-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Eki Görüntüle 1833225 yoksa bu sallanan ve sabitlenen beşikmi daha kullanışlı yardım edin lütfen. Sabitlenince sağlam dururmu. Bebek hareketlenince gıcırdama filan yaparmı aklıma çok takılıyor :KK43: ikeanın kide çok kullanışlı arasında kaldım bunların
canım biz ikeadan aldık beşiği.ordaki kız sallanan beşikleri tavsiye etmiyoruz dedi.birde sallanan beşik sadece türkiyede var yurtdışında kullanılmıyor dedi.tabi tercih meselesi hangisi kullanışlı gelirse sana hangisi hoşuna giderse sen bilirsin

Bencede söyleme bazen öz annen bile olsa hevesini kırabiliyorlar en güzel dediğin gibi bizlerle paylaş heyecanı yaşamayan anlamaz çünkü :) içim nasıl kaynıyor anlatamam detaylı ultrason da cinsiyet netleşsin kimse tutamaz.beni:)) yengec4 yengec4

canım biz ikeadan aldık beşiği.ordaki kız sallanan beşikleri tavsiye etmiyoruz dedi.birde sallanan beşik sadece türkiyede var yurtdışında kullanılmıyor dedi.tabi tercih meselesi hangisi kullanışlı gelirse sana hangisi hoşuna giderse sen bilirsin
Benim bu beşik harici ilk birkaç ay odamda yatırmak için küçük sepet tarzında beşiğim var zaten ben odasına koymak için düşündüm. İkeadan hangi modeli aldın canım,birde içine yatağı nerden aldın

Benim bu beşik harici ilk birkaç ay odamda yatırmak için küçük sepet tarzında beşiğim var zaten ben odasına koymak için düşündüm. İkeadan hangi modeli aldın canım,birde içine yatağı nerden aldın
bizde bunu bir kaç yıl kullanırız diye düşündük buna karar verdik canım dediğim gibi sana hangisi uygun kullanışlı geliyorsa ona göre karar vermem lazım ileriyide düşünmek lazım.biz yatağıda ikeadan aldık canım resimlerini atıyorum.

Eklentiler

• 1_min.webp
    1_min.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 45
yatakta bu canım
Benimde gönlüm ikeadakinden yana diğeri de güzel ama içime sinmiyor sonradan sıkın tı çıkartır diye. En azından bir 3 sene yatabilmeli bebek. Bende yolladığım resimdekini beğendim ikeadan. Nevresim filan nasıl düşünüyorsun canım bu beşiklerin boyutu biraz.küçük diğerlerine göre. Buarada hayırlı olsun güle güle kullansın bebiş :)

Öğrenmişsin cinsiyeti sen de, gözün aydın canım

ikea canım

kızlar ben de bu beşiğin beyazını alcam daha önce de söylediğim gibi, hayırlarla kullanmak nasip olsun cümlemize inş.
Eki Görüntüle 1833247

Evett bu modeli hatırlıyorum bunuda çok beğenmiştim ben. Ama ablasının beşiğine uyum sağlasın diye o modeli düşündüm sonradan önünün çıkıp sedir gibi durmasıda ayrıca hoşuma gitti :) yatak mevzusu kaldı ozaman sadece :)

bende beşik konusunda karasızım böyle bizim yatağada yaklaştırabileceğim yani o ön kısmi varya onu açabileceğim böylece bizim yatakla bir oluyor görmüştüm internette öyle yatak bulabilirsem alacağım:KK49:
dgsvnn dgsvnn tatlım hayırlı olsun oğluşun:nazar:
yengec4 yengec4 canım bende böyle bir hevesliyim birşeyler alayım hazırlayayım diye ama insanlar isteğimi benimde kırıyorlar artık bende söylemiyorum yok erkenmiş falan ama bence herşeyin hayırlısı neden böyle kötü düşüneyim ki almaya devam edeceğim inşallah sende takma boşver zaten izmirde şimdiden yanıyor hava ilerde nasıl çıkacağız oda var

Benimde gönlüm ikeadakinden yana diğeri de güzel ama içime sinmiyor sonradan sıkın tı çıkartır diye. En azından bir 3 sene yatabilmeli bebek. Bende yolladığım resimdekini beğendim ikeadan. Nevresim filan nasıl düşünüyorsun canım bu beşiklerin boyutu biraz.küçük diğerlerine göre. Buarada hayırlı olsun güle güle kullansın bebiş :)
canım boyutu 60cmx120cm. diğer beşiklerin boyutu ne kadar inan bilmiyorum onlar bizim eve çok büyük olduğundan hiç gidip bakıp incelemedim.birde mesela ikeanın ürünleri sonradan sökülüp kaldırılabiliyor ya oda cezbetti beni ;)
nevresim takımı ikeadan 2 tane aldık canım birinin çarşafı var birinin yok.birde beşiğin yan korumalarını aldık.resimlerini bulursam onlarıda atayım birazdan

canım bizim cinsiyet kesinleşti ama ben hala acaba değişir mi düşünmüyo değilim burda çok değişen duydum :)
alışveriş işinde de dediğim gibi kafam çok karışık insanlara fikir almak için söylesen bi türlü söylemesen bir türlü
Senin neydi.cinsiyet canim :) evet okudukca insanin iyice akli karisiyor :) hic soyleme bosver hevesini kiracak kisilere

Benim hamile olduğumu geçen hafta hastaneye yatınca öğrendi herkes. Annem ve eşimin ailesi haricinde saklıyordum. Ben bu durumlardan rahatım şükür. Bayram sonrası bazayı açıp hurçlardakileri yıkamayı düşünüyorum. Eksik birşey çıkarsa bir iki parça alırım. Onlarda kızım mayıa bebeğiydi, bu kış bebeği olacak, biraz daha kalın kıyafetler lazım olabilir diye alırım.
Evet canim senin.o.kisim baya avantaj ikiside kiz oldugundan :)

slm kizlar sabah kontrole gittik size bir erkek haberi daha :
Hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun oglusunu insallah :)

Eki Görüntüle 1833225 yoksa bu sallanan ve sabitlenen beşikmi daha kullanışlı yardım edin lütfen. Sabitlenince sağlam dururmu. Bebek hareketlenince gıcırdama filan yaparmı aklıma çok takılıyor :KK43: ikeanın kide çok kullanışlı arasında kaldım bunların
Ben sallanana almayi dusunuyorum. Sabit alip sonradan keske sallanan alsaydim diye pismanlik duymaktansa :/

bende beşik konusunda karasızım böyle bizim yatağada yaklaştırabileceğim yani o ön kısmi varya onu açabileceğim böylece bizim yatakla bir oluyor görmüştüm internette öyle yatak bulabilirsem alacağım:KK49:
dgsvnn dgsvnn tatlım hayırlı olsun oğluşun:nazar:
yengec4 yengec4 canım bende böyle bir hevesliyim birşeyler alayım hazırlayayım diye ama insanlar isteğimi benimde kırıyorlar artık bende söylemiyorum yok erkenmiş falan ama bence herşeyin hayırlısı neden böyle kötü düşüneyim ki almaya devam edeceğim inşallah sende takma boşver zaten izmirde şimdiden yanıyor hava ilerde nasıl çıkacağız oda var
aynen canım ya annem bile bıdı bıdı etti milleti sen düşün bide :işsiz:
bugün çok sıcak ya ben pişiyorum şuan işyerinde.oda derecesi 24.9 gösteriyo şuan dükkanın içini

foolfancy foolfancy canım nevreim takımının biri ve yatak kenarı koruyunun resimlerini buldum nevresim takımının diğerinin resmini bulamadım olmazsa akşama foto atarım.

Eklentiler

• himmelsk-bumper-pad-grey__0387687_PE559126_S4.webp
    himmelsk-bumper-pad-grey__0387687_PE559126_S4.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 45
  • PE324453.webp
    PE324453.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 61
foolfancy foolfancy canım nevreim takımının biri ve yatak kenarı koruyunun resimlerini buldum nevresim takımının diğerinin resmini bulamadım olmazsa akşama foto atarım.
Çok tatlı hepsi güle güle kullansın inşallah :) evet benide cezbeden söküp takmak olayı birde benim çocuk odasında 2 tane 3 kapılı gardırop bir ablasının büyüyen beşiği var oyüzden boyutun küçük olması çok önemli odada yer kalmayacak zaten :))

MutluBulut_ MutluBulut_ bende küçük sallanan var bi tane zaten canım odamda ilk 3-4 ay onda kalır sonra sabit olana odasına geçiricem inşallah bakalım inşallah huyu suyu ablasına çekerde bende çok zorlanmam. Ama yinede bi tane küçük sallanan tür beşik el altında çok lazım oluyor odadan odadaya taşınıyor küçükken hep gözünün önünde oluyor

kızlar sizce bu ikea beşik mi

Canım ben bu tarz beşikleri hiç araştırmadım, büyüyebilen beşiklerden düşünüyorum ben. Kullanışlı olmasına ve uzun süre kullanabilmen çok önemli hangisiyse onu tercih et :)

Çok tatlı hepsi güle güle kullansın inşallah :) evet benide cezbeden söküp takmak olayı birde benim çocuk odasında 2 tane 3 kapılı gardırop bir ablasının büyüyen beşiği var oyüzden boyutun küçük olması çok önemli odada yer kalmayacak zaten :))
sağol canım amin inşallah :) maşallah canım sizin oda baya büyükmüş ;)

kızlar birde bu yan yatma yastığı yerine bu yatak şeklinde olanı almayı düşünüyorum hem gittiğim yerlerdede kullanırım gibi geldi bebeği ana kucağında yada koltukta yatırmak yerine.hem bu yatak eğimli olduğundan bebek reflüsüne de engel oluyormuş.tavsiyesi yada fikri olan var mı?

Eklentiler

• lSEV-9021_1.webp
    lSEV-9021_1.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 42
Back
X