-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Allah korusun bende hiç hissetmiyorum bebeğini bugün sabah bi pıt pıt attı gibi normal mi yaa
Bende de bazen oluyo canım tabi hemen panikliyorum bugün niye oynamadi diye ama akşam yatağa girince bizim cicime başlıyor oynamaya bide ben oynamadım diye stres yaptığımda hiç oynamıyor niyeyse sende içini ferah tut bişey olmaz Allah in izniyle

Kızlar Selam
Ben bugün bebeğimin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum. Sanki çıktı çıkacak gibi.

bende aşağıda hissediyordum endişelenip uzanıyordum ne olur ne olmaz diye. çarşamba doktor kontrolum vardı söyledim. makat geliş pozisyonundaymış kızıcıgım ondan aşagıda hissediyormuşum. bebeğin duruşuyla alakalı kese aşagıda değil korkma dedi. döndü heralde bugünde göğsümün altından vuruyor

Sağol Canım doktordan raporla sgk gitmem yeterli o Zaman
Evet Can'ım sgk ya götürmen gerek bu arada bizde misafirler vardı çok konuşkan kişiler vardı :rolleyes:Bebek çok hareketliydi normalin 3 yada 4 katı belkide fazla endişe ettim ya rahatsız oldu gürültüden yada hoşuna gitti normalde sakin bir bebekti çünkü böyle değişik hareketler olunca insan endişeleniyor şimdi biraz sakinleşti miniğim

Evet canım bende beğendim fiyati 199 adusmus yanında çekmece yok benimde çocuk odası olmadığı için yatak odasında kullanicam bebeğin kıyafetlerine yer ayarlarım diye dusundun ben oğlumda çekmeceli kullandım ama çokta kullanışlı değildi bunun kurulumu falan kolay daha sonra toparlar kaldırımr diye düşünüyorum bakalım.
Ya uygunda CNN ben karar veremiyorum of ya :(

Bende de bazen oluyo canım tabi hemen panikliyorum bugün niye oynamadi diye ama akşam yatağa girince bizim cicime başlıyor oynamaya bide ben oynamadım diye stres yaptığımda hiç oynamıyor niyeyse sende içini ferah tut bişey olmaz Allah in izniyle
canım internette okumuştum biz hareket halindeyken gün içinde sarsıtıları beşikte sallanıyor gibi hissedip uyuyormuş biz uzanıp dinlenme moduna geçince bu defa uyanıp hareket edıyormuş o yüzde biz uzanınca hareketlerını daha net hissediyormuşuz :anne:

canım internette okumuştum biz hareket halindeyken gün içinde sarsıtıları beşikte sallanıyor gibi hissedip uyuyormuş biz uzanıp dinlenme moduna geçince bu defa uyanıp hareket edıyormuş o yüzde biz uzanınca hareketlerını daha net hissediyormuşuz :anne:
Günaydın cnm, ben de öyle okumuştum, biz haraket halindeyken uyuyor, dinlenince haraketleniyo. Haraket edince de fark ediyorum sakin oluyo. Yatınca ya da oturunca haraketleniyo

balammm balammm H hayatalya ben o beşiği canlı canlı gördüm, bana da sağlam gibi gelmedi, sordum materialı MDF imiş, ahşap değil MDF olduğu için ucuz. Yoksa sağlam olup olmaması ile ilgisi yok. Pamidor da vardı. Fiyat sormadım ama

Eki Görüntüle 1849023 slm kızlar Nasılsıniz bakalım ya sizden bi fikir almak istiyorum ben normalde park beşik alicaktim ama civil de bu beşiği gördüm tekerlekli 2 yıl garantili 0 4 yaş kullanma özelliği istenildiğinde sallama ve sabitlenebilme özelliği de var görünüm ve kullanım açısından daha iyi geldi ayrica fiyatida gayet uygun acaba sizin fikriniz ne ogrenebilirmiyim va
Ben bunun nesini sevmedim onu da söyleyim, eğer 1-2-3 yaşa kadar kullanmak istiyorsan, çoçuk rahatlıkla dışarı atlar gibi geliyo, ben kendim de kardeşim de karyoladan hep atlamışız, o yüzden içi kademeli ve son kademesi daja derin olanı tercih ettim ben.

Eşimin işleri çok yoğun olıyor yorgun geliyor evimin önünde yürüyüş parkuru aslında benimde çıkmam lazım ya yarından itibaren çıkacam olmadı
Cnm akıl vermek gibi olmasın ama ne kadar çok haraket etsen bebek daha sağlıklı olur daha çok oksigen alır. Bir de normal doğum yapmak istiyorsan yürümen şart, yürümek haraket hem de fazla kilo almamanı sağlayacak. Çok kilo almak bebeğe bi faydası yok ki, sadece kendin ağırlaşıyosun. O yüzden dışarı çık yürü, ya da evde hamilelik egzersizleri yap.

Ben bunun nesini sevmedim onu da söyleyim, eğer 1-2-3 yaşa kadar kullanmak istiyorsan, çoçuk rahatlıkla dışarı atlar gibi geliyo, ben kendim de kardeşim de karyoladan hep atlamışız, o yüzden içi kademeli ve son kademesi daja derin olanı tercih ettim ben.
canım park yatak mı düşünüyorsun normal kademeli beşik mi ben gelecek ay alcam artık park yataklarda kademeler var mı bilemedim şimdi

Kızlar bende ekimde doğurucam nasip olursa tabi rahim ağzı yetmezliği çıktı Erzurum'da yaşıyorum yaş 28 sat 4 ocak 2016 doğum tarihi 27 ekim 2016 cinsiyet kız isim elis :) beni de ekleyin Aranıza
Aramıza hoş geldin canım, inşallah sağlıkla sorunsuz şekilde kucağına alırsın. Ekleyecem seni listeye

canım park yatak mı düşünüyorsun normal kademeli beşik mi ben gelecek ay alcam artık park yataklarda kademeler var mı bilemedim şimdi
Tatlım ben aldım karyola, 3 kademeli 70x130. Tekerlikli olduğu için her yere koyabilirim. Resim attım daha önce, görmediysen bir daha atım. Ben park yatakları sevmedim, nedenini bilmiyorum. Büyüyen beşik de sevmedim, ağır ve büyük, bi de inşallah çoçuk büyüdüğü zaman, kendisi beğenir, belki iki çoçuk olur ranza alırız inşallah

park yatakta ıkı kademe var, biri en derini, biri de yenidoğanlar için.

Tatlım ben aldım karyola, 3 kademeli 70x130. Tekerlikli olduğu için her yere koyabilirim. Resim attım daha önce, görmediysen bir daha atım. Ben park yatakları sevmedim, nedenini bilmiyorum. Büyüyen beşik de sevmedim, ağır ve büyük, bi de inşallah çoçuk büyüdüğü zaman, kendisi beğenir, belki iki çoçuk olur ranza alırız inşallah
park yatakta ıkı kademe var, biri en derini, biri de yenidoğanlar için.
tamam canım gürdüm hatırladım aldığın yatağı ayy zaman hızla geçse de sağlıkla yataklarında uyutsak minikleri:KK46:

Back
X