-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Çok şükür ultrasonda bir sıkıntı görmedi canım. İğne oldum yine. Haftaya tekrar kontrole çağırdı. Eğer yine herşey yolundaysa normal kontrol sürecinde devam edicez. Eğer bir sıkıntı görürse haftalık iğnelere devam edicez. Bol su iç, çok yorulma, herşey yolunda dedi.
sevindim canım inş.bundan sonra herşey yolunda gider :nazar::anneadayı:

Çok şükür ultrasonda bir sıkıntı görmedi canım. İğne oldum yine. Haftaya tekrar kontrole çağırdı. Eğer yine herşey yolundaysa normal kontrol sürecinde devam edicez. Eğer bir sıkıntı görürse haftalık iğnelere devam edicez. Bol su iç, çok yorulma, herşey yolunda dedi.
doktor bol bol su iç demiş ya bende bir sonraki randevuda soracağım ben günlük su 2 litre bazen 2 litreye yakın içiyorum yeterli olurmu acaba daha fazlası da içilmiyor ki)

doktor bol bol su iç demiş ya bende bir sonraki randevuda soracağım ben günlük su 2 litre bazen 2 litreye yakın içiyorum yeterli olurmu acaba daha fazlası da içilmiyor ki)
valla canım ben bütün gün iş yerinde en az 3 litre içiyorum akşam evde de herhalde 1 litre falan içiyorumdur yatana kadar :)

Bende çok içemiyorum ama içilir bundan sonra. Havalar ısınıyor, daha çok susarız. Bide evde olunca mutfağa gidip su içesi gelmiyo zaten insanın. Şişeyle yanına almak lazım. Yanında oldukça içeceksin.

Kızım doğduğunda ramazana denk geldi. Kırkım çıkmamıştı. Orucumu tutamadım. Sonrasında emzirme felan derken acayip zorlandım borçlardan. Hala da tutamadıklarım var. Bu sene napıcam kara kara düşünüyorum.
tutamayız kı ama canım bende her sene elimden geldiğince tutuyorum ama bu sene degıl acıkınca elim ayağım titriyor sankı ki cok yemek düşkünü biri değilim

kızlar ben bugün minnakıma minnak bişi aldım :)

Eklentiler

• 56122937_314889185.webp
    56122937_314889185.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar Ramazan için ne düşünüyorsunuz ???

Ben tutmıcam canım, vakit uzun çünkü. Sonradan tutması evet zor ben de kara kara bunu düşünüyorum, çünkü borçlarımı öderken bile zorlanıyorum. Ama şu an yapabilecek bişeyim yok malesef : (

kızlar ben bugün minnakıma minnak bişi aldım :)

Ay Allahım daha bunlar gibi şeylerde alınacak değil mi....
Sevsinler

Ay Allahım daha bunlar gibi şeylerde alınacak değil mi....
Sevsinler
ayy sorma canım ya tırnak makası minicik parmağımın yarısı kadar tırnaklarını nasıl kescem bilmiyorum :)
bu kolay tutuluyor diye bunu aldım ama acaba arkasında plastik olmayanı mı alsaydım kararsızım şuanda

kızlar bende emzik biberon vs. hangi marka alacaksınız diye soracaktım ?
emzik ve biberon ağız ve damak yapısını bozuyor diyorlar ben biberon ve emzik kullandırmasam mı diye düşünüyorum canım ama o konuda da kararsızım.biberon olarak dr. brown mu ne varmış gaz olmasını önlüyormuş alırsam ondan alabilirim

ayy sorma canım ya tırnak makası minicik parmağımın yarısı kadar tırnaklarını nasıl kescem bilmiyorum :)
bu kolay tutuluyor diye bunu aldım ama acaba arkasında plastik olmayanı mı alsaydım kararsızım şuanda

emzik ve biberon ağız ve damak yapısını bozuyor diyorlar ben biberon ve emzik kullandırmasam mı diye düşünüyorum canım ama o konuda da kararsızım.biberon olarak dr. brown mu ne varmış gaz olmasını önlüyormuş alırsam ondan alabilirim
hiç duymamıştım bende bu tarz ihtiyaçlardan başlayayım diyorum kıyafet sürekli gördükçe alabilirim aslında

Bebek demek masraf demek kızlar
ben çalışan bayan olmadığım için biberon düşünmüyorum inşallah sütüm yeteri kadar olur ve biberona ihtiyaç duymam nuk markayı iyi duydum ben ama detaylı araştırmadım B BirAnneBirEvlat mecbur tutmayacağız Can'ım zaten benim iştahım hiç durmuyor hayatta tutulmaz bir aylıkken neyse ama Bebek büyüdükçe tutma olasılığı olmaz bence ya parasını vereceğiz yada sonra tutacaz

Emzikle ilgili bişey diyemicem. Ben de emzikle büyümüşüm, kardeşlerim de, kuzenlerimde vs. vs.

Biberonu Dr brown markasını çok öneriyorlar onu alcam.

Ama ilk aylar mama vermek zorunda kalsam bile biberonla vermicem, çünkü kaç kişiden duymakla beraber geçen bir akrabam (geçen sene doğum yaptı) sütü mü yetmemiş bişey olmuş bir ara mama vermek zorunda kalmışlar, bebek biberona bir alışmış, geri memeyi tutturmakta çok zorlandım. Ağlaya ağlaya (kendinden bahsediyor) memeye alıştırdım çok zordu. Kaşıkla ağzına akıt ya da şırıngayla ver ama sakın biberon kullanma dedi. Tecrübeye her zaman güvenirim.

Bu arada 19 mayıs için hazırlıklar var burda. Türk yıldızları prova yapıyor sabahtan beri, onların jet seslerini duyorum öyle : ) evin tepesinden geçiyorlar.
nasipse perşembe günü de gösteriye gidicez.

Çok Şükür çok sevindim canım, Maşallah..

Back
X