-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kizlar ben geldimm :))
Ne sira bekledik ne sira..
Sonunda girdik oyy bizim minik yine gostermiyo doktor ugrasti ugrasti :KK70: en sonunda kiz dedi :) eminmisiniz dedik evet eminim dedi. Diger hastalar doktor pek yanilmaz dedi bakalim yinede haftaya kendi doktorumuzada gorunucez insallah. Ama buyuk ihtimal bir kizimiz oluyo :))
Hayırlı olsun Can'ım göstermediği halde Nasıl kız diyorlarsa enterasan bir durum sen yinede bekle daha birşey alma

Hayırlı olsun Can'ım göstermediği halde Nasıl kız diyorlarsa enterasan bir durum sen yinede bekle daha birşey alma
Yok canim almicaz :) ama gercekten net olmamasi tuhaf :)eminim dedi ama bilemedim :) ee nasil emin olucaz biz

Slm kızlar Nasılsıniz? Dün Dr gittim hersey yolunda dedi Dr 1 ay sonra görüşelim dedi bebeğim 17+4gunlukmus kilosu 214gr dedi iyimi kilosu bilemedim. He bide ölçülere göre baş 17+4 bacak17+3 karın ise 18+1 dedi aradaki farkliliklar önemli değildir dimi?

Slm kızlar Nasılsıniz? Dün Dr gittim hersey yolunda dedi Dr 1 ay sonra görüşelim dedi bebeğim 17+4gunlukmus kilosu 214gr dedi iyimi kilosu bilemedim. He bide ölçülere göre baş 17+4 bacak17+3 karın ise 18+1 dedi aradaki farkliliklar önemli değildir dimi?

Çok şükür canım. Kilosunu şuan çok kafaya takma son aylarda kilo alıyor bebekler, şuanki kilo ölçümü çok önemli değil. Ölçümlere gelince, bazı bebekler daha minyon olur, kafa ölçümü daha küçük çıkar. Bacak boyu kol boyu daha uzundur, haftasına göre daha büyük çıkar. Bizimde her biri arasında farklılıklar oluyor.

Kızlar nasılsınız?
Benim bugün yine kasık ağrım oluyor ara ara, bebeğin biyere toplandığını, oranın taş gibi olduğunu hissediyorum. Bide arada siyaha yakın koyu renkte lekelenmelerim oluyor, kanamadan sonra içimde kalanlar atılıyor sanırım.

Yok canim almicaz :) ama gercekten net olmamasi tuhaf :)eminim dedi ama bilemedim :) ee nasil emin olucaz biz
Doktorlar göstermeyince hemen kız diyorlar onlar anlıyor ama sen yinede bacak arasındaki boşluğu gör ayrıntılı da kesin belli oluyor kızsa yumurtalıklar erkekse testiler belli oluyor diyorlar bekle biraz daha bence

Kızlar nasılsınız?
Benim bugün yine kasık ağrım oluyor ara ara, bebeğin biyere toplandığını, oranın taş gibi olduğunu hissediyorum. Bide arada siyaha yakın koyu renkte lekelenmelerim oluyor, kanamadan sonra içimde kalanlar atılıyor sanırım.
Dikkat et kendine dinlen bende de bir kaçgündür renksiz akıntı oluyor biraz normal mi bu hamilelikte akıntı olur diye bilirim içindeki pisliği atar diye bilirim ama bende ki renksiz akıntı oluyor ara ara

ay cnm valla oyle dedi kadın =)
Ay umarım öyledir ben 4 yıl önce lazer yaptırmıştım 2 ay da ancak bacaklarımda hafif tüylenme olurdu koltuk altımda hiç çıkmazdı bikini bölgesi bitmediği için hiç bir zaman orada da hafif tüylenme vardı şimdi ise hormonlardan dolayı koltuk altımda çıkmayan kıl çıkmaya başladı umarım doğumdan sonra tekrar eski haline döner kıl bayanlar için cok problem ben tüyden nefret ederim ve bir kızım olacak hayırlısıyla ve kızımın da tüylü uğraşmasını istemem umarım işe yarıyordur doğar doğmaz mı sütü sürecez vücudunu acaba tam detaylı öğrenip yazarsan sevinirim

Dikkat et kendine dinlen bende de bir kaçgündür renksiz akıntı oluyor biraz normal mi bu hamilelikte akıntı olur diye bilirim içindeki pisliği atar diye bilirim ama bende ki renksiz akıntı oluyor ara ara

Renksiz akıntılar hamilelikte normal canım, hormonlarla alakalı dönem dönem oluyor. Benimki adetin son günü gibi koyu renk, arada pıhtılı geliyor. Salı randevum var, eğer yarında devam ederse pazartesi gitmeyi düşünüyorum. Bebeğin sertleşmesi, kasılma demekmiş. Eğer yattığınız halde oluyorsa tehlikeli, erken doğum belirtisi yazıyor internette. Yarın gün boyu takip edicem bakalım ne kadar sürede kaç kez yaşıyorum kasılmaları. Bugün yattığım halde çok sık oldu.

Renksiz akıntılar hamilelikte normal canım, hormonlarla alakalı dönem dönem oluyor. Benimki adetin son günü gibi koyu renk, arada pıhtılı geliyor. Salı randevum var, eğer yarında devam ederse pazartesi gitmeyi düşünüyorum. Bebeğin sertleşmesi, kasılma demekmiş. Eğer yattığınız halde oluyorsa tehlikeli, erken doğum belirtisi yazıyor internette. Yarın gün boyu takip edicem bakalım ne kadar sürede kaç kez yaşıyorum kasılmaları. Bugün yattığım halde çok sık oldu.
Bende de ara ara kasıklarımda kramp oluyor yatarken bu kramp oluyorsa erken doğum mu demekmiş yaa ben 20 gündür acayip stresliyim ufak şeyleri büyük sorunlar hale getiriyorum hormonlardan sanırım durduk yere problem yaratıyorum rahimde kasılma sebebimde bu sanırım anlayamadım hiç mide bulantısı yaşamadan çok rahat bir hamilelik geçirdim ama şimdi strese sokup duruyorum kendimi inşallah bu stresten çıkarım

Doktorlar göstermeyince hemen kız diyorlar onlar anlıyor ama sen yinede bacak arasındaki boşluğu gör ayrıntılı da kesin belli oluyor kızsa yumurtalıklar erkekse testiler belli oluyor diyorlar bekle biraz daha bence
Kesin olur dimi insallah :D haftaya kendi doktorumuza gidicez insallah o zaman ayrintili tarihide verir cinsiyetide soyler herhalde :D

Bende de ara ara kasıklarımda kramp oluyor yatarken bu kramp oluyorsa erken doğum mu demekmiş yaa ben 20 gündür acayip stresliyim ufak şeyleri büyük sorunlar hale getiriyorum hormonlardan sanırım durduk yere problem yaratıyorum rahimde kasılma sebebimde bu sanırım anlayamadım hiç mide bulantısı yaşamadan çok rahat bir hamilelik geçirdim ama şimdi strese sokup duruyorum kendimi inşallah bu stresten çıkarım

Ben yatarken mesela bebek bi anda biyere toplanıyo, taş gibi oluyo orası, sonra dağılıyo. Biraz sonra tekrar oluyo. O kasılma demekmiş. Kramplarım hep vardı zaten ona birşey demedi doktorumuz. Bakalım pazartesi ne diyecek.

Ben yatarken mesela bebek bi anda biyere toplanıyo, taş gibi oluyo orası, sonra dağılıyo. Biraz sonra tekrar oluyo. O kasılma demekmiş. Kramplarım hep vardı zaten ona birşey demedi doktorumuz. Bakalım pazartesi ne diyecek.
Ben hiç öyle birşey hissetmedim ama Rahmi'mde ara da kasılma hissediyorum yani böyle bir ağrı girip çıkıyor Rabbim hayırlısını versin Can'ım yaa şu 4,5 ay rahat geçseydi bi hayırlısıyla

Ben hiç öyle birşey hissetmedim ama Rahmi'mde ara da kasılma hissediyorum yani böyle bir ağrı girip çıkıyor Rabbim hayırlısını versin Can'ım yaa şu 4,5 ay rahat geçseydi bi hayırlısıyla

O ağrılar bende de oluyor canım. Dinlenmeye çalışıyorum ama evde kızım da var. Ne kadar yatayım dinleneyim desemde olmuyor işte, iş yapmasam yemek yapıyorum. Hadi bizi geç, kızımı doyurmam lazım. Mecbur ayaktayım. Böyle giderse benim için hamileliğim çok ta rahat geçmeyecek gibi ama inşAllah düzelirim. Rabbim korusun evlatlarımızı.

Kızlar günaydın . Bebeğin hareketlerini hisseden var mı ben daha hiç birşey hissetmiyorum da. Cok merak ediyorum o hissi ne Zaman anlayacağız ki :KK46:
Canim ben 17e girende hiss etdim. Daha once su gibi kipirdashmalar olurdu, ama 17de bildiğin tekme, sanki kasıkda nebz atıyo gibi, daha çok araba kullananda, düz yatamda hiss ediyorum. Hatta bugün çıplak karnıma baktığımda, tekme baya göründü, derin kalkıyo iniyor :halay: ama bazen 20ye kadar hiss edilmiyo, ben zayif oldugum icin belki erken hiss etdim:anneadayı::nazar: inshallah sen de en kisa zamanda hissedersin:KK200:

selam kızlar nasılsınız bu gun bir sey daha ögrendim eskiden kadınlar bebeklerine yeni doduktan sonra sütleri ile bebekin orasına burası bezle süt sürerlermiş kılları az cıkarmıs bugun kadın biri anlatı o yapmış oylesine ve kızın hiç kıları yokmuş cok az mıs =)
Ben de oyle bi şey duymuştum. Doğrumu acaba? Babası sakkalı, bazen korkuyorum bebeğim sakallı doğacak:KK70:

Kizlar ben geldimm :))
Ne sira bekledik ne sira..
Sonunda girdik oyy bizim minik yine gostermiyo doktor ugrasti ugrasti :KK70: en sonunda kiz dedi :) eminmisiniz dedik evet eminim dedi. Diger hastalar doktor pek yanilmaz dedi bakalim yinede haftaya kendi doktorumuzada gorunucez insallah. Ama buyuk ihtimal bir kizimiz oluyo :))
Tebrik ederim cnm, inşallaj sağlıkla kucağına alırsın prensesi:KK49::nazar::KK200:

Norml cnm, benim doktor kilosınu söylemiyo, ölçümler bende de farklıydı, bazılar 17+ bazı ölçümler 18+ idi. Normal dedi doktor

Cnm renksiz akıntı bende hamileliyin başından var, ara ara oluyo, bazen iç çamaşırı ıslatacak kadar oluyo, rengi ve kokusu farklı değilse normaldı

Back
X