canım benim plasenta 16.haftadan beri rahim ağzına yakınmış doktor göstermişti ultrasyonlar da ağır falan keldırma kanama riski olabilir demişti netten araştırdığımda 20 haftadan sonra yukarı çıkabilir deniliyor seninki de aşağıdaydı değilmi?Banada Proluton Depot verdi, hastanede vurdular, salı tekrar vurulucak. Sonrasını bilmiyorum devam edecekmi birşey söylemedi doktor.
Amin :) ben hic ruyamda bebegimi.ve cinsiyeti gormedim :/ hep hamileyim ruyamda da :))dgsvnn , , M mutlubulut bende öğrenmeden önce çok heyecanlıydım böyle rüyalarıma giriyordu sonra öğrenince rahatlıyorsun hayırlısı olsun:)
bebek resmi çok şeker eşimle ben açık kumralız benim gözlerim yeşil bakalım sarışınmı olacak bebiş:)Günaydın kızlar cumanız mübarek olsunAGRA oğluşunun hediyesi çok güzel güle güle giyinsin Can'ım @Selen_Ay evet değiştirdim profili bu Bebek resmi sanki benim bebeğim gibi içime alasım geliyor benim bebeğimde sarışın renkli olma olasılığı yok esmer kara gözlü olur diye düşünüyorum hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olsun
Obilir canim bende cok net bilmiyorum aslinda :) biz ikili test falan yaptirmak istemedik doktorda o zaman uclu falanda yapmayiz sadece 5. Ay detayli yapariz demisti ondan bekliyorum 5.ayi :)
Fiyat sordun mu canim ne kadara yapiliyo detayli ultrason
Tamam canim genelde fiyatin farkli oldugu soyleniyor zaten kimi yerde 100 ken kimi yerde 300 gibi :/Hiç sormadım canım :) Olduktan sonra yazarım nekadar aldıklarını.
Tamam canim genelde fiyatin farkli oldugu soyleniyor zaten kimi yerde 100 ken kimi yerde 300 gibi :/
Orasi oyle canim :) ama insallah cok demezler diyeyimNe derse vercez artık :))) Hataneden hastaneye fark var, fiyatlar değişiyordur kesin.
Can'ım benim hastane 250 tl ücret dedi her hastane şehire göre değişiyor sanırım bende 30 mayısta gidecemTamam canim genelde fiyatin farkli oldugu soyleniyor zaten kimi yerde 100 ken kimi yerde 300 gibi :/
Bende eşimde esmeriz beyaz tenli olabilir ama renkli göz veya sarışınlık beklemiyorum çevrenizde sarışın renkli gözlü yok çünkü hayırlısıbebek resmi çok şeker eşimle ben açık kumralız benim gözlerim yeşil bakalım sarışınmı olacak bebiş:)
Seninde az kalmis canim :) birde cd falan veren oluyormus sanirim :) bakalim bize kac diyecek muayne ucreti 60 tl bizim sizin ne kadar :/Can'ım benim hastane 250 tl ücret dedi her hastane şehire göre değişiyor sanırım bende 30 mayısta gidecem
Biz kumraliz ben esime gore daha acik kumralim :) renkli gozluyuz ve ikimizinde ailelerinde renkli.gozlu cok var :) fakat olur mu olur annem ve kayinpeder renkli gozlu degil meselaBende eşimde esmeriz beyaz tenli olabilir ama renkli göz veya sarışınlık beklemiyorum çevrenizde sarışın renkli gözlü yok çünkü hayırlısı
canım benim plasenta 16.haftadan beri rahim ağzına yakınmış doktor göstermişti ultrasyonlar da ağır falan keldırma kanama riski olabilir demişti netten araştırdığımda 20 haftadan sonra yukarı çıkabilir deniliyor seninki de aşağıdaydı değilmi?
Valla cd sormadım ben zaten video çekerim diye 90 tl muayhane ücreti benim gittiğim hastanedeSeninde az kalmis canim :) birde cd falan veren oluyormus sanirim :) bakalim bize kac diyecek muayne ucreti 60 tl bizim sizin ne kadar :/
Bir saat sürecek onu biliyorumSeninde az kalmis canim :) birde cd falan veren oluyormus sanirim :) bakalim bize kac diyecek muayne ucreti 60 tl bizim sizin ne kadar :/
Allah korusun iyi düşün dinlen güzelce güzel şeyler düşün Allah'a emanet olEvet canım aşağıda görünüyor dedi. Öncekinde de bir dönem aşağıda demişlerdi ama böyle rahatsız etmemişti beni. Bunda çok korktum. Öyle böyle değil bir anda şarıl şarıl kan boşaldı, dedim kesin kaybettim bebeğimi.
Ohh afiyet olsun yarasın bebişe:))buldum bir güzel yedim :) hala canım isiyor ama çok kabızlık çekiyorum diye yemiyorum pek
hayırlısı canım heyean la bekliyorum kontrolu am hiç rüyamda bebek yada hamilelik le ilgili bişey görmedim.dgsvnn , , M mutlubulut bende öğrenmeden önce çok heyecanlıydım böyle rüyalarıma giriyordu sonra öğrenince rahatlıyorsun hayırlısı olsun:)
Valla cd sormadım ben zaten video çekerim diye 90 tl muayhane ücreti benim gittiğim hastanede
Oo.baya suruyormus canim :) genelde yarim saat duymustum 1 saat ne guzel :))Bir saat sürecek onu biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?