vuruldum dünde ikinciyi vuruldum 4 tane kaldı önlem amaçlı denildi inşallah önlem amaçlıdırSen niye vuruldun canım hayırdır bir sıkıntımı var
AGRA ilk kiyafetiniz hayirli olsun :) gule gule giysin minik insallah :)
--
Nasilsiniz bugun ?
Yarin doktora gidicez hayirlisiyla bakalim ogrenebilecekmiyiz cinsiyetimizi :) bu hafta cook meraklardayim hepiniz ogrendiniz bi ben mi kaldim ne :)
B BirAnneBirEvlat canim nasilsin kanama devam etmiyor dimi ?
Geçen hafta kontrol gittiğimde rahimde kasılma görüyorum sesi Progestran iğne yazmıştı haftada bir daha vuralaxaksın diye ilkini hastanede vuruldum dünde ikinciyi vuruldum 4 tane kaldı önlem amaçlı denildi inşallah önlem amaçlıdır
Insallah canim :)Hayırlı haberlerle gelirsin inşAllah canım.
Çok şükür iyiyim, insanın evi gibisi yok, kanamamda durdu şükür.
Amin canim insallah :) dimi cok ozluyo birde tekme hissetmeyince iyi mi diye merak ediyoruz iste :) 2 hafta kalmis seninde canim :) bir daha 5.ay detayliya cagirir herhalde bizleri :/Gönlündeki neyse o olsun inşallah :) Güzel haberlerle gel
Benim daha çok var gitmeme ay sonu, cinsiyeti bilsede insan bebeğini özlüyor iyimi değilmi bilmek istiyor.
Insallah canim :)
Oyle canim oyle gercekten. Allah tekrar yasatmasin insallah cok kotu biliyorum :/
Amin canim insallah :) dimi cok ozluyo birde tekme hissetmeyince iyi mi diye merak ediyoruz iste :) 2 hafta kalmis seninde canim :) bir daha 5.ay detayliya cagirir herhalde bizleri :/
Obilir canim bende cok net bilmiyorum aslinda :) biz ikili test falan yaptirmak istemedik doktorda o zaman uclu falanda yapmayiz sadece 5. Ay detayli yapariz demisti ondan bekliyorum 5.ayi :)Aynen öyle şimdiden böyle düşünüyorsak doğunca nasıl olcaz merak ediyorum :)
Beni ay sonu detaylı ultrasona alıcak öyle demişti, bebeğim bi 9gün önde gidiyor usgde, sanırım o hesaba göre çağırdı beni erkenden
AGRA ilk kiyafetiniz hayirli olsun :) gule gule giysin minik insallah :)
--
Nasilsiniz bugun ?
B BirAnneBirEvlat canim nasilsin kanama devam etmiyor di
gönlündeki olur inşallah bende pazartesi gidecem doktor a umarım bende öğrenirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?