- 19 Kasım 2015
- 40
- 43
- 3
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende bızdensın o zaman :) ne zaman gıdeceksın doktoraBen hala cinsiyetini öğrenemdim![]()
Emin olmamakla birlikte kasik agrilari olavilir diye biliyorum :/Kizlar iyi aksamlar, nasilsiniz? Okuyorum tum yazdilarinizibenim dunden sol yumurtalik mi kasik mi sizi sekilde ara ara cok hafif agri oluyo, internette bir sey bulamadim... Acaba neden olabilir
korkulumu yoksa degil mi
İnşallah bundan sonra güzelEvet canım aşağıda görünüyor dedi. Öncekinde de bir dönem aşağıda demişlerdi ama böyle rahatsız etmemişti beni. Bunda çok korktum. Öyle böyle değil bir anda şarıl şarıl kan boşaldı, dedim kesin kaybettim bebeğimi.
gunaydın Can'ım bendede olmuştu gecen hafta doktora soracaktım sonra geçti benim sağ ve sol kasıgım agrımıstı ama o gün dışarda üşümüştüm ben ona yordum umarım seninkinde geçmiştirKizlar iyi aksamlar, nasilsiniz? Okuyorum tum yazdilarinizibenim dunden sol yumurtalik mi kasik mi sizi sekilde ara ara cok hafif agri oluyo, internette bir sey bulamadim... Acaba neden olabilir
korkulumu yoksa degil mi
Günaydın canım ben 19.haftada hissettim baloncuk patlıyor gibi yada balık gibi ama kişiden kişiye değişirmiş 16 ile 22 haftalar arası hissedilir diyorlarKızlar günaydın . Bebeğin hareketlerini hisseden var mı ben daha hiç birşey hissetmiyorum da. Cok merak ediyorum o hissi ne Zaman anlayacağız ki![]()
Allah korusunEvet canım aşağıda görünüyor dedi. Öncekinde de bir dönem aşağıda demişlerdi ama böyle rahatsız etmemişti beni. Bunda çok korktum. Öyle böyle değil bir anda şarıl şarıl kan boşaldı, dedim kesin kaybettim bebeğimi.
Bizim randevu sistemi yok malesef canim :/MutluBulut_ kacta kontrolun ?
selam cnm korkma ararda sıra girer boyle kasık agrıları cnm bende de oluyor cnm benim =)Kizlar iyi aksamlar, nasilsiniz? Okuyorum tum yazdilarinizibenim dunden sol yumurtalik mi kasik mi sizi sekilde ara ara cok hafif agri oluyo, internette bir sey bulamadim... Acaba neden olabilir
korkulumu yoksa degil mi
selam cnm korma daha erkek hissetmen için ilk bebek se hissetmezsin 20 haftalıkken felan hissediyormusun cnm =)korma cnmGünaydın bende hala hissetmiyorum bebeğimi bazen niye hissetmiyorum daha diyorum normal bir durumdur umarım
selam cnm hayırlı olsun tatlım benim sagılıklıca kucagına alırsın bebegigini =)Kizlar ben geldimm :))
Ne sira bekledik ne sira..
Sonunda girdik oyy bizim minik yine gostermiyo doktor ugrasti ugrastien sonunda kiz dedi :) eminmisiniz dedik evet eminim dedi. Diger hastalar doktor pek yanilmaz dedi bakalim yinede haftaya kendi doktorumuzada gorunucez insallah. Ama buyuk ihtimal bir kizimiz oluyo :))
Amin canim insallah :)selam cnm hayırlı olsun tatlım benim sagılıklıca kucagına alırsın bebegigini =)
Ben anlamadım kendi sütümüzü bebeğe sürünce mi kılı olmazmış bebeğin ay faydası oluyordur umarımselam kızlar nasılsınız bu gun bir sey daha ögrendim eskiden kadınlar bebeklerine yeni doduktan sonra sütleri ile bebekin orasına burası bezle süt sürerlermiş kılları az cıkarmıs bugun kadın biri anlatı o yapmış oylesine ve kızın hiç kıları yokmuş cok az mıs =)