-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
doğum sonrası giyeceğimizi düşünürsen,doğumda önlük giydirirler. Doğumdan sonra gecelik bebek+suyu+Plasenta+kanama ile giden kilolardan sonra bedenimiz 6 aylık hamile ölçüsünde oluyormuş. Ona göre şuan olan beden uyacaktır.
evet canım öyle duydum bende ama şimdilik erteledim belki daha mevsimlik modeller çıkar diye
günaydın kızlar, en erkenci benim bugün:KK31:

Günaydın kızlar:KK200: hayırlı cumalar
günaydın kızlarrr hayırlı cumalar.ben bugün daha ayılamadım afyonumun patlamasını bekliyorum:KK57:

Bende aldım da annem çok fazla şey aldı rahat bir bavul dolusu kıyafet aldı ben oda yapmıyorum Canım ne yazık ki fazla odam yok dolap aldım ben Koçtaş'tan eşimin de benim de kıyafetimiz çok fazla temmuz sonunda memlekete gidecem için bitirmem gerekiyor yoksa daha Zaman var halledersin sende birim birim gidersen unuttuğun olmuyor eskiden hiçbirşey alınmazmış şimdi neler çıkıyor neler
Masallah canim hepsini gule gule giysin insallah.Ne zaman donuyorsun canim baya kaliyormusun :) bitiririm insallah :)

Kızlar iyi geceler size birşey soracam göğüsümün altından vajina bölgeme doğru karnımın tam ortasından kahverengi bir çizgi var şuanda böyle çizgisi olan var mı doğumdan sonra geçiyor dediler ama gerçekten geçiyor mu
Yok canim benim cizgi gibi killar var sadece

günaydın kızlar :anneadayı:
öncelikle aldıklarınıza bayıldım güzel günlerde kullansın bebişlerınız MutluBulut_ MutluBulut_ AGRA AGRA tugder tugder
NisanFRM NisanFRM canım sende hoşgeldin
Sagol canim sanada gunaydin :)

Gunaydin hanimlar :)

Kızlar iyi geceler size birşey soracam göğüsümün altından vajina bölgeme doğru karnımın tam ortasından kahverengi bir çizgi var şuanda böyle çizgisi olan var mı doğumdan sonra geçiyor dediler ama gerçekten geçiyor mu
gunaydın cnm o cizgi annelik cizgisiymiş geciyor tatlım benimde eltim soyledi ilk hamile kaldıktan sonra ac göbegini cizgin olusmuşmuş dedi o zaman anlatı =)

günaydın kızlar valla uyandım kavaltmı yaptım simdi actım cumanız hayırlı olsun bende şu cüz bitireyim aldıklarımı sizle baylasayım resim cekeyim =)bugun nasılısınız

image.webp image.webp image.webp image.webp image.webp image.webp

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 39
  • image.webp
    image.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 39
  • image.webp
    image.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 42
  • image.webp
    image.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 39
  • image.webp
    image.webp
    21 KB · Görüntüleme: 43
  • image.webp
    image.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar baylastım resimler ve çekmediğim 11 tane kısa cıtcıtlı 7 tane uzun kolu cıtcıtlı 3 tane biçama takımı babaannesi diktirmiş 32 tane ağız mendili 10 tane çorap 6 tane de yaka önlüğü bornoz takımı 5 tanede alt Tayıt aldım 11 tanede takım aldım 1 tane hastane çıkışı set aldım ince pataniye ve sarmak içinde aldım

evet canım öyle duydum bende ama şimdilik erteledim belki daha mevsimlik modeller çıkar diye
günaydın kızlarrr hayırlı cumalar.ben bugün daha ayılamadım afyonumun patlamasını bekliyorum:KK57:

Günaydın , Hayırlı Cumalar :)
ben açıkcası normal ucuz pijama gecelik satan küçük dükkanlara bakıcam orada her mevsim oluyor.Normalde giymeyecem beni sadece hastanede gerekiyorsa lohusalık da idare edecek 2-tane alırım diye düşünüyorum. Annelerin yorumlarına bakıyorumda ihtiyaç bitmiyor,alt iç çamaşır içinde watsons da 5tl ye 5li kullan at külotları var tek kullanıp atmalık ,S bedenim normalde XL olanını almayı düşünüyorum.Sezaryan normal belli değil sıkmasın genişce olsun,Hastanede birde kirli çamaşır biriktirmeyelim ,tabi bu benim tercihim. :KK66:

Kızlar bunlarda Yelek ceketleri 12 tane Yelek 3 tane ceket 2 tane hazır Yelek var ve daha Mersin'de de var 7 tanede Mersin'de var teyzelerimin yaptıklar ama çorap alacakım kızlar az bir tane daha hastane çıkışı alcakım bir tane beyaz elbise alırım Mevlüt için :)

Kızlar baylastım resimler ve çekmediğim 11 tane kısa cıtcıtlı 7 tane uzun kolu cıtcıtlı 3 tane biçama takımı babaannesi diktirmiş 32 tane ağız mendili 10 tane çorap 6 tane de yaka önlüğü bornoz takımı 5 tanede alt Tayıt aldım 11 tanede takım aldım 1 tane hastane çıkışı set aldım ince pataniye ve sarmak içinde aldım
canım çok güzeller, inşallah güle güle kullansın:KK37:

Bunlar son resim kızlar :)
güle güle giysin bebişin:KK46: sizin aldıklarınızı görünce benimkiler az geldi gözüme bende çoğaltayım sonra bende 3 tane tulum var 3 tane takım var 2 tane hastane çıkışı 5 yelek 5 çıtçıtlı badi 5 çorap var biraz daha alıcam sonra:KK49:

Kızlar doktordan çıktık
Çok şükür bebiş iyimiş
Ama doktor bize biraz şok yaptı
Kıza benziyor dedi şimdide ama %100 demedi. Eh haliyle bizde karıştık biraz.
Başka bir doktora daha görüneyim diyorum kesinleştirelim ki ona göre alışverişe devam edelim

Kızlar doktordan çıktık
Çok şükür bebiş iyimiş
Başka bir doktora daha görüneyim diyorum kesinleştirelim ki ona göre alışverişe devam edelim
Maşallah canım bebişine iyiymiş :nazar:bence de başka doktorada görün kesinleşsin cinsiyeti

Kızlar doktordan çıktık
Çok şükür bebiş iyimiş
Canım daha once kesın demedı mı? nasıl sımdı boyle dıyor kocaman seyı nasıl yokken gorur

Maşallah canım bebişine iyiymiş :nazar:bence de başka doktorada görün kesinleşsin cinsiyeti

Canım çok şükür ki iyi. Yine uyuyordu ama ayaklarını kıpırdattığını gördüm :KK200:

Normalde Rabbim kız, oğlan hayırlısını versin hiç dert değil ama bu durumu yapan doktorlara acayip kızardım. Ondan başıma geldi
:KK45:

Canım daha once kesın demedı mı? nasıl sımdı boyle dıyor kocaman seyı nasıl yokken gorur

2 kere erkek dedi. İkincide %100 demişti. Oraya kordon doluyormuş ondan karıştırabiliyorlarmış :KK45: hani kız olması da sıkıntı değil yine %100 demedi. Artık haftaya gitcez bi doktora bakalım o ne dicek :KK45: yoksa bu belirsizlikle 1 ay beklenir mi

Back
X