-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
dgsvnn dgsvnn canım tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini :KK46::nazar:
Kızlar yatak'ta ben de karar veremiyorum. :KK34:ben normal beşik istiyorum, eşim park yatak ya da sallanan diyor....

merhaba kızlar nasılsınız.. ben baya kötü hasta oldum ateşim yükseldi.. doktor ilaç verdi kullanıyorum ama geceleri boğaz kaşıntısından öksürükten uyuyamıyorum :(

MutluBulut_ MutluBulut_ canım erkek olcak nasipse
Hayirlisiyla saglikla dogsun prensiniz :)

MutluBulut_ MutluBulut_ bende küçük sallanan var bi tane zaten canım odamda ilk 3-4 ay onda kalır sonra sabit olana odasına geçiricem inşallah bakalım inşallah huyu suyu ablasına çekerde bende çok zorlanmam. Ama yinede bi tane küçük sallanan tür beşik el altında çok lazım oluyor odadan odadaya taşınıyor küçükken hep gözünün önünde oluyor
Bende 2.besikte kararsizim ilk aldigimizi.once odamiza sonra kendi.odasina geciriri diyorum bir yandan da kucuk besikte alayim diyorum ama isimiz bitince kaldirip nereye koyariz onu dusunuyorum

merhaba kızlar nasılsınız.. ben baya kötü hasta oldum ateşim yükseldi.. doktor ilaç verdi kullanıyorum ama geceleri boğaz kaşıntısından öksürükten uyuyamıyorum :KK43:
geçmiş olsun canım gece uyurken odada peluş yada tüylü şeyler bulundurmamaya çalış onlarda çok gıcık yapıyor
sağol canım amin inşallah :)

Evett bu modeli hatırlıyorum bunuda çok beğenmiştim ben. Ama ablasının beşiğine uyum sağlasın diye o modeli düşündüm sonradan önünün çıkıp sedir gibi durmasıda ayrıca hoşuma gitti :) yatak mevzusu kaldı ozaman sadece :)

Canım sonuçta uyum sağlanacak bişey varsa elbet ona göre seçersin. Bana kalsa hensvikmiydi neydi onu alacaktım, ama kardeşim özellikle bunu tavsiye etti.
Ayrıca ikeanın yanılmıyorsam beşiklerinin hepsinde bir yanı çıkıyor ve yataklar iki kademede kademelendiriliyor diye biliyorum.

canım boyutu 60cmx120cm. diğer beşiklerin boyutu ne kadar inan bilmiyorum onlar bizim eve çok büyük olduğundan hiç gidip bakıp incelemedim.birde mesela ikeanın ürünleri sonradan sökülüp kaldırılabiliyor ya oda cezbetti beni :KK66:
nevresim takımı ikeadan 2 tane aldık canım birinin çarşafı var birinin yok.birde beşiğin yan korumalarını aldık.resimlerini bulursam onlarıda atayım birazdan

canım bu beşiklerde çok güzel ama bizim eve sığmıyolar malesef :KK43:
Beşiklerin boyutları aynı biliyorum ben yaa :KK64:farklı boyutmu?
Ayrıca kesinlikle beni de cezbeden şey sökülüp tekrar kurulabilmesi.

kızlar birde bu yan yatma yastığı yerine bu yatak şeklinde olanı almayı düşünüyorum hem gittiğim yerlerdede kullanırım gibi geldi bebeği ana kucağında yada koltukta yatırmak yerine.hem bu yatak eğimli olduğundan bebek reflüsüne de engel oluyormuş.tavsiyesi yada fikri olan var mı?

Bu yatağı da ilk defa gördüm, sağol canım ben de bir araştırayım fikrimi belirtirim o zaman inş.

dgsvnn dgsvnn canım tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini :KK46::nazar:
Kızlar yatak'ta ben de karar veremiyorum. :KK34:ben normal beşik istiyorum, eşim park yatak ya da sallanan diyor....

Ya hani çokta işinize karışmak istemiyorum ama erkeklerin böyle kadın işlerine bu kadar karışmalarını sevmiyorum ben :ıslık: park yatağı almak istemesindeki amaç ne mesela? hani burdaki kadınlar evin içindeyim mutfağa gittiğimde de yanıma alayım içinde kalsın diyor mantıklı. Ama bir erkek neden baskın şekilde fikir beyan eder ki?

merhaba kızlar nasılsınız.. ben baya kötü hasta oldum ateşim yükseldi.. doktor ilaç verdi kullanıyorum ama geceleri boğaz kaşıntısından öksürükten uyuyamıyorum :KK43:

Çok geçmiş olsun, hamilelikte o öksürük çok zor geçiyor yaa, hani bildiğin kocakarı ilaçlarından yapman lazım ancak geçebilmesi için.

Bende 2.besikte kararsizim ilk aldigimizi.once odamiza sonra kendi.odasina geciriri diyorum bir yandan da kucuk besikte alayim diyorum ama isimiz bitince kaldirip nereye koyariz onu dusunuyorum

Canım hamile kalmadan o küçük beşikler acayip hoşuma gidiyordu ve kafaya almıştım alcaktım. Ben karar verince eşim de bişey diyemiyordu, bilir adamın kafasını yerim yani. Mecazen değil hem de baya baya yerim.
Ama sonra bi düşündüm maksimum 6 ay kullanıyormuşsun, onca verdiğim parayı da geçtim. Sonra napıcam? ev büyük tamam da koca beşik nerde saklayım. Tamam 2. bebeği de çok ara vermeden düşünüyorum ama, sırf kalabalığı yüzünden vazgeçtim, ona vereceğim paraya diğer beşiğini alıcam en az 4 yaşına kadar kullanır bari.

Ben en azından böyle düşündüm ama alacam diyene de acayip özenirim heves sonuçta bu yaa ne bileyim, sevimli duruyor sonuçta
:KK36:

Canım geçmiş olsun, havalar dengesiz oyüzdendir. İnşallah biran önce atlatırsın.. :dua:

Canım sonuçta uyum sağlanacak bişey varsa elbet ona göre seçersin. Bana kalsa hensvikmiydi neydi onu alacaktım, ama kardeşim özellikle bunu tavsiye etti.
Ayrıca ikeanın yanılmıyorsam beşiklerinin hepsinde bir yanı çıkıyor ve yataklar iki kademede kademelendiriliyor diye biliyorum.

Beşiklerin boyutları aynı biliyorum ben yaa :KK64:farklı boyutmu?
Ayrıca kesinlikle beni de cezbeden şey sökülüp tekrar kurulabilmesi.

Bu yatağı da ilk defa gördüm, sağol canım ben de bir araştırayım fikrimi belirtirim o zaman inş.

Ya hani çokta işinize karışmak istemiyorum ama erkeklerin böyle kadın işlerine bu kadar karışmalarını sevmiyorum ben :ıslık: park yatağı almak istemesindeki amaç ne mesela? hani burdaki kadınlar evin içindeyim mutfağa gittiğimde de yanıma alayım içinde kalsın diyor mantıklı. Ama bir erkek neden baskın şekilde fikir beyan eder ki?

Çok geçmiş olsun, hamilelikte o öksürük çok zor geçiyor yaa, hani bildiğin kocakarı ilaçlarından yapman lazım ancak geçebilmesi için.

Canım hamile kalmadan o küçük beşikler acayip hoşuma gidiyordu ve kafaya almıştım alcaktım. Ben karar verince eşim de bişey diyemiyordu, bilir adamın kafasını yerim yani. Mecazen değil hem de baya baya yerim.
Ama sonra bi düşündüm maksimum 6 ay kullanıyormuşsun, onca verdiğim parayı da geçtim. Sonra napıcam? ev büyük tamam da koca beşik nerde saklayım. Tamam 2. bebeği de çok ara vermeden düşünüyorum ama, sırf kalabalığı yüzünden vazgeçtim, ona vereceğim paraya diğer beşiğini alıcam en az 4 yaşına kadar kullanır bari.

Ben en azından böyle düşündüm ama alacam diyene de acayip özenirim heves sonuçta bu yaa ne bileyim, sevimli duruyor sonuçta
:KK36:

evet canım anca o kadar kullanılıyor ama ben o ahsap olan kucuk besıklerden dusunmuyorum pahalı onlar :/ benım baktıklarım 150-250 arası olanlar.Zaten buyuk besık alıcam ılk dusunce once odamıza koyarız ardından kendı odasına gecırırzdı ama sımdı koca besıgı ya gecıremezsek odadan odaya dıyorum :/ kararsızım ama bakalım napıcaz :/

Selen_Ay Selen_Ay canım ikeada 4 model var 2sinin yan tarafı çıkıyor yatağın yanına koyabiliyorsun 2sinin çıkmıyor.çıkanların fiyatı 400 küsurdu.geçen hafta ikeadaki kızı baya bi oyaladım :D
canım o yatak reflü yastığı diye geçiyor.ebebek'in sitesinde var incelemek istersen

Canım ben bu tarz beşikleri hiç araştırmadım, büyüyebilen beşiklerden düşünüyorum ben. Kullanışlı olmasına ve uzun süre kullanabilmen çok önemli hangisiyse onu tercih et :)
Bende büyüyen beşiklerden alacam Can'ım sallanan sabitleyede biliyorsun fiyatı 1000 ile 1200 arası ben araştırma yapmıştım bu ayın sonuna alacam inşallah 5 yaşına kadar rahat rahat kullanır

Bende büyüyen beşiklerden alacam Can'ım sallanan sabitleyede biliyorsun fiyatı 1000 ile 1200 arası ben araştırma yapmıştım bu ayın sonuna alacam inşallah 5 yaşına kadar rahat rahat kullanır

Evet canım bende uzun süre kullanmak istediğim için öyle almayı planlıyorum. Benim yeğenim için almışlardı çok sağlam bir oda takımıydı 8 yaşına kadar o beşikte uyudu yeğenim. Birde 2. bebek arası çok olsun istemiyorum nasip olursa ondada kullanabilirim.. Komple oda olarak alacağım ben canım oyüzden Eylül başı gb alacağım.

Benim için eşimin her konuda fikri çok önemli tatlım :KK68: :KK60:

Selam kızlar evet kızlar sütü sürünce kılı az oluyormuş ve kızlar cocuk dogunca terlıyoruz ya onu saclarımıza yüzümüze sürelim o zaman hamilelelikteki lekeler felan geciyormuş oyle yani amam daha neler neler görenecek :)

Selen_Ay Selen_Ay canım ikeada 4 model var 2sinin yan tarafı çıkıyor yatağın yanına koyabiliyorsun 2sinin çıkmıyor.çıkanların fiyatı 400 küsurdu.geçen hafta ikeadaki kızı baya bi oyaladım :KK70:
canım o yatak reflü yastığı diye geçiyor.ebebek'in sitesinde var incelemek istersen

Stuvanınki çıkıyor, çünkü bir evde görmüştüm. Yanını çıkarmışlar yatağın yanına yanaştırmışlar, yatak yanı beşik olmuş. Gonatın da çıkıyor bi tek bunlarda var o özellik o zaman. :KK52:
Ama çift kademe yatak her modelinde var onun için araştırmıştım hepsini.
Yatağı araştırcam

Benim için eşimin her konuda fikri çok önemli tatlım :KK68: :KK60:

Aaaaa benimkinin fikirleri de önemli

amaaaa şunu beğendim sen ne dersinlik kadar :KK71:
beğenmedim derse, neden beğenmedi? başka alternatife de bakıyorum, olabilecek başka şey var mı diye. Bulamıyorsam o dediğim oluyor onun beğenmediğiyle kalıyor açıkcası

Ay ne bileyim öyle bizde pek demokrasi yok anlaşıldı :rolleyes:

Canım çok geçmiş olsun bende nerdeyse 1 aydır çekiyorum. Bu hafta geçmeye başladı şükür. O kaşıntı berbat bişey gıcık yapıyo boş boş öksürüyosun. Bende sabaha kadar öksürükten uyumadım kaç gün. Bana doktorum şu ilaçları vermişti.
İmunex boğaz spreyi, otacı boğaz pastili ve prospan öksürük şurubu. Hepsini kadın doğumcuma danışarak kullandım. Birde Bal, zencefil, limon, tarçın, ıhlamur bunların bir zararı yok. Ihlamur, tarçın, limon kaynatıp iç. Balla zencefili karıştırıp arada kaşıkla az az ye. Maalesef herşeyi kullanamadığımız için iyileşme süreci uzun sürüyor. Umarım biran önce düzelirsin.

Evet canım bende uzun süre kullanmak istediğim için öyle almayı planlıyorum. Benim yeğenim için almışlardı çok sağlam bir oda takımıydı 8 yaşına kadar o beşikte uyudu yeğenim. Birde 2. bebek arası çok olsun istemiyorum nasip olursa ondada kullanabilirim.. Komple oda olarak alacağım ben canım oyüzden Eylül başı gb alacağım.
Bende fazla oda yok onun için Bebek odası takımı almıyorum ama o kadar güzel modeller var ki sadece büyüyünce beşiği kaldır yatak koy genç odası takımı gibi modeller yapmışlar ben bayağa onuda araştırmıştım 2000 ile 2500 arası Can'ım 5000 bine de var ama o kadara gerek yok bence bende ikinci çocuğu çok arayı uzatmak istemiyorum tabiki doğurmadan böyle konuşmak kolayda bizde yaş aralığı pek yok ablanda da yiğenlerimlede çok iyi oluyor iki kardeş arkadaş oluyor niyetim öyle ama bakalım

Bende fazla oda yok onun için Bebek odası takımı almıyorum ama o kadar güzel modeller var ki sadece büyüyünce beşiği kaldır yatak koy genç odası takımı gibi modeller yapmışlar ben bayağa onuda araştırmıştım 2000 ile 2500 arası Can'ım 5000 bine de var ama o kadara gerek yok bence bende ikinci çocuğu çok arayı uzatmak istemiyorum tabiki doğurmadan böyle konuşmak kolayda bizde yaş aralığı pek yok ablanda da yiğenlerimlede çok iyi oluyor iki kardeş arkadaş oluyor niyetim öyle ama bakalım
Canım nedense bende daha doğurmadan 2.dusunuyorum hamilelik psikolojisi sanırım3 yıl sonra falan inşallah :KK46::anne::KK45:

kızlar aslında bugün canım sıkkın biraz 2gündür moralimi bozuyorlar :KK43:
şimdi eşim ve benim şöyle bir düşüncemiz var.ben şu anda çalışıyorum ama 2-2,5 ay sonra doğum iznine çıkcam.şimdi çalışırken yavaş yavaş alınacaklara almaya başlayalım diye düşündük.tamam biliyoruz erken olabilir,bazı inançlar var 6aydan önce almayın bir şey diyenler var ama birazda maddi yönünü düşünmek lazım.ve insanlara bunu anlatamıyorum annem bile erken diyo.2gündür canımı sıktılar kime alışverişe başlıcam dediysem :işsiz: siz ne dersiniz siz başladınız mı bir şeyler almaya??
. Valla ben başladım birşeyler almaya şimdiye kadar 3 tulum 4 zıbın 1 astronot mont (malum kışa gelicek) 5 ayaklı pijama yani her alışverişe çıktığımda birşeyler alıyorum . Bence sen de kimseyi dinleme al maddi açıdan daha rahat edersin. Hem de karnımız büyümeden ağırlaşmadan daha kolay bakabiliyoruz.

Canım nedense bende daha doğurmadan 2.dusunuyorum hamilelik psikolojisi sanırım3 yıl sonra falan inşallah :KK46::anne::KK45:
:halay:Bende allah nasip ederse bu doğumu gerçekleştirirsem bebeğim olduktan sonra hala aynı düşünceye sahip olursam 2 yaşındayken çalışmaya başlamayı düşünüyorum oluyum ediyim diyene kadar allah bilirde 6 ay geçer zaten Rabbim hayırlısını versin

Back
X