- 19 Temmuz 2012
- 361
- 249
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım 11 haftada kıza benzetıım demiştı ama kesin değil demişti 16+5 ti bu gidişimde cok net görünüyordu herseyiHadi gözünaydın :)) Kız dememişmiydi sana canım, yanlışmı hatırlıorum.
sonunda bende öğrendim meraktan kurtuldumÖğrenmişsin cinsiyeti sen de, gözün aydın canım
ikea canım
kızlar ben de bu beşiğin beyazını alcam daha önce de söylediğim gibi, hayırlarla kullanmak nasip olsun cümlemize inş.
Eki Görüntüle 1833247
tsk ederim canım inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız kucağımızaSenin neydi.cinsiyet canim :) evet okudukca insanin iyice akli karisiyor :) hic soyleme bosver hevesini kiracak kisilere
Evet canim senin.o.kisim baya avantaj ikiside kiz oldugundan :)
Hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun oglusunu insallah :)
Ben sallanana almayi dusunuyorum. Sabit alip sonradan keske sallanan alsaydim diye pismanlik duymaktansa :/
tsk ederim canım sonunda bende öğrendim meraktan kurtuldum :))dgsvnn canım tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini
Kızlar yatak'ta ben de karar veremiyorum.ben normal beşik istiyorum, eşim park yatak ya da sallanan diyor....
aynen dediğin gibi canım 4 model var hepsinin iki kademesi oluyo ama sadece 2sinin yan tarafı çıkıp yatak yanına yanaşıyoStuvanınki çıkıyor, çünkü bir evde görmüştüm. Yanını çıkarmışlar yatağın yanına yanaştırmışlar, yatak yanı beşik olmuş. Gonatın da çıkıyor bi tek bunlarda var o özellik o zaman.
Ama çift kademe yatak her modelinde var onun için araştırmıştım hepsini.
Yatağı araştırcam
sorma canım ya millet alışmış son aylarda alışveriş yapmaya önceden yapanlara aman tanrımmm diye acayip şaşırıyorlar. Valla ben başladım birşeyler almaya şimdiye kadar 3 tulum 4 zıbın 1 astronot mont (malum kışa gelicek) 5 ayaklı pijama yani her alışverişe çıktığımda birşeyler alıyorum . Bence sen de kimseyi dinleme al maddi açıdan daha rahat edersin. Hem de karnımız büyümeden ağırlaşmadan daha kolay bakabiliyoruz.
günayyyyddııınnnnnnGünaydın kızlar![]()
Bende fazla oda yok onun için Bebek odası takımı almıyorum ama o kadar güzel modeller var ki sadece büyüyünce beşiği kaldır yatak koy genç odası takımı gibi modeller yapmışlar ben bayağa onuda araştırmıştım 2000 ile 2500 arası Can'ım 5000 bine de var ama o kadara gerek yok bence bende ikinci çocuğu çok arayı uzatmak istemiyorum tabiki doğurmadan böyle konuşmak kolayda bizde yaş aralığı pek yok ablanda da yiğenlerimlede çok iyi oluyor iki kardeş arkadaş oluyor niyetim öyle ama bakalım
. Valla ben başladım birşeyler almaya şimdiye kadar 3 tulum 4 zıbın 1 astronot mont (malum kışa gelicek) 5 ayaklı pijama yani her alışverişe çıktığımda birşeyler alıyorum . Bence sen de kimseyi dinleme al maddi açıdan daha rahat edersin. Hem de karnımız büyümeden ağırlaşmadan daha kolay bakabiliyoruz.
Selen_Ay evet canım benim beğendiğim modelinde bir tarafı çıkarılabiliyor o özelliğide çok hoşuma gitti. İki kademeli olmasıda benim gibi sezeryan olacaklara büyük avantaj rahatça bebeği yatağa koyup alabilirim
Günaydın kızlar![]()
EKLENDİ
tsk ler canımEKLENDİ![]()
Eki Görüntüle 1833743
Bu arada hafta sonu aldığımız tişörtümüz de bu kızlar
Aldıklarımızın içinde hayal edince çok hoşuma gidiyo :) Sağlıkla giysin inşallah.
Hadi hayırlı haberler ver Can'ım herşey yolundadır umarım bende aşıya sağlık ocağına gidecem orda da izlem yapılacak bebeğimin kalp atışını duyarsam rahatlayacam ayın 30unda ayrıntılı ultrasonum var çok heyecanlıyım insan doktor arasını uzatınca merak ediyorGünaydın kızlarr
Hastanedeyim randevu saatimi bekliyorum.
Hadi hayırlı haberler ver Can'ım herşey yolundadır umarım bende aşıya sağlık ocağına gidecem orda da izlem yapılacak bebeğimin kalp atışını duyarsam rahatlayacam ayın 30unda ayrıntılı ultrasonum var çok heyecanlıyım insan doktor arasını uzatınca merak ediyor
Çok şükür ultrasonda bir sıkıntı görmedi canım. İğne oldum yine. Haftaya tekrar kontrole çağırdı. Eğer yine herşey yolundaysa normal kontrol sürecinde devam edicez. Eğer bir sıkıntı görürse haftalık iğnelere devam edicez. Bol su iç, çok yorulma, herşey yolunda dedi.
cok geçmiş olsun canım tekrardan sen bizden cok cok daha fazla yoruluyorsun kızın var bide çünkü onla ilgilenmekte yoruyordur senı dikkat et kendine de bebeğine deÇok şükür ultrasonda bir sıkıntı görmedi canım. İğne oldum yine. Haftaya tekrar kontrole çağırdı. Eğer yine herşey yolundaysa normal kontrol sürecinde devam edicez. Eğer bir sıkıntı görürse haftalık iğnelere devam edicez. Bol su iç, çok yorulma, herşey yolunda dedi.
geçmiş olsun ve bu son sorunun olsun inşallah.Çok şükür ultrasonda bir sıkıntı görmedi canım. İğne oldum yine. Haftaya tekrar kontrole çağırdı. Eğer yine herşey yolundaysa normal kontrol sürecinde devam edicez. Eğer bir sıkıntı görürse haftalık iğnelere devam edicez. Bol su iç, çok yorulma, herşey yolunda dedi.