-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
O ağrılar bende de oluyor canım. Dinlenmeye çalışıyorum ama evde kızım da var. Ne kadar yatayım dinleneyim desemde olmuyor işte, iş yapmasam yemek yapıyorum. Hadi bizi geç, kızımı doyurmam lazım. Mecbur ayaktayım. Böyle giderse benim için hamileliğim çok ta rahat geçmeyecek gibi ama inşAllah düzelirim. Rabbim korusun evlatlarımızı.
Allah yardımcın olsun cnm, geri kalana dönemi inşallah hepimiz rahat atlatalım, sorunsuz. Her şer iyi olacak, imşallaj doğumdan sonra bugünleri hatırlayacaksın:hamarat:

Yazdıklarınızı okudum bitirdim sonunda :dondurma: bugün yine bebek eşyaları araştırmaya gittik. Sanırım bebek arabasında karar verdik, Chicco liteway travel, fiyatı 1200lerdeymiş, ama her yerde indirimde 999, 989 değişiyo. İki taraflı, anakucaklı, hafif, kapanırken fazla yer kaplamıyo. İki renki var kırmızı ve siyah. Renke karar vermedim.
Bebek yataklarında kararsızız, eşim parkyatak diyo, ben normal yatak diyorum o_O inşallah ona da karar veririz.:işsiz:

Sol kasığımdaki ağrılar günboyu olmuyo, akşamlar yatınca oluyo acayipp:KK76:

Ay umarım öyledir ben 4 yıl önce lazer yaptırmıştım 2 ay da ancak bacaklarımda hafif tüylenme olurdu koltuk altımda hiç çıkmazdı bikini bölgesi bitmediği için hiç bir zaman orada da hafif tüylenme vardı şimdi ise hormonlardan dolayı koltuk altımda çıkmayan kıl çıkmaya başladı umarım doğumdan sonra tekrar eski haline döner kıl bayanlar için cok problem ben tüyden nefret ederim ve bir kızım olacak hayırlısıyla ve kızımın da tüylü uğraşmasını istemem umarım işe yarıyordur doğar doğmaz mı sütü sürecez vücudunu acaba tam detaylı öğrenip yazarsan sevinirim
günaydın cnm benim valla oyle dedi kadın ama tamam ögreneyim yazacakım=)

Günaydın kızlar. Hayırlı pazarlar.

Kizlar iyi aksamlar, nasilsiniz? Okuyorum tum yazdilarinizi :anneadayı::nazar: benim dunden sol yumurtalik mi kasik mi sizi sekilde ara ara cok hafif agri oluyo, internette bir sey bulamadim... Acaba neden olabilir:110: korkulumu yoksa degil mi

Sanırım normal canım bende de oluyor. Karında karın çevresindeki ağrı ve sızıları doktorlar normal görüyorlar rahim büyüyor diye

Kızlar günaydın . Bebeğin hareketlerini hisseden var mı ben daha hiç birşey hissetmiyorum da. Cok merak ediyorum o hissi ne Zaman anlayacağız ki :KK46:

Erken daha canım. Aşşağı yukarı 20. Hafta civarı normal

selam kızlar nasılsınız bu gun bir sey daha ögrendim eskiden kadınlar bebeklerine yeni doduktan sonra sütleri ile bebekin orasına burası bezle süt sürerlermiş kılları az cıkarmıs bugun kadın biri anlatı o yapmış oylesine ve kızın hiç kıları yokmuş cok az mıs =)

Bu sanırım ilk bikaç günki sütle. Çünkü ilk bikaç günde gelen sütün yapısı biraz farklı biliyorum ben. Doktorlar özellikle ilk günki sütle özellikle emzirin diyorlar. Bebeğin bağışıklığına çok faydası varmış.

Bende bi aralar şey duymuştum. Eskiden köylerde yeni doğan bebeğe karınca yuvalarından yumurta bulurlarmış onun yağını sıkıp sürerlermiş bebişlere kılları olmasın diye. Bi arkadaşım annemler bana da yapmış. Bende çok az kıl var derdi. Bacaklarımda hiç yok derdi.

Kizlar ben geldimm :))
Ne sira bekledik ne sira..
Sonunda girdik oyy bizim minik yine gostermiyo doktor ugrasti ugrasti :KK70: en sonunda kiz dedi :) eminmisiniz dedik evet eminim dedi. Diger hastalar doktor pek yanilmaz dedi bakalim yinede haftaya kendi doktorumuzada gorunucez insallah. Ama buyuk ihtimal bir kizimiz oluyo :))

Gözün aydıın
Baya beklemişsin canım. Ay ben erkek hissediyorum demiştim. Tüh hislerim doğru çıkmadı.
Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inş.

Slm kızlar Nasılsıniz? Dün Dr gittim hersey yolunda dedi Dr 1 ay sonra görüşelim dedi bebeğim 17+4gunlukmus kilosu 214gr dedi iyimi kilosu bilemedim. He bide ölçülere göre baş 17+4 bacak17+3 karın ise 18+1 dedi aradaki farkliliklar önemli değildir dimi?

O kadar da fark yok canım. Bunlar normal olabilir. Sonuçta ultrasondan yapılan ölçümler. Eğer arada fark çok ise o Zaman sıkıntı ve doktorlar o zaman ona göre başka şeylere bakıyorlar.
Doktor bişey demediği sürece önemli bişey yoktur

Kızlar nasılsınız?
Benim bugün yine kasık ağrım oluyor ara ara, bebeğin biyere toplandığını, oranın taş gibi olduğunu hissediyorum. Bide arada siyaha yakın koyu renkte lekelenmelerim oluyor, kanamadan sonra içimde kalanlar atılıyor sanırım.

Dediğin gibi içerde kalan pıhtılar atılıyordur canım. Hayırlısıyla geçecek inş

Bende de ara ara kasıklarımda kramp oluyor yatarken bu kramp oluyorsa erken doğum mu demekmiş yaa ben 20 gündür acayip stresliyim ufak şeyleri büyük sorunlar hale getiriyorum hormonlardan sanırım durduk yere problem yaratıyorum rahimde kasılma sebebimde bu sanırım anlayamadım hiç mide bulantısı yaşamadan çok rahat bir hamilelik geçirdim ama şimdi strese sokup duruyorum kendimi inşallah bu stresten çıkarım

Canııım kafana takma hiç bişey. Stres çok fena. Bebeğe herşeyden çok zararı olabilir. Sağlıken bişey görmesen bile bebeği ruhsal çok etkilersin. Bu tip şeylerle ilgili çok makale yayınlanıyor. Çalışıyormuydun? Öyleyse bile eve gelince boş durma örgü ör. Bunu herkese tavsiye ediyorum ben hakikaten terapi gibi acayip güzel bişey örgü.
En basiti lif mesela. Biliyorsan bebeğine süveter de örebilirsin

O ağrılar bende de oluyor canım. Dinlenmeye çalışıyorum ama evde kızım da var. Ne kadar yatayım dinleneyim desemde olmuyor işte, iş yapmasam yemek yapıyorum. Hadi bizi geç, kızımı doyurmam lazım. Mecbur ayaktayım. Böyle giderse benim için hamileliğim çok ta rahat geçmeyecek gibi ama inşAllah düzelirim. Rabbim korusun evlatlarımızı.

Hep dua ediyorum canım. Allah yar ve yardımcın olsun. Hamilelikte sıkıntı yaşamak zor. Bir de senin sana muhtaç bi evladın daha var yani

Yazdıklarınızı okudum bitirdim sonunda :dondurma: bugün yine bebek eşyaları araştırmaya gittik. Sanırım bebek arabasında karar verdik, Chicco liteway travel, fiyatı 1200lerdeymiş, ama her yerde indirimde 999, 989 değişiyo. İki taraflı, anakucaklı, hafif, kapanırken fazla yer kaplamıyo. İki renki var kırmızı ve siyah. Renke karar vermedim.
Bebek yataklarında kararsızız, eşim parkyatak diyo, ben normal yatak diyorum o_O inşallah ona da karar veririz.:işsiz:

Ben istediğim Mamas and papas arabayı Almanya'daki kuzenime söyledim canım o da ordan bakıcak. Başka bildiğin güzel arabaya da bakabilirsin dedim. Sonuçta 3 evladını büyüttü. Daha ucuza denk gelicek muhtemelen aldırıcaz ona.
Beşik mevzuna da gelince daha önce dediğim gibi kardeşim ikeada çalışıyor. O gonat beşiği tavsiye etti. Topla kur kaç çocuğa kullanırsan kullan sülalene yeter demişti. Onu alıcam nasipse. Park yataklara bi türlü kafam yatmıyor ne bileyim.
Ne alırsak alalım güle güle kullansın bebişlerimiz artık

günaydın hanımlar nasılsınız=)

Günaydın canıım

Tebrik ederim cnm, inşallaj sağlıkla kucağına alırsın prensesi:KK49::nazar::KK200:
Amin canim insallah :))
Ya hayirlisiyla zaman bir gecsee yavrularimizi kucagimiza alsak :)

Günaydın kızlar. Hayırlı pazarlar.

Sanırım normal canım bende de oluyor. Karında karın çevresindeki ağrı ve sızıları doktorlar normal görüyorlar rahim büyüyor diye

Erken daha canım. Aşşağı yukarı 20. Hafta civarı normal

Bu sanırım ilk bikaç günki sütle. Çünkü ilk bikaç günde gelen sütün yapısı biraz farklı biliyorum ben. Doktorlar özellikle ilk günki sütle özellikle emzirin diyorlar. Bebeğin bağışıklığına çok faydası varmış.

Bende bi aralar şey duymuştum. Eskiden köylerde yeni doğan bebeğe karınca yuvalarından yumurta bulurlarmış onun yağını sıkıp sürerlermiş bebişlere kılları olmasın diye. Bi arkadaşım annemler bana da yapmış. Bende çok az kıl var derdi. Bacaklarımda hiç yok derdi.

Gözün aydıın
Baya beklemişsin canım. Ay ben erkek hissediyorum demiştim. Tüh hislerim doğru çıkmadı.
Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inş.

O kadar da fark yok canım. Bunlar normal olabilir. Sonuçta ultrasondan yapılan ölçümler. Eğer arada fark çok ise o Zaman sıkıntı ve doktorlar o zaman ona göre başka şeylere bakıyorlar.
Doktor bişey demediği sürece önemli bişey yoktur

Dediğin gibi içerde kalan pıhtılar atılıyordur canım. Hayırlısıyla geçecek inş

Canııım kafana takma hiç bişey. Stres çok fena. Bebeğe herşeyden çok zararı olabilir. Sağlıken bişey görmesen bile bebeği ruhsal çok etkilersin. Bu tip şeylerle ilgili çok makale yayınlanıyor. Çalışıyormuydun? Öyleyse bile eve gelince boş durma örgü ör. Bunu herkese tavsiye ediyorum ben hakikaten terapi gibi acayip güzel bişey örgü.
En basiti lif mesela. Biliyorsan bebeğine süveter de örebilirsin

Hep dua ediyorum canım. Allah yar ve yardımcın olsun. Hamilelikte sıkıntı yaşamak zor. Bir de senin sana muhtaç bi evladın daha var yani

Ben istediğim Mamas and papas arabayı Almanya'daki kuzenime söyledim canım o da ordan bakıcak. Başka bildiğin güzel arabaya da bakabilirsin dedim. Sonuçta 3 evladını büyüttü. Daha ucuza denk gelicek muhtemelen aldırıcaz ona.
Beşik mevzuna da gelince daha önce dediğim gibi kardeşim ikeada çalışıyor. O gonat beşiği tavsiye etti. Topla kur kaç çocuğa kullanırsan kullan sülalene yeter demişti. Onu alıcam nasipse. Park yataklara bi türlü kafam yatmıyor ne bileyim.
Ne alırsak alalım güle güle kullansın bebişlerimiz artık

Günaydın canıım
Evet canim tutmadi :D bizim bile tutmadi :D ama genelde kiz kiz diyorlardi cogunlugun tuttu :D bakalim hayirlisiyla prensesimizi alalim insallah.kucagimiza :)

Günaydın kızlar Mutlu pazarlar AGRA AGRA arabayı kesinlikle siyah alma yazın güneşi çekiyor diyorlar kırmızıyı da erkekte kız da kullanıyor kırmızı bence gayet güzel

Kızlar iştahlarınız ne durumda, ben birazda havaların ısınmasından dolayı sanırım çok yemek yiyemiyorum. Tabak tabak meyve alıyorum yanıma. Yemek yerine meyve yiyesim geliyo.

Günaydın kızlar Mutlu pazarlar AGRA AGRA arabayı kesinlikle siyah alma yazın güneşi çekiyor diyorlar kırmızıyı da erkekte kız da kullanıyor kırmızı bence gayet güzel
Aslında bende siyah istemiyorum, kırmızı alırız inşallah :anne:

Kızlar iştahlarınız ne durumda, ben birazda havaların ısınmasından dolayı sanırım çok yemek yiyemiyorum. Tabak tabak meyve alıyorum yanıma. Yemek yerine meyve yiyesim geliyo.
Benim aksine, iştahım açıldı, kilo almaya da başladım:anneadayı::nazar: havalar ısındıkca insanin yiyesi gelmiyor

Sorma canım bende aynı durumdayım gözüm meyveden başka bişey görmüyor çilek ve erik delisi oldum çıktım :)) yaz hamileliği böyle oluyor demekki

Canim geçenlerde ishal olmuştun doktoruna soracaktin sordun mu ilaçlardandir diye dusunuyorum ama iki gündür baya kötüyüm ben

Canim geçenlerde ishal olmuştun doktoruna soracaktin sordun mu ilaçlardandir diye dusunuyorum ama iki gündür baya kötüyüm ben
İshal mi oldun evet doktorumu aradım magnezyumu günde iki içiyordum bire indirdi muz falan yemiştim her ihtimale karşı sorunum kalmadı çok şükür

İshal mi oldun evet doktorumu aradım magnezyumu günde iki içiyordum bire indirdi muz falan yemiştim her ihtimale karşı sorunum kalmadı çok şükür
Evet canım ishal oldum bende bitane içiyorum bende muzla falan idare edeyim devam ederse doktorla görüşürum teşekkür ederim canım

Amin canim insallah :))
Ya hayirlisiyla zaman bir gecsee yavrularimizi kucagimiza alsak :)

Evet canim tutmadi :KK70: bizim bile tutmadi :KK70: ama genelde kiz kiz diyorlardi cogunlugun tuttu :KK70: bakalim hayirlisiyla prensesimizi alalim insallah.kucagimiza :)

Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin canım inş. önemli olan o.

Ay bu çevrenin yüzdesi iyi tutuyor. Bizde de büyük çoğunluk erkek diyorlardı, tutturdular gibi.

Back
X