canım biz ikeadan aldık beşiği.ordaki kız sallanan beşikleri tavsiye etmiyoruz dedi.birde sallanan beşik sadece türkiyede var yurtdışında kullanılmıyor dedi.tabi tercih meselesi hangisi kullanışlı gelirse sana hangisi hoşuna giderse sen bilirsinEki Görüntüle 1833225 yoksa bu sallanan ve sabitlenen beşikmi daha kullanışlı yardım edin lütfen. Sabitlenince sağlam dururmu. Bebek hareketlenince gıcırdama filan yaparmı aklıma çok takılıyorikeanın kide çok kullanışlı arasında kaldım bunların
Benim bu beşik harici ilk birkaç ay odamda yatırmak için küçük sepet tarzında beşiğim var zaten ben odasına koymak için düşündüm. İkeadan hangi modeli aldın canım,birde içine yatağı nerden aldıncanım biz ikeadan aldık beşiği.ordaki kız sallanan beşikleri tavsiye etmiyoruz dedi.birde sallanan beşik sadece türkiyede var yurtdışında kullanılmıyor dedi.tabi tercih meselesi hangisi kullanışlı gelirse sana hangisi hoşuna giderse sen bilirsin
bizde bunu bir kaç yıl kullanırız diye düşündük buna karar verdik canım dediğim gibi sana hangisi uygun kullanışlı geliyorsa ona göre karar vermem lazım ileriyide düşünmek lazım.biz yatağıda ikeadan aldık canım resimlerini atıyorum.Benim bu beşik harici ilk birkaç ay odamda yatırmak için küçük sepet tarzında beşiğim var zaten ben odasına koymak için düşündüm. İkeadan hangi modeli aldın canım,birde içine yatağı nerden aldın
Benimde gönlüm ikeadakinden yana diğeri de güzel ama içime sinmiyor sonradan sıkın tı çıkartır diye. En azından bir 3 sene yatabilmeli bebek. Bende yolladığım resimdekini beğendim ikeadan. Nevresim filan nasıl düşünüyorsun canım bu beşiklerin boyutu biraz.küçük diğerlerine göre. Buarada hayırlı olsun güle güle kullansın bebiş :)yatakta bu canım
Öğrenmişsin cinsiyeti sen de, gözün aydın canım
ikea canım
kızlar ben de bu beşiğin beyazını alcam daha önce de söylediğim gibi, hayırlarla kullanmak nasip olsun cümlemize inş.
Eki Görüntüle 1833247
canım boyutu 60cmx120cm. diğer beşiklerin boyutu ne kadar inan bilmiyorum onlar bizim eve çok büyük olduğundan hiç gidip bakıp incelemedim.birde mesela ikeanın ürünleri sonradan sökülüp kaldırılabiliyor ya oda cezbetti beniBenimde gönlüm ikeadakinden yana diğeri de güzel ama içime sinmiyor sonradan sıkın tı çıkartır diye. En azından bir 3 sene yatabilmeli bebek. Bende yolladığım resimdekini beğendim ikeadan. Nevresim filan nasıl düşünüyorsun canım bu beşiklerin boyutu biraz.küçük diğerlerine göre. Buarada hayırlı olsun güle güle kullansın bebiş :)
canım bu beşiklerde çok güzel ama bizim eve sığmıyolar malesefkızlar ben de bu beşiğin beyazını alcam daha önce de söylediğim gibi, hayırlarla kullanmak nasip olsun cümlemize inş.
Eki Görüntüle 1833247
Senin neydi.cinsiyet canim :) evet okudukca insanin iyice akli karisiyor :) hic soyleme bosver hevesini kiracak kisilerecanım bizim cinsiyet kesinleşti ama ben hala acaba değişir mi düşünmüyo değilim burda çok değişen duydum :)
alışveriş işinde de dediğim gibi kafam çok karışık insanlara fikir almak için söylesen bi türlü söylemesen bir türlü
Evet canim senin.o.kisim baya avantaj ikiside kiz oldugundan :)Benim hamile olduğumu geçen hafta hastaneye yatınca öğrendi herkes. Annem ve eşimin ailesi haricinde saklıyordum. Ben bu durumlardan rahatım şükür. Bayram sonrası bazayı açıp hurçlardakileri yıkamayı düşünüyorum. Eksik birşey çıkarsa bir iki parça alırım. Onlarda kızım mayıa bebeğiydi, bu kış bebeği olacak, biraz daha kalın kıyafetler lazım olabilir diye alırım.
Hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun oglusunu insallah :)slm kizlar sabah kontrole gittik size bir erkek haberi daha :
Ben sallanana almayi dusunuyorum. Sabit alip sonradan keske sallanan alsaydim diye pismanlik duymaktansa :/Eki Görüntüle 1833225 yoksa bu sallanan ve sabitlenen beşikmi daha kullanışlı yardım edin lütfen. Sabitlenince sağlam dururmu. Bebek hareketlenince gıcırdama filan yaparmı aklıma çok takılıyorikeanın kide çok kullanışlı arasında kaldım bunların
aynen canım ya annem bile bıdı bıdı etti milleti sen düşün bidebende beşik konusunda karasızım böyle bizim yatağada yaklaştırabileceğim yani o ön kısmi varya onu açabileceğim böylece bizim yatakla bir oluyor görmüştüm internette öyle yatak bulabilirsem alacağım
dgsvnn tatlım hayırlı olsun oğluşun
yengec4 canım bende böyle bir hevesliyim birşeyler alayım hazırlayayım diye ama insanlar isteğimi benimde kırıyorlar artık bende söylemiyorum yok erkenmiş falan ama bence herşeyin hayırlısı neden böyle kötü düşüneyim ki almaya devam edeceğim inşallah sende takma boşver zaten izmirde şimdiden yanıyor hava ilerde nasıl çıkacağız oda var
Çok tatlı hepsi güle güle kullansın inşallah :) evet benide cezbeden söküp takmak olayı birde benim çocuk odasında 2 tane 3 kapılı gardırop bir ablasının büyüyen beşiği var oyüzden boyutun küçük olması çok önemli odada yer kalmayacak zaten :))foolfancy canım nevreim takımının biri ve yatak kenarı koruyunun resimlerini buldum nevresim takımının diğerinin resmini bulamadım olmazsa akşama foto atarım.
kızlar sizce bu ikea beşik mi
Eki Görüntüle 1833225 yoksa bu sallanan ve sabitlenen beşikmi daha kullanışlı yardım edin lütfen. Sabitlenince sağlam dururmu. Bebek hareketlenince gıcırdama filan yaparmı aklıma çok takılıyorikeanın kide çok kullanışlı arasında kaldım bunların
sağol canım amin inşallah :) maşallah canım sizin oda baya büyükmüşÇok tatlı hepsi güle güle kullansın inşallah :) evet benide cezbeden söküp takmak olayı birde benim çocuk odasında 2 tane 3 kapılı gardırop bir ablasının büyüyen beşiği var oyüzden boyutun küçük olması çok önemli odada yer kalmayacak zaten :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?