-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Selen_Ay Selen_Ay evet canım benim beğendiğim modelinde bir tarafı çıkarılabiliyor o özelliğide çok hoşuma gitti. İki kademeli olmasıda benim gibi sezeryan olacaklara büyük avantaj rahatça bebeği yatağa koyup alabilirim

Hadi gözünaydın :)) Kız dememişmiydi sana canım, yanlışmı hatırlıorum.
günaydın canım 11 haftada kıza benzetıım demiştı ama kesin değil demişti 16+5 ti bu gidişimde cok net görünüyordu herseyi :KK46:
Öğrenmişsin cinsiyeti sen de, gözün aydın canım

ikea canım

kızlar ben de bu beşiğin beyazını alcam daha önce de söylediğim gibi, hayırlarla kullanmak nasip olsun cümlemize inş.
Eki Görüntüle 1833247
sonunda bende öğrendim meraktan kurtuldum:KK49:
Senin neydi.cinsiyet canim :) evet okudukca insanin iyice akli karisiyor :) hic soyleme bosver hevesini kiracak kisilere

Evet canim senin.o.kisim baya avantaj ikiside kiz oldugundan :)

Hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun oglusunu insallah :)

Ben sallanana almayi dusunuyorum. Sabit alip sonradan keske sallanan alsaydim diye pismanlik duymaktansa :/
tsk ederim canım inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza
dgsvnn dgsvnn canım tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini :KK46::nazar:
Kızlar yatak'ta ben de karar veremiyorum. :KK34:ben normal beşik istiyorum, eşim park yatak ya da sallanan diyor....
tsk ederim canım sonunda bende öğrendim meraktan kurtuldum :))

Stuvanınki çıkıyor, çünkü bir evde görmüştüm. Yanını çıkarmışlar yatağın yanına yanaştırmışlar, yatak yanı beşik olmuş. Gonatın da çıkıyor bi tek bunlarda var o özellik o zaman. :KK52:
Ama çift kademe yatak her modelinde var onun için araştırmıştım hepsini.
Yatağı araştırcam
aynen dediğin gibi canım 4 model var hepsinin iki kademesi oluyo ama sadece 2sinin yan tarafı çıkıp yatak yanına yanaşıyo
. Valla ben başladım birşeyler almaya şimdiye kadar 3 tulum 4 zıbın 1 astronot mont (malum kışa gelicek) 5 ayaklı pijama yani her alışverişe çıktığımda birşeyler alıyorum . Bence sen de kimseyi dinleme al maddi açıdan daha rahat edersin. Hem de karnımız büyümeden ağırlaşmadan daha kolay bakabiliyoruz.
sorma canım ya millet alışmış son aylarda alışveriş yapmaya önceden yapanlara aman tanrımmm diye acayip şaşırıyorlar :D
ama diğer taraflarını düşünen yok.zaten dün burda sizlerle konuşmak iyi geldi ufak ufak almaya başlıcam bende nasipse.bugün bizim burda giysi pazarı var belki bi uğrarım ;)
Günaydın kızlar :anneadayı:
günayyyyddııınnnnnn :KK73:

Bende fazla oda yok onun için Bebek odası takımı almıyorum ama o kadar güzel modeller var ki sadece büyüyünce beşiği kaldır yatak koy genç odası takımı gibi modeller yapmışlar ben bayağa onuda araştırmıştım 2000 ile 2500 arası Can'ım 5000 bine de var ama o kadara gerek yok bence bende ikinci çocuğu çok arayı uzatmak istemiyorum tabiki doğurmadan böyle konuşmak kolayda bizde yaş aralığı pek yok ablanda da yiğenlerimlede çok iyi oluyor iki kardeş arkadaş oluyor niyetim öyle ama bakalım

iNşallah canım planlAdığımız gibi olur herşey :)

Günaydın kızlaar

. Valla ben başladım birşeyler almaya şimdiye kadar 3 tulum 4 zıbın 1 astronot mont (malum kışa gelicek) 5 ayaklı pijama yani her alışverişe çıktığımda birşeyler alıyorum . Bence sen de kimseyi dinleme al maddi açıdan daha rahat edersin. Hem de karnımız büyümeden ağırlaşmadan daha kolay bakabiliyoruz.

Astronotu nerden ve kaça aldın canım ben de çok istiyorum. İnternette 2 markada denk geldim onlarda 150-200 lira arası olunca vazgeçmiştim. Kışın çocuk ve bizim için acayip rahatlık teyzem kullanmıştı biliyorum.

Selen_Ay Selen_Ay evet canım benim beğendiğim modelinde bir tarafı çıkarılabiliyor o özelliğide çok hoşuma gitti. İki kademeli olmasıda benim gibi sezeryan olacaklara büyük avantaj rahatça bebeği yatağa koyup alabilirim

O özellik hepimiz için rahatlık canım ben normal mi doğum yapıcam bilmiyorum ama ilk aylar ben bile yatağı o şekilde kullanmayı düşünüyorum

Günaydın kızlar :anneadayı:

Günaydıın canıım

image.webp
Bu arada hafta sonu aldığımız tişörtümüz de bu kızlar

Günaydın kızlarr
Hastanedeyim randevu saatimi bekliyorum.
Hadi hayırlı haberler ver Can'ım herşey yolundadır umarım bende aşıya sağlık ocağına gidecem orda da izlem yapılacak bebeğimin kalp atışını duyarsam rahatlayacam ayın 30unda ayrıntılı ultrasonum var çok heyecanlıyım insan doktor arasını uzatınca merak ediyor

Hadi hayırlı haberler ver Can'ım herşey yolundadır umarım bende aşıya sağlık ocağına gidecem orda da izlem yapılacak bebeğimin kalp atışını duyarsam rahatlayacam ayın 30unda ayrıntılı ultrasonum var çok heyecanlıyım insan doktor arasını uzatınca merak ediyor

Çok şükür ultrasonda bir sıkıntı görmedi canım. İğne oldum yine. Haftaya tekrar kontrole çağırdı. Eğer yine herşey yolundaysa normal kontrol sürecinde devam edicez. Eğer bir sıkıntı görürse haftalık iğnelere devam edicez. Bol su iç, çok yorulma, herşey yolunda dedi.

Çok şükür ultrasonda bir sıkıntı görmedi canım. İğne oldum yine. Haftaya tekrar kontrole çağırdı. Eğer yine herşey yolundaysa normal kontrol sürecinde devam edicez. Eğer bir sıkıntı görürse haftalık iğnelere devam edicez. Bol su iç, çok yorulma, herşey yolunda dedi.

Hadi gözün aydın, geçmiş olsun çok şükür
Çok sevindim gerçekten herşeyin iyi gitmesine

cok geçmiş olsun canım tekrardan sen bizden cok cok daha fazla yoruluyorsun kızın var bide çünkü onla ilgilenmekte yoruyordur senı dikkat et kendine de bebeğine de

geçmiş olsun ve bu son sorunun olsun inşallah. :KK49:

Back
X