-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kızlar şimdi yeni ciciler aldım bebişime 1 tanesi 6 aylık diğerleri 3 aylık. Artık yeni doğana başlamam gerekiyordu. Ayrıca yaz dönemi için kızıma çooook güzel tulumlar ve elbiseler beğendim ama şu anlık almıcam. Son aylara bakıcam. Ama ne kadar pahalılar yaaa. Kendime almıyorum ben 60-70 liraya kıyafet
image.webp image.webp image.webpimage.webpimage.webp

Kızlar şimdi yeni ciciler aldım bebişime 1 tanesi 6 aylık diğerleri 3 aylık. Artık yeni doğana başlamam gerekiyordu. Ayrıca yaz dönemi için kızıma çooook güzel tulumlar ve elbiseler beğendim ama şu anlık almıcam. Son aylara bakıcam. Ama ne kadar pahalılar yaaa. Kendime almıyorum ben 60-70 liraya kıyafet
Eki Görüntüle 1849905 Eki Görüntüle 1849907 Eki Görüntüle 1849908 Eki Görüntüle 1849909 Eki Görüntüle 1849911
cnm hayırlı olsun resim atın mı görmedemim kızın güle güle giysin ve cok elbise alma cnm bende almadım annem aldırmadım yurusun o zaman alırız dedi güzel olmaz dedi boyle ve kış bebegi olcakı için kısın alırsın evet cok pahalı cnm ya

kızlar ne yapyorsunuz bende evdeyim kek yaptım aksam dısrda yemek yiyecek cüz surdum otuyorum simdi

Afiyet olsun. Allah kabul etsin canım. Ben yapamıyorum Kuran okuma işini :KK43: başlayınca ağırlık çöküyor.

Sıcaktan bayılcam ben de çok fena yaaaa :uykucu:

selam kızlar..ben anca kendime geliyorum.sözde bugün gezmeye gidip bişiler bakcaktım ama sıcaktan uyuyup kalmışım tabi uyumak denirse:)

hayırlısı olsun canım ama bu kesin mi bi doktora daha gitseydin.bide kendi doktoruna güvenip devam edebilcek misin?

canım güle güle kullanın inşallah.markası ne bunun?

Başka bi doktora gidermiyim bilemiyorum canım yaaa. Kendi doktoruma artık güvenemeyeceğimi söyledim zaten. Bundan sonra ona gitmek istemiyorum hiç bir şekilde ama eşim bırakmama izin vermez. Sabah konuşurken adam ne yaptı cinsiyeti yanlış söylediyse noolmuş pipisinimi kesti sanki çocuğun dedi :KK11: canı anlamak istemiyor.
Bi de dediğim gibi ben sormadan söyledi cinsiyeti zaten. Durumu söyledim yok kesin dedi işte.

Bu arada ebebekte kraftın bebek bakım çantalarını gördüm kızlar, bir ikisini beğendim sizce?

lGENKRAUCNT02KHKAH_1.webp lGENKRAUCNT03KHKAH_2.webp lGENKRAUCNT501SSIY_1.webp

Eki Görüntüle 1849905 Eki Görüntüle 1849907 Eki Görüntüle 1849908 Eki Görüntüle 1849909 Eki Görüntüle 1849911
Güle güle kullansın bebişin Can'ım

teşekkür ederim kızlar daha iyileri sizin olsun:KK68:
yengec4 yengec4 canım soo-baby markası sobe mavibahçe mağazından aldık sen deniz sezonunu açmıştın değil mi mayoyu nerden aldın ben eski giydiklerim oluyor mu bana bakmadım henüz
Selen_Ay Selen_Ay güle güle giysin bebişin bence ilk çanta daha güzel

çok güzeller cnm, inşallah prenses güle güle kullansın, nerden aldın ve kahve rengi tulumu çok sevdim, fiyatı ne kdar?

cnm hayırlı olsun resim atın mı görmedemim kızın güle güle giysin ve cok elbise alma cnm bende almadım annem aldırmadım yurusun o zaman alırız dedi güzel olmaz dedi boyle ve kış bebegi olcakı için kısın alırsın evet cok pahalı cnm ya

Elbise tarzı çok değil zaten canım ama yazın çok rahat bir şekilde giyebilir. Yürüdüğü zamanın yazı ertesi seneye gelir teee. O zamana da Allah Kerim. Bak beğendiğim tulumlar bunlar
image.webpimage.webpimage.webp image.webpimage.webpimage.webpimage.webp

Afiyet olsun. Allah kabul etsin canım. Ben yapamıyorum Kuran okuma işini :KK43: başlayınca ağırlık çöküyor.

Başka bi doktora gidermiyim bilemiyorum canım yaaa. Kendi doktoruma artık güvenemeyeceğimi söyledim zaten. Bundan sonra ona gitmek istemiyorum hiç bir şekilde ama eşim bırakmama izin vermez. Sabah konuşurken adam ne yaptı cinsiyeti yanlış söylediyse noolmuş pipisinimi kesti sanki çocuğun dedi :KK11: canı anlamak istemiyor.
Bi de dediğim gibi ben sormadan söyledi cinsiyeti zaten. Durumu söyledim yok kesin dedi işte.

Bu arada ebebekte kraftın bebek bakım çantalarını gördüm kızlar, bir ikisini beğendim sizce?

Eki Görüntüle 1849928 Eki Görüntüle 1849929 Eki Görüntüle 1849930
ilk çanta hoş duruyo cnm, ben sırt çantası alacağım ama :KK49:

Güle güle kullansın bebişin Can'ım

Sağol canım. Sağlıcakla kucağımıza alalım da giydirelim inş :21:

yengec4 yengec4 canım soo-baby markası sobe mavibahçe mağazından aldık sen deniz sezonunu açmıştın değil mi mayoyu nerden aldın ben eski giydiklerim oluyor mu bana bakmadım henüz

İşte çantaların içinde bunlar beğendiklerimdi canım daha indirimi yok ama bekleyim az daha, bi indirim olursa hemen bunlardan birini kapıcam

çok güzeller cnm, inşallah prenses güle güle kullansın, nerden aldın ve kahve rengi tulumu çok sevdim, fiyatı ne kdar?

Trendyoldan aldım canım 40 tl olması lazım. Hepsi unisex ürün. Hatta köpekli tulum erkek ürünü diye geçiyor :KK45:

kızlar bu sitede bakım ürünlerinde bayağı indirim var ben birçok şey aldım AloAnne.com da
Resmi Büyüt

Lansinoh HPA Lanolin Meme Ucu Yaraları için Krem 40ml
Kdv Dahil :
38,90 TL
İndirimli : 22,49 TL
:
Kategori : Emzirme Ürünleri
Marka: : Lansinoh
Stok Kodu : 2299
Garanti Süresi : 24 Ay
Fiyat : 32,97 TL + KDV
Adet :
2,71 TL den başlayan taksitlerle!!

ilk çanta hoş duruyo cnm, ben sırt çantası alacağım ama :KK49:

Sırt çantası normalde kullanmıyorum ya acaba bebişin çantasını kullanabilirmiyim bilemediğim için hiç bakmıyorum canım. Ama kullanan anneleri görüyorum çok tatlı görünüyor yaa

kızlar bu sitede bakım ürünlerinde bayağı indirim var ben birçok şey aldım AloAnne.com da
Resmi Büyüt

Lansinoh HPA Lanolin Meme Ucu Yaraları için Krem 40ml
Kdv Dahil :
38,90 TL
İndirimli : 22,49 TL
:
Kategori : Emzirme Ürünleri
Marka: : Lansinoh
Stok Kodu : 2299
Garanti Süresi : 24 Ay
Fiyat : 32,97 TL + KDV
Adet :
2,71 TL den başlayan taksitlerle!!

Bu siteden hiç alışveriş yaptın mı canım? Ona göre başka ürünlere bakalım daha çoook alacak var.

canım güle güle kullanırsınız inşallah.doktor için bişi diyemem sizin tercihiniz tabiki.bu arada ilk çanta bence daha hoş

canım ben mayo giymiyorum bikini giyiyorum benim eski bikinilerim oluyo hala ama mayo giyiyosan olmayabilir göbekten ötürü:oops:

Sagol canım evet canım sıcak ya benim ev sonra esti guzel yani yorgunluk çöküyor insana valla haklısın :)

Günaydın annişler

Bize de hastaneden günaydın
Sıra bekliyorum bakalım bebiş ne çıkacak

MutluBulut_ MutluBulut_ canım gözün aydın baban uğramış. Gelip gitse de insan seviniyor ya ne bilim

Kızlar sonunda çıkabildik doktordan
Kesinleşti kızımız olacakmış :anneadayı:
28 cm ve 650 gr olmuşuz :KK46:
Oyumu da değiştirdim kız yaptıııım
Eh ismimizde değişti tabi
:anne:
Canim.hadi hayirli olsun. Gercekten ben o doktora guvenemem :(belki alakasi olmaz ama ben baska seylerde de yanlis yaptigini.dusunurum. boyle senin icine kurt dusuruyoruz ama
Bu arada yeni aldiklarinda cok tatli. Anam diger baktigin tulumlarin fiyati neymis oyle hani 1 yil bari.giyecek olsa
Kızlar sağlık ocağına gittim boşuna gitmiş oldum aşım temmuzdaymış karıştırmışım yürümem yürümem diye diye dünden beri iyi yürüyüş yaptım bugün sağlık ocağından sonra hem yürüyüş yaptım hemde alışveriş yaptım kızıma bu nevresimi aldım
Canim cok guzel gule gulr kullansin minik kizin :)

Kendi doktorun mu soyledi canim bana 24. Haftada gel ddi ama baska bisey demedi
Beni de yarın sağlık ocağı çağırmış, gitmicem, inşallah perşembe doktoruma gidiim, sonra giderim sağlık ocağına. Son defa soriim yapılmasına gerek var mı deye

Beni de yarın sağlık ocağı çağırmış, gitmicem, inşallah perşembe doktoruma gidiim, sonra giderim sağlık ocağına. Son defa soriim yapılmasına gerek var mı deye
Anladim canim sor tabiki. Benim takip kartimda oda yazmiyor. Ama bana hemsire 6 temmuz 2. Asi demisti ee bayrama gelmiyor mu acikmidir bayramda :/ acaba yanlis mi yapti bir kac gun onceden gidicem

Slm kızlar ne diycem ya ben şimdi oğluma çok hazırlıksız yakalandım doğuma hiç bişey yapamadim ama kızıma yapmak istiyorum hastanede odada süsleme yada ikramlık bişeyler düşünüyomusunuz eğer düşünüyorsanız neler var aklınızda paylasirmisiniz. Benbiraz süslü püslu olsun istiyorum ama yapabilirmiyim bilmiyorum inşallah hiç bişeye hevesim kalmaz

Anladim canim sor tabiki. Benim takip kartimda oda yazmiyor. Ama bana hemsire 6 temmuz 2. Asi demisti ee bayrama gelmiyor mu acikmidir bayramda :/ acaba yanlis mi yapti bir kac gun onceden gidicem
Açık olacağını sanmıyorum, aşı arasında tam 1 ay olması lazım, 1 ay dolmadan gitme

Back
X