-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
kızlar ayrıntılı ultrasona girdiniz mi? devlette sıra muhabbeti çokmuş sanırım. özelde de 500 tl civarı istiyorlarmış. yardımcı olabilecek olan var mı istanbul için?

Ben Çapada gidiyorum, muayene olduğum doktor da orada. Bir önceki muayenemden planlamıştık. Randevu tarihi geldiğinde 1,5 saat gecikmeyle girdim ayrıntılı ultrasona. O kadar beklemek rahatsız etmedi.

http://www.hepsiburada.com/soo-baby-litewings-seyahat-sistem-bebek-arabasi-azuro-p-AILESNGLTWN-AZ. Kızlar ben sanırım bu arabayı alacağım gittim test ettim bütçeme göre 8'5 kilo tek elle kapanıyor hafif tek yön ama puset i içine koyduğunda Bebek anneye bakıyor o Zaman çift yön gibi Onu heralde 6 ay kullanıyorsun arabaya monte ediliyor puset araba ikisi birlikte 700 tl orta karar bir araba inceleyin belki beğenirsiniz :KK46:

Yolda yürürken birinde gördük, çok rahat hafif duruyordu hemen sorduk markasını. Soo baby ve çook memnunuz tavsiye ederiz dedi kadın. Üstünde 1 yaş civarı bebeği vardı fıldır fıldır geziyolardı :) Soo baby'nin aşağıdaki modeliydi, hoşumuza gitti açıkçası.

Eklentiler

• 222622846_tn50_0.webp
    222622846_tn50_0.webp
    9 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar selam :) bişey sorcam karnınız da acı var mı acaba sabah bulaşık yıkarken karnım tezgaha hafif şekilde bastırdım çok acıdı ve taş gibi normal mi sizce ?

Günaydın canım gözün aydın:KK49: benim örgülerin bir kısmı da gelecek ay gelecek
Sagol canim ama gitti bile babam :)) oh ne guzel gelecekmis benim anca doguma artik :D

Gozun aydin cnm, baban gelmis, ben de babami cok ozledim :KK61:Allah hepsine uzun ömürler versin:KK36:
Amin canim ama dedigim gibi yukarida gitti bile ugradi.sadece :D aksam geri donmesi gerekti

Günaydın kızlar:anneadayı:ben iki gündür yoğun bir şekilde bebeğimi hissediyorum çok güzel bir duydu bir haftadır gidemediğim aşıya gidecem bende şimdi umarım ilkinde ağrımadığı gibi yine ağrımaz

Yolda yürürken birinde gördük, çok rahat hafif duruyordu hemen sorduk markasını. Soo baby ve çook memnunuz tavsiye ederiz dedi kadın. Üstünde 1 yaş civarı bebeği vardı fıldır fıldır geziyolardı :) Soo baby'nin aşağıdaki modeliydi, hoşumuza gitti açıkçası.
hoş geldin sanırım daha önce yazmamıştın bende arabayı beğendim iki kere gidip baktık dünde sipariş verdik artık kullanımı rahat tek elle kapanıyor sağlam duruyor rahat dönüyor 8.5 kilo tamamen beşik gibi açılıyor kapanıyor tek eksi yönü tek yönlü olması ama üstündeki puseti koyduğunda çift yönlü yani bebek bana bakacak ama oda 1 yaşa kadar bana bakacak:) sonra etrafı izler durdukça aklım karıştı aldık bizde

hoş geldin sanırım daha önce yazmamıştın bende arabayı beğendim iki kere gidip baktık dünde sipariş verdik artık kullanımı rahat tek elle kapanıyor sağlam duruyor rahat dönüyor 8.5 kilo tamamen beşik gibi açılıyor kapanıyor tek eksi yönü tek yönlü olması ama üstündeki puseti koyduğunda çift yönlü yani bebek bana bakacak ama oda 1 yaşa kadar bana bakacak:) sonra etrafı izler durdukça aklım karıştı aldık bizde

Hoşbuldum, evet diğer başlığa ara ara yazıyordum buraya ilk defa uğradım :) Hangi modeli aldınız bu üç tekerli olandan mı? Kaça aldınız?

Günaydın annişler

Bize de hastaneden günaydın
Sıra bekliyorum bakalım bebiş ne çıkacak

MutluBulut_ MutluBulut_ canım gözün aydın baban uğramış. Gelip gitse de insan seviniyor ya ne bilim

Kızlar sonunda çıkabildik doktordan
Kesinleşti kızımız olacakmış :anneadayı:
28 cm ve 650 gr olmuşuz :KK46:
Oyumu da değiştirdim kız yaptıııım
Eh ismimizde değişti tabi
:anne:
Hayırlı olsun da bu ne saçmalık kavga etmedin mi kesin mi bari 6 aylık olduk çok şaşırdım ama senin gönlünden kız geçiyordu Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar sağlık ocağına gittim boşuna gitmiş oldum aşım temmuzdaymış karıştırmışım yürümem yürümem diye diye dünden beri iyi yürüyüş yaptım bugün sağlık ocağından sonra hem yürüyüş yaptım hemde alışveriş yaptım kızıma bu nevresimi aldım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar sağlık ocağına gittim boşuna gitmiş oldum aşım temmuzdaymış karıştırmışım yürümem yürümem diye diye dünden beri iyi yürüyüş yaptım bugün sağlık ocağından sonra hem yürüyüş yaptım hemde alışveriş yaptım kızıma bu nevresimi aldım
Yaa çok şeker Güle güle gitsin bebişin

Hayırlı olsun da bu ne saçmalık kavga etmedin mi kesin mi bari 6 aylık olduk çok şaşırdım ama senin gönlünden kız geçiyordu Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Saçmalığın alası canım da napcan yani. Aynı doktoruma gitmedim. Devlet hastanesinde burda iyi denen bir doktora gittim. zaten kendi dedi doktor kız diye. Bende kesin mi diye sordum. Böyle böyle oldu dedim. Kesin kesin dedi. Güzelce ilgilendi sağolsun. Devit yazdı
Rabbim cümlemize sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım

Hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin allah

Sağol canım cümlemize sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş

Yürüyüş aradan çıkmış canım :KK45: o bahaneyle nevresim de alınmış :KK45: güle güle kullansın bebişin

Back
X