- 8 Ekim 2012
- 17.021
- 9.180
- 448
Ozette olmadı amaTam da için de bulunduğum durumu çok güzel özetlemişsin canım bakalım ne yorumlar gelicek :)

Canım odan varsa mutlaka yap derim benim odam yok mecbur beşiği yatak odasına koyacam bütçene göre mutlaka Bebek odası takımı bulursun bence beyaz al ben öyle yapardım odam olsaydı ben büyüyen beşik alacam çekmeceli en aklıma uyan büyüyen beşik inşallah doğru karar vermişimdir[/QUOTE]Kızlar bır kac gundur gelıp gıdıyorum oda yapıp yapmama konusunda.
Oda yaptıgında malıyetı cok mu olacak dersenız hayır 1 besık 1 uc kapılı dolap alıcaz ayrı ayrı. Tabı oda yapınca bırde kucuk uygun fıyatlı besık alıcaz. He bırde halı
Diger bır sık bır dolap bır besık yıne alayım ama besıgı 6-7 ay sonra gecıreyım yan odaya
Son sıkkımda tek bır besık alayım yatak odasına koyayım bıttı
Aman ılk cocugum ıcımde kalmasın dıye bır dusuncem yok. Kullanıslı olmasını ıstıyorum sadece. Odayı erken ayırmak mı mantıklı yoksa beraber yatmak mı kestıremez oldum.
Instagramda bır kac kısıye ozel mesaj attım. Ikea sallanmayan besıgı bıle dusundum hıc aklımda yokken. Yanlız gelen mesajlarda cogunda bebegın 2 yada 2,5 yasında artık besık yetmedıgını ogrendımee dırek bazada alamam ya. ama tanıdıgın kızı neredeyse 4,5 yasında oldu halaaa altı 4 cekmecelı sallanan besıkte yatıyor bende ona guvenmıstım
Bırde altı cekmecelı besıklerın hıc kaldırılmıs halını gordunuz mu ? sokuldugunde dolap ustune arkasına falan koyulur muAllah ızın verırse 2. cogugumuzada saklamak ıstıyorum tabı 4 sene sonra mı olur 10 sene sonra mı bılemıyorum
Kac gundur resmen kafa karısıklıgındayım
Oda yaparsak bayramda odamızı pembeye mı boyasak dıyoruz uf onun bıle kararını veremıyoruz. Odada ufak tefek cızıkler varda
Hevesle degıl mantıkla karar vermek ıstıyorum.
Ne kadar uzun olmusUzatmısım bıraz
Sıze uzatmıcamda kıme uzatıcam canımDımı
![]()
Var canım evımız 2+1 ama biz evlenıken bır odaya sadece tul almıstık

bızımde kıra ama ufukta ev almak yokSelen_Ay cnm ben kendi durumumu anlatiim. biz kirada oturuyoruz, inşallah nasipse öbürü sene ev alıp taşınacağız. bu sene alacaktık aslında ama bebişe göre, bi de eşimin iş durumu ve benimki de bir az karışık olduğuna göre bebiş doğduktan sonraya kalsın dedik. ben de kirada oturduğumuz için bebek odası yapmayalım dedim. ama bu gidişle yapacağım gibi geliyo
ben napacağımı söyleyim, misafir odamız var, iki tekli koltuk ve iki 3lü koltuk var, teklileri başka odaya koyacağım, üçlüler kalacak orda. annemler teyzoşum gelecek inşallah bebek doğduğunda, orda kalsınlar hem de emzirmek için ben de rahat ediim o odada. ben kendi yatak odama çok kişinin girip çıkmasını hiç sevmem, o yüzden gündüzleri bebekle bebeğin odasında geçireceğim inşAllah, bebeği görmeye falan gelince de bebğin kendi odasına girsinler. karyolasını kendi odasına koyacağım, zaten biraz büyük hem de 3 kademeli,inşallah 3-4 yaşa kadar orda uyur. antibakteriyel allerjik olmağan halı + perde + dolap alacağım. perde de pek emin değilim, ama alacağım çok pahalı olmazsa, zaten tülü var, üstüne kalın lacivert bir şey alacağım. bir de süs olsun deye iki raf alıp duvara monte edeceğim, aksesuar falan koymak için. bir iki bebek odası stickerı aalıp duvara yapıştıracağım ucuz şeyler zaten. odayı boyamayacağım, boyası iyi durumda pek da kullanılmıyordu o oda. bu kadar.
tabii bu benim fikrim, ben kesinlikle bebeği kendi odama alıştırmak istemiyorum. o yüzden karyolasına alıştıracağım. tabii ki ilk 3-4 ay geceden geceye bizim odada uyur, ufak bir beşik verdi arkadaş, zaten 3-4 ay sonra ora sığmaz bence. inşallah daha sonra artık geceleri kendi odasına alıştıracağım. tabii bebiş planlarımızı değişmezseyani ilk 3 ayın geceleri hariç bebek tamamen kendi odasında olacak. kendi odası bizim odanın tam yanında zaten. bende inşallah onunla zamanı kendi odasında veya salonda geçiririm.
benim yazdığım daha uzun oldu sanırım![]()