selam cnm sen nasılsın ne yapyon =)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam cnm sen nasılsın ne yapyon =)
aminn inşallah canım hepimize nasip etsin inşallah sağlıcakla giydirmeyi :)ay cnm ne kadar güzeller ya gülle gülle giysin cnm benim =)
amin cnm benim=)aminn inşallah canım hepimize nasip etsin inşallah sağlıcakla giydirmeyi :)
selam cnm sen nasılınsın ne yapyon tatlım =)MutluBulut_ iyiiz sen nasılsın?
Selen_Ay gözün aydın cnm, yurtiçi beni hep sinir ediyor, adresten mi neden mi, en geç benimkini getiriyo
bizimaldığımız isimli yastıklar da henüz kargolanmadı bekliyoruz
bu gün kendimz için su geçirmez alez aldım bi de bebişe silikon yastık. zaten ilk zamanlar yastık kullanmıcaz ama yine de bulunsun![]()
iyiim cnm çalışıyorum veya çalışıyor gibi görünüyorum.selam cnm sen nasılınsın ne yapyon tatlım =)
selam canım ben pamuklu yenidoğan unibaby ıslak mendim aldım, bezini prima Premium care aldım ,şampuanını mustella aldım,tırnak makasını bebedor aldım ,yağını johsnsons alacağım, bunları yeğenlerimde test edildiği için ve başka annelerden duyduğum için aldımdaha önce sordum mu acaba bilemiyorum. Kızlar tırnak makası saç tarağı hangi marka alacaksınız? bi de bebek bakım ürünler,şampuan yağ falan? ben sebamed almayı düşünüyorum da.siz ne alacaksınız ve neden
sebamedin ürünleri yeşil reyon denen bir website var indirimde orda çok güzel indirim daha önce hiç ordan alış veriş yapmadım alsammı almasammı düşünüyorum. Unibaby yenidoğan islak mendil de çok ucuzdu orda.
chicco ve sevi bebe var aklımda tırnak için canım ikisi de iyi gibi ama bende karar veremedim henüz bebek şampuan yağı vs. bübchen alıcam eşimin abisi almanya da o bunu tavsiye etti araştırdığım kadarıyla da pek kötü yoruma rastlamadım pişik kremi larak mustela unibaby yenidoğanı heryer de hep indirim de görüyorum nedendir bilinmez :)daha önce sordum mu acaba bilemiyorum. Kızlar tırnak makası saç tarağı hangi marka alacaksınız? bi de bebek bakım ürünler,şampuan yağ falan? ben sebamed almayı düşünüyorum da.siz ne alacaksınız ve neden
sebamedin ürünleri yeşil reyon denen bir website var indirimde orda çok güzel indirim daha önce hiç ordan alış veriş yapmadım alsammı almasammı düşünüyorum. Unibaby yenidoğan islak mendil de çok ucuzdu orda.
maşallahher şeyi almışsın senselam canım ben pamuklu yenidoğan unibaby ıslak mendim aldım, bezini prima Premium care aldım ,şampuanını mustella aldım,tırnak makasını bebedor aldım ,yağını johsnsons alacağım, bunları yeğenlerimde test edildiği için ve başka annelerden duyduğum için aldımbirde göğüs kremi lansinoh aldım oda iyiymiş sürmeye 32 den sonra başlıcam inş.
selam cnm ne yapyon nasılsın hadi gözün aydın cnm =)
aminn inşallahhh :) iyi dedin canım bak benim hiç aklıma gelmemişti hemen deneyip bilgi vericem :)
MutluBulut_ iyiiz sen nasılsın?
Selen_Ay gözün aydın cnm, yurtiçi beni hep sinir ediyor, adresten mi neden mi, en geç benimkini getiriyo
bu gün kendimz için su geçirmez alez aldım bi de bebişe silikon yastık. zaten ilk zamanlar yastık kullanmıcaz ama yine de bulunsun![]()
daha önce sordum mu acaba bilemiyorum. Kızlar tırnak makası saç tarağı hangi marka alacaksınız? bi de bebek bakım ürünler,şampuan yağ falan? ben sebamed almayı düşünüyorum da.siz ne alacaksınız ve neden
iyiim cnm çalışıyorum veya çalışıyor gibi görünüyorum.Allah'tan ofis güneş almıyo bu aralar pek iş de yok. yoğun olursa biterim valla
![]()
Selen_Ay sıcak suyu koydum canım kapağı kapalıyken bi sızdırma yok üst kapağı açınca kilit düğmesi kapalıyken ters çevirince dk. 1 damla damlatıyor sanırım buda normal gibi 13:10 da koydum sıcak suyu bakalım sıcak tutma süresi ne kadar olucak :)
Güle gule gitsin bebişin çok tatlılarEki Görüntüle 1850471 Eki Görüntüle 1850470 Eki Görüntüle 1850472 Eki Görüntüle 1850464 Eki Görüntüle 1850465 Eki Görüntüle 1850466 Eki Görüntüle 1850467 Eki Görüntüle 1850468 Eki Görüntüle 1850469 Eki Görüntüle 1850470 Eki Görüntüle 1850471 Eki Görüntüle 1850472 Eki Görüntüle 1850464 Eki Görüntüle 1850465 Eki Görüntüle 1850466 Eki Görüntüle 1850467 Eki Görüntüle 1850464 Eki Görüntüle 1850465 Eki Görüntüle 1850466 Eki Görüntüle 1850467 Eki Görüntüle 1850468 Eki Görüntüle 1850464 Eki Görüntüle 1850465 Eki Görüntüle 1850466 Eki Görüntüle 1850467 Eki Görüntüle 1850468 Eki Görüntüle 1850469 Eki Görüntüle 1850464 Eki Görüntüle 1850465 Eki Görüntüle 1850466 Eki Görüntüle 1850467 Eki Görüntüle 1850468 Eki Görüntüle 1850469 Eki Görüntüle 1850470 Eki Görüntüle 1850464 Eki Görüntüle 1850465 Eki Görüntüle 1850466 Eki Görüntüle 1850467 Eki Görüntüle 1850468 Eki Görüntüle 1850469 Eki Görüntüle 1850470 kızlar bunlarda benim bebişim cicişleri umarım hepimixe sağlıcakla giydirmeyi nasip eder sanırım yükleme özürlüyüm bi kaç tane yüklemişim sayfaya verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerimm :)
ıyıyız canım bızde sıcaklarda bunalıyoruzamin inşallah canım :))
biz bebişimle iyiz şükür tepiniyoruz sen nasılsın ? :)
madley canım bütün cicileriniz birbirinden güzel güle güle kullansın bebişin. Yalnız bişi sorcam o termoslar normal sıcak su termosu değil mi? Senden rica etsem bi gün içine su doldurup düzgün akıyor mu ve kapağı kapalıyken sızdırma yapıyor mu bakarmısın?
Biz geçen sene ufak böyle termos aldık. Hem demiştim bebek olursa dışarda ona mama hazırlarken de iyi olur. Ama sonra akıttığını fark ettim o yüzden bu tip termoslara bi güvensizlik geldi. eğer sıkıntı yoksa ben de bu markayı alayım, lazım çünkü.
MutluBulut_ canım biz iyiyiz sen nasılsın
Bu arada kızlar msj geldi bugün kargom gelecek -tabi yurtiçi lütfedip bugün getirirse- havlumuz ve penye batteniyelerimiz gelecek. Sabırsızlıkla bekliyorumBakalım diğer aldığım göğüs ürünleri filan ne zaman verilecek hala tedarik aşamasında. Dünkilerde yarından sonra kargolanacaaaak
![]()
ıyı canım oturuyoruz her zmankı gıbı zaten bu havada yapacak bırseyde yokselam cnm sen nasılsın ne yapyon =)
cok sukur canımMutluBulut_ iyiiz sen nasılsın?
daha önce sordum mu acaba bilemiyorum. Kızlar tırnak makası saç tarağı hangi marka alacaksınız? bi de bebek bakım ürünler,şampuan yağ falan? ben sebamed almayı düşünüyorum da.siz ne alacaksınız ve neden
Damlatmadı canım şuan için hala bi sıkıntı yok :)Sağol canım bugün teslim edilirse gözüm aydın olacak
Yurtiçinin kendi sıkıntılı canım, senin adresle hiiiç alakası yok. Benim 4 gün kargomun çıkıp gelmediğini bilirim. Merkezini arayıp ağzıma geleni saydığımı da, hatta kargoyu yollayan firmaya varana kadar aradığımı da... Nefret ettim yurtiçinden
Şampuan filan sordun canım da sanırım kafanda oturmayan bişeyler var.
Tırnak makasında çok bi marka, sanırım gözetmem.
Tarağımız ve fırçamız chicco hem de mavi
Şampuan bi karar veremedim
Yağ almıcam kışın bir an önce giydirmekte fayda var diye düşünüyorum.
Yeşil reyondan da hiç alışveriş yapmadım (senden duymuştuk ilk zaten)
Aman boş oturma oturuyor gibi görünme. Patronların en ayar olduğu şey. Hani biliyorlar ki iş yok. Napıyım iş olmayınca ama yok gözlerine batıyoruz.
Damlatmıyorsa tamamdırSağol canım zahmet verdim durduk yerde.
![]()
aminn inşallah canım :)Güle gule gitsin bebişin çok tatlılar
hayırlı olsun güzel güzel sağlıkla giysin içinde sevdirsin kendini inşallah :)kızlar bunlarda benim bebişim cicişleri umarım hepimixe sağlıcakla giydirmeyi nasip eder sanırım yükleme özürlüyüm bi kaç tane yüklemişim sayfaya verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerimm :)