-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kizlar iyi aksamlar, nasilsiniz? Okuyorum tum yazdilarinizi :anneadayı::nazar: benim dunden sol yumurtalik mi kasik mi sizi sekilde ara ara cok hafif agri oluyo, internette bir sey bulamadim... Acaba neden olabilir:110: korkulumu yoksa degil mi

Kizlar iyi aksamlar, nasilsiniz? Okuyorum tum yazdilarinizi :anneadayı::nazar: benim dunden sol yumurtalik mi kasik mi sizi sekilde ara ara cok hafif agri oluyo, internette bir sey bulamadim... Acaba neden olabilir:110: korkulumu yoksa degil mi
Emin olmamakla birlikte kasik agrilari olavilir diye biliyorum :/

Kızlar günaydın . Bebeğin hareketlerini hisseden var mı ben daha hiç birşey hissetmiyorum da. Cok merak ediyorum o hissi ne Zaman anlayacağız ki :KK46:

Evet canım aşağıda görünüyor dedi. Öncekinde de bir dönem aşağıda demişlerdi ama böyle rahatsız etmemişti beni. Bunda çok korktum. Öyle böyle değil bir anda şarıl şarıl kan boşaldı, dedim kesin kaybettim bebeğimi.
İnşallah bundan sonra güzel
gunaydın Can'ım bendede olmuştu gecen hafta doktora soracaktım sonra geçti benim sağ ve sol kasıgım agrımıstı ama o gün dışarda üşümüştüm ben ona yordum umarım seninkinde geçmiştir:KK46:

Kızlar günaydın . Bebeğin hareketlerini hisseden var mı ben daha hiç birşey hissetmiyorum da. Cok merak ediyorum o hissi ne Zaman anlayacağız ki :KK46:
Günaydın canım ben 19.haftada hissettim baloncuk patlıyor gibi yada balık gibi ama kişiden kişiye değişirmiş 16 ile 22 haftalar arası hissedilir diyorlar:anneadayı:

Evet canım aşağıda görünüyor dedi. Öncekinde de bir dönem aşağıda demişlerdi ama böyle rahatsız etmemişti beni. Bunda çok korktum. Öyle böyle değil bir anda şarıl şarıl kan boşaldı, dedim kesin kaybettim bebeğimi.
Allah korusun :nazar:inşallah bundan sonra çok rahat geçer hamileliğin

Günaydın bende hala hissetmiyorum bebeğimi bazen niye hissetmiyorum daha diyorum normal bir durumdur umarım

Günaydın kızlar Nasılsıniz ebebekte bunu gördüm nasıl sizce

Eklentiler

• IMG-20160514-WA0000.webp
    IMG-20160514-WA0000.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 40
selam cnm korkma ararda sıra girer boyle kasık agrıları cnm bende de oluyor cnm benim =)

selam kızlar nasılsınız bu gun bir sey daha ögrendim eskiden kadınlar bebeklerine yeni doduktan sonra sütleri ile bebekin orasına burası bezle süt sürerlermiş kılları az cıkarmıs bugun kadın biri anlatı o yapmış oylesine ve kızın hiç kıları yokmuş cok az mıs =)

Kizlar ben geldimm :))
Ne sira bekledik ne sira..
Sonunda girdik oyy bizim minik yine gostermiyo doktor ugrasti ugrasti :D en sonunda kiz dedi :) eminmisiniz dedik evet eminim dedi. Diger hastalar doktor pek yanilmaz dedi bakalim yinede haftaya kendi doktorumuzada gorunucez insallah. Ama buyuk ihtimal bir kizimiz oluyo :))

Kizlar ben geldimm :))
Ne sira bekledik ne sira..
Sonunda girdik oyy bizim minik yine gostermiyo doktor ugrasti ugrasti :KK70: en sonunda kiz dedi :) eminmisiniz dedik evet eminim dedi. Diger hastalar doktor pek yanilmaz dedi bakalim yinede haftaya kendi doktorumuzada gorunucez insallah. Ama buyuk ihtimal bir kizimiz oluyo :))
selam cnm hayırlı olsun tatlım benim sagılıklıca kucagına alırsın bebegigini =)

selam kızlar nasılsınız bu gun bir sey daha ögrendim eskiden kadınlar bebeklerine yeni doduktan sonra sütleri ile bebekin orasına burası bezle süt sürerlermiş kılları az cıkarmıs bugun kadın biri anlatı o yapmış oylesine ve kızın hiç kıları yokmuş cok az mıs =)
Ben anlamadım kendi sütümüzü bebeğe sürünce mi kılı olmazmış bebeğin ay faydası oluyordur umarım

Back
X