-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Banada Proluton Depot verdi, hastanede vurdular, salı tekrar vurulucak. Sonrasını bilmiyorum devam edecekmi birşey söylemedi doktor.
canım benim plasenta 16.haftadan beri rahim ağzına yakınmış doktor göstermişti ultrasyonlar da ağır falan keldırma kanama riski olabilir demişti netten araştırdığımda 20 haftadan sonra yukarı çıkabilir deniliyor seninki de aşağıdaydı değilmi?

Günaydın kızlar cumanız mübarek olsun AGRA AGRA oğluşunun hediyesi çok güzel güle güle giyinsin Can'ım @Selen_Ay evet değiştirdim profili bu Bebek resmi sanki benim bebeğim gibi içime alasım geliyor benim bebeğimde sarışın renkli olma olasılığı yok esmer kara gözlü olur diye düşünüyorum hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olsun
bebek resmi çok şeker eşimle ben açık kumralız benim gözlerim yeşil bakalım sarışınmı olacak bebiş:)

Obilir canim bende cok net bilmiyorum aslinda :) biz ikili test falan yaptirmak istemedik doktorda o zaman uclu falanda yapmayiz sadece 5. Ay detayli yapariz demisti ondan bekliyorum 5.ayi :)
Fiyat sordun mu canim ne kadara yapiliyo detayli ultrason

Hiç sormadım canım :) Olduktan sonra yazarım nekadar aldıklarını.

bebek resmi çok şeker eşimle ben açık kumralız benim gözlerim yeşil bakalım sarışınmı olacak bebiş:)
Bende eşimde esmeriz beyaz tenli olabilir ama renkli göz veya sarışınlık beklemiyorum çevrenizde sarışın renkli gözlü yok çünkü hayırlısı

Can'ım benim hastane 250 tl ücret dedi her hastane şehire göre değişiyor sanırım bende 30 mayısta gidecem
Seninde az kalmis canim :) birde cd falan veren oluyormus sanirim :) bakalim bize kac diyecek muayne ucreti 60 tl bizim sizin ne kadar :/

Bende eşimde esmeriz beyaz tenli olabilir ama renkli göz veya sarışınlık beklemiyorum çevrenizde sarışın renkli gözlü yok çünkü hayırlısı
Biz kumraliz ben esime gore daha acik kumralim :) renkli gozluyuz ve ikimizinde ailelerinde renkli.gozlu cok var :) fakat olur mu olur annem ve kayinpeder renkli gozlu degil mesela :D saglikli olsunlar insallah tabi insan merak ediyor :))

canım benim plasenta 16.haftadan beri rahim ağzına yakınmış doktor göstermişti ultrasyonlar da ağır falan keldırma kanama riski olabilir demişti netten araştırdığımda 20 haftadan sonra yukarı çıkabilir deniliyor seninki de aşağıdaydı değilmi?

Evet canım aşağıda görünüyor dedi. Öncekinde de bir dönem aşağıda demişlerdi ama böyle rahatsız etmemişti beni. Bunda çok korktum. Öyle böyle değil bir anda şarıl şarıl kan boşaldı, dedim kesin kaybettim bebeğimi.

Evet canım aşağıda görünüyor dedi. Öncekinde de bir dönem aşağıda demişlerdi ama böyle rahatsız etmemişti beni. Bunda çok korktum. Öyle böyle değil bir anda şarıl şarıl kan boşaldı, dedim kesin kaybettim bebeğimi.
Allah korusun iyi düşün dinlen güzelce güzel şeyler düşün Allah'a emanet ol

Back
X