Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm uyku seti karyolanın içinde vardı, nevresim alacağım 2-3 tane, yorganını ananesi yaptırcakmış, iki tane yastık mı alsam düşünüyorum, ama bebeklere yastık önerilmiyor...AGRA canım sen uyku seti aldın mı yada alacak mısın ?
günaydın canım :)Kızlar günaydın
Dün evimize geldik şükür ama çok yorgunumeşimi düşünemiyorum, bir önceki gece 2 de eve gelmişti sonra memlekete gittik, şimdide işe gitti
![]()
Ananemizden battaniyemizi örgü yeleklerimizi getirdik![]()
günaydın cnm, resimleri atmayı unutmaKızlar günaydın
Dün evimize geldik şükür ama çok yorgunumeşimi düşünemiyorum, bir önceki gece 2 de eve gelmişti sonra memlekete gittik, şimdide işe gitti
![]()
Ananemizden battaniyemizi örgü yeleklerimizi getirdik![]()
benım bebek yorganım yastığım var çeyizden uyku setı düşünmüyordum baktım korumalıklara cok pahalı uyku setıyle almak mantıklı geldı her yatakta var mı acaba ?cnm uyku seti karyolanın içinde vardı, nevresim alacağım 2-3 tane, yorganını ananesi yaptırcakmış, iki tane yastık mı alsam düşünüyorum, ama bebeklere yastık önerilmiyor...
her modelde yok, bazilerini ekstra alıyorsun. hatta ben uyku seti olmadan almak istedim, hayır dediler, ayrı satılamıyor, gerçekten de aynı kutunun içinde geldi, uyku seti yatak karyola cibinlik vardı.benım bebek yorganım yastığım var çeyizden uyku setı düşünmüyordum baktım korumalıklara cok pahalı uyku setıyle almak mantıklı geldı her yatakta var mı acaba ?
günaydın canım :)
günaydın cnm, resimleri atmayı unutma![]()
Canım hareketlerini az hissediyorum diye hiç üzülmeyin bende gün içinde 1 yada 2 defa hissediyorum ama cumartesi ayrintiliya gittim kıpır kır 2 sn durmadı ben hiç birini farketmedim dışardan belli değildiAllah korusun bende hiç hissetmiyorum bebeğini bugün sabah bi pıt pıt attı gibi normal mi yaa
hava çok sıcak, normalde sıcağı severim, ama dün dışarı çıktım bayılacak gibi oldumSelam kızlar..ben ilk izin günümde tembellik yaptım yeni kalkıyorumşaka bir tarafa dün gece çok sıcaktı uyuyamadım şimdide ter içinde kalktım bir gram esmiyo ya hava
![]()
benim kardeşimde daha erken diyor,bırak almayı internetten bakıyorum diye bile eleştiriyor,son ay bakar alırsın hepsini diyor.Ama bizler hamilelikte erken doğum olma riski sonrasında belki dolaşmaya halimiz olmaz düşüncesiyle biraz hevesle bakıyoruz.Sonuçta kaç kez yaşayacağımız belli mi bu hevesi ,İstediğimiz gibi yaşayalım,boşver neye heves ediyorsan bak içine siniyorsa alKızlar dün jokerden bu ikisini aldim aslında baska şeylere de bakardım ama sinir oldum kardeşimealmaya kalksan çok şey var hangi birini alcan gereksiz şeyler dedi bana ;( termometrenin neresi gereksiz bide bu banyo maşrapa sının önündeki kauçuk özelliği sayesinde alnina koyup kafasına su dokunce gözüne su kacmiyomus heves ettim ne biliyom sizce gereksiz mi ??
oyun park yatak harici alacaksam derinliğine dikkat ederim bununda gördüğüm kadarı ile derinliği fena değil park yataklaraı 65cm bu beşikte de 56cm miş .Ayarlanabilir yatak yuksekliğide varmış.Beğendim.Eki Görüntüle 1849023 slm kızlar Nasılsıniz bakalım ya sizden bi fikir almak istiyorum ben normalde park beşik alicaktim ama civil de bu beşiği gördüm tekerlekli 2 yıl garantili 0 4 yaş kullanma özelliği istenildiğinde sallama ve sabitlenebilme özelliği de var görünüm ve kullanım açısından daha iyi geldi ayrica fiyatida gayet uygun acaba sizin fikriniz ne ogrenebilirmiyim va
Ya bende çok karasız kaldım canim bende begenmistim ama bazı yorumlar kafamı karıştırdı ya zaten hep gözümün önünde olucak düşme riski olmaz inşallah ama ne biliyim 2 sene dayanma yeterbana diye düşünüyorum çünki oğluma fazla Beşiktepe uyumadi ben bi gidip bakicamkafama yatarak alican canım ya.oyun park yatak harici alacaksam derinliğine dikkat ederim bununda gördüğüm kadarı ile derinliği fena değil park yataklaraı 65cm bu beşikte de 56cm miş .Ayarlanabilir yatak yuksekliğide varmış.Beğendim.![]()
Ya o riski var belki ama ben biraz pimpirikliyim zaten sürekli yanımda olucak dikkat ederim gecelerde zaten her tarafına yastık doserimBen bunun nesini sevmedim onu da söyleyim, eğer 1-2-3 yaşa kadar kullanmak istiyorsan, çoçuk rahatlıkla dışarı atlar gibi geliyo, ben kendim de kardeşim de karyoladan hep atlamışız, o yüzden içi kademeli ve son kademesi daja derin olanı tercih ettim ben.
Güle güle kullanın canımAGRA cım evet pembe renkte var
![]()
Annem o alt açmayı da 2 tane badiyi de ben 2 aylık hamileyken almıştı. Alt açmayı mavi renk hoşuna gitmiş ondan almış. Badilerde de pembe hoşuna gitmiş ondan almış. Cinsiyet gözetmemiş pek yani. Erkekte olsa içten giydirir çıtçıtlı badileri demiş öyle yani![]()
Evet canım öyleymis maşallah bizim cicime bu aralar baya hissettirir oldu kendini bu cumartesi Dr gitcembakalım inşallah hersey yolundaki.canım internette okumuştum biz hareket halindeyken gün içinde sarsıtıları beşikte sallanıyor gibi hissedip uyuyormuş biz uzanıp dinlenme moduna geçince bu defa uyanıp hareket edıyormuş o yüzde biz uzanınca hareketlerını daha net hissediyormuşuz![]()