-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Eki Görüntüle 1849023 slm kızlar Nasılsıniz bakalım ya sizden bi fikir almak istiyorum ben normalde park beşik alicaktim ama civil de bu beşiği gördüm tekerlekli 2 yıl garantili 0 4 yaş kullanma özelliği istenildiğinde sallama ve sabitlenebilme özelliği de var görünüm ve kullanım açısından daha iyi geldi ayrica fiyatida gayet uygun acaba sizin fikriniz ne ogrenebilirmiyim va
ay cnm cok guzel ya ne kadar fiyat ama yanında cekmece olsa iyi olurdu benim da cokucuk odası olmayacak ya

Eki Görüntüle 1849023 slm kızlar Nasılsıniz bakalım ya sizden bi fikir almak istiyorum ben normalde park beşik alicaktim ama civil de bu beşiği gördüm tekerlekli 2 yıl garantili 0 4 yaş kullanma özelliği istenildiğinde sallama ve sabitlenebilme özelliği de var görünüm ve kullanım açısından daha iyi geldi ayrica fiyatida gayet uygun acaba sizin fikriniz ne ogrenebilirmiyim va
ben bunu mınık besı sanıyordum canım anne yanı 6 ay falan yatırılır gıbılerden :KK48:o kadar uzun yatılıyorsa gayet ıyı 199 tl mı neye ınmıstı bu o dımı

ben bunu mınık besı sanıyordum canım anne yanı 6 ay falan yatırılır gıbılerden :KK48:o kadar uzun yatılıyorsa gayet ıyı 199 tl mı neye ınmıstı bu o dımı
Evet canım uzun süre kullanılabiliyor zaten 60×120 ölçüleri fiyati düşmüş 199 tl ben beğendim park Beşiktense bu daha iyi gibi geldi bana.

ay cnm cok guzel ya ne kadar fiyat ama yanında cekmece olsa iyi olurdu benim da cokucuk odası olmayacak ya
Evet canım bende beğendim fiyati 199 adusmus yanında çekmece yok benimde çocuk odası olmadığı için yatak odasında kullanicam bebeğin kıyafetlerine yer ayarlarım diye dusundun ben oğlumda çekmeceli kullandım ama çokta kullanışlı değildi bunun kurulumu falan kolay daha sonra toparlar kaldırımr diye düşünüyorum bakalım.

Kızlar herkese Merhaba,
Eşime yaptığım süprizzz :KK200::anne: çok mutlu oldu şaşırdı:nazar::KK60:
Sizce de hoş olmusmu?
Bu arada ben tatildeim, her yazilani okuyamiorum kusura bakmayin:kahve:
İyi tatiller en güzelini yapıyorsun evde durulacak gibi çok sıcak bebişe dikkat et süprizde çok güzel Can'ım benim Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah

Günaydın kızlar iyi pazarlar ben temizlik yaptım az işim kaldı ama su içinde kaldım balammm balammm ben bu beşiği daha yeni hamile iken e Bebek'te görmüştüm 290 tl idi bayağa düşmüş fiyatı evet 4 yaşına kadar diyorlar yerde kaplamaz benimde bebeğimin odası yok bende ilk başta bu beşiği düşünmüştüm ama çok sağlam gelmedi bana kurulumunu kendin yapacaksın diye biliyorum yaa bu alışveriş olayı çok sıkıntı bunu mu alsam bumu kullanışlı insan bir türlü karar veremiyor 200 tl de iyi düşmüş alıyım birşey olursa 200 tl gider diyorsan bilemem karar senin Can'ım

Evet canım uzun süre kullanılabiliyor zaten 60×120 ölçüleri fiyati düşmüş 199 tl ben beğendim park Beşiktense bu daha iyi gibi geldi bana.
tugder tugder yaptıgı yorumdan sonra yakından bır ıncele derım canım.
Bızde yatak odamıza ayrı besık alacaktık 100 tl ye dun baktık cok saglıklı gelmedı vaz gectık. Sımdı ne alırız naparız bılmıorum fazlada para vermek ıstemıyorum sadece 6 ay ıcın

Günaydın kızlar iyi pazarlar ben temizlik yaptım az işim kaldı ama su içinde kaldım balammm balammm ben bu beşiği daha yeni hamile iken e Bebek'te görmüştüm 290 tl idi bayağa düşmüş fiyatı evet 4 yaşına kadar diyorlar yerde kaplamaz benimde bebeğimin odası yok bende ilk başta bu beşiği düşünmüştüm ama çok sağlam gelmedi bana kurulumunu kendin yapacaksın diye biliyorum yaa bu alışveriş olayı çok sıkıntı bunu mu alsam bumu kullanışlı insan bir türlü karar veremiyor 200 tl de iyi düşmüş alıyım birşey olursa 200 tl gider diyorsan bilemem karar senin Can'ım
Kurulumunu izledim basit canım vidalama yok basit yani ve 2 yıl garantisi var ayrıca 4 yaş kadrar 0kullanılabiliyorsa okadar sağlıksız değildir diye düşündüm zaten bi yatmadan yatmaya kullanılıcak o yüzden mantıklı geldi ama yine de yakındanbakmak lazım ama sanırım bunu alicam bakalım zaten fiyati uygun okadar da önemli değil nasılsa bi süre sonra oda alırım inşallah çocuklara yinde bi süre idare etmesi lazım bakalım hayirlisi

İnternette dolaşırken denk geldim, hamile ve anne montu, ister hamileyken giy, ister bebeği önündeki koruma kısmına koyup bebekle giy. 159 TL yazıyordu.

14086683-IxkP5Icj.webp
14086702-5QbzfLdh.webp
15131499-74O6RAbX.webp

tugder tugder yaptıgı yorumdan sonra yakından bır ıncele derım canım.
Bızde yatak odamıza ayrı besık alacaktık 100 tl ye dun baktık cok saglıklı gelmedı vaz gectık. Sımdı ne alırız naparız bılmıorum fazlada para vermek ıstemıyorum sadece 6 ay ıcın
Evet canım parçaları ince geldi bana kurulumunu izlerken ama neden 2 yıl garanti versinler ve 4 yasa kar kullanılabilsin bilemedim ya yinede bi yakından incelemek lazim

:KK50:Hoşbulduk kızlar hepinize teşekkür ederim

balammm balammm ben senin kafanı karıştırmayım alacaksın 200 tl 150 tl yatak 100 tl ile 150 tl arası uyku seti oldu mu sana 500 tl ben büyüyen beşik beğendim yatak uyku seti herşey dahil 2 yıl garantili gelip kendileri kuracaklar 1000 tl ye beğendim birde 1200 tl iki yere daha bakıp karar vereceğim ama bir türlü bakmaya gidemedik sende 800 Tlye herşey dahil bulabilirsen o beşikte dandik değildi onu da söyleyim ama ne kadar gider bilemem

Senin ikinci cocuk sanırım ilk bebeğinin beşiğini kullansan yaa

balammm balammm ben senin kafanı karıştırmayım alacaksın 200 tl 150 tl yatak 100 tl ile 150 tl arası uyku seti oldu mu sana 500 tl ben büyüyen beşik beğendim yatak uyku seti herşey dahil 2 yıl garantili gelip kendileri kuracaklar 1000 tl ye beğendim birde 1200 tl iki yere daha bakıp karar vereceğim ama bir türlü bakmaya gidemedik sende 800 Tlye herşey dahil bulabilirsen o beşikte dandik değildi onu da söyleyim ama ne kadar gider bilemem
Benim oğlumun yatağı duruyo yatak alimiycam uyku setinde halamin Çeyiz dükkanı var ondan uygun alırım bide oğlumun beşiği çok yer kaplıyor ağrıdı ve mavi almıştım evim ufak olduğu için fazla yer tutuyor diye parçalarını söktüm ve sökerken bi parcasini kirdim:KK22: yani bu besik en fazla 250 liraya mal olucak bide zaten canım 2 sene sonra falan oda alırım çocuklara ozaman kadarda idare eder diye düşündüm ama fikirlerin için teşekkür ederim tabi yinede gidip incelemek lazım.

Kızlar Selam
Ben bugün bebeğimin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum. Sanki çıktı çıkacak gibi.
A. S canım bende hep Aşşağıda hissediyorum bazen okadar Aşşağıda oluyo ki Afedersin sanki çok tuvaletim varmış gibi oluyorum biraz uzan sol tarafina doğru ozaman yukarı çıkıyo ama dedigim gibi benimde Aşşağıda oynadığı zamanlar oluyo özelliklede çok yurudugumde ve yoruldugumda.

Benim oğlumun yatağı duruyo yatak alimiycam uyku setinde halamin Çeyiz dükkanı var ondan uygun alırım bide oğlumun beşiği çok yer kaplıyor ağrıdı ve mavi almıştım evim ufak olduğu için fazla yer tutuyor diye parçalarını söktüm ve sökerken bi parcasini kirdim:KK22: yani bu besik en fazla 250 liraya mal olucak bide zaten canım 2 sene sonra falan oda alırım çocuklara ozaman kadarda idare eder diye düşündüm ama fikirlerin için teşekkür ederim tabi yinede gidip incelemek lazım.
Yatağın uyku setin varsa al Can'ım benim ilk Bebek onun için iyi birşey alıyım diyorum kötü de değil onu da söyleyim ama 4 yıl çıkarmaz gibi geliyor senide 3 yıl çıkarsın yeter sonuçta hayırlı olsun Can'ım kampanya bitmeden al bari

Allah korusun bende hiç hissetmiyorum bebeğini bugün sabah bi pıt pıt attı gibi normal mi yaa

Benimkinin bu ara hareketleri belli olmuyor. Oruçta olunca, bazen sürekli hareket halinde, bazen hiç oynamıyo. Ama gün içinde takip ediyorum, çok uzun süre oynamadığı olmuyor. Bu haftalarda bebeklerin uyku düzeni oluşurmuş. Daha uzun süre uyku modunda olabilirlermiş. Sırt üstü yada sol tarafına doğru yat, karnına dokun okşa, seslen biraz. Tepki verir mutlaka.

Yatağın uyku setin varsa al Can'ım benim ilk Bebek onun için iyi birşey alıyım diyorum kötü de değil onu da söyleyim ama 4 yıl çıkarmaz gibi geliyor senide 3 yıl çıkarsın yeter sonuçta hayırlı olsun Can'ım kampanya bitmeden al bari
Aynen canım 2 3 sene çıkarsa yeter bana bide benim oğlumda fazla yatmadi beşik te belki buda fazla uyumaz ama besiksizde olmaz yani dediğin gibi kampanya bitmeden alayım inşallah pişman olmam . Senin içinde iyi bişey alman güzel tabi ama inan şu büyüyen Beşikte çok ağır oluyo çekmesi altını silmesi bi dert tabi herkesin kendi düşüncesi inşallah gönlüne göre olur hersey canımmm Rabbim sağ salim bebislerimizi kucağımiza almayi nasip etsin.

Back
X