- 20 Haziran 2014
- 979
- 516
- 53
- 31
Gayet güzel bence canım dolap :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet güzel bence canım dolap :)
Ay aynı ben ıste ondan dusun dusunMutluBulut_ canım ben normalde bişeyi almadan kırk kere inceler kafamda tasarlar öyle alırım. Böyle pat diye aldığım şeyleri bile önceden bi incelemişliğim iyi kötü bir fikrim vardır da öyle alırım yani. Ama çok iyi bişey değil
tavsiye etmem. Kafa sürekli boş şeylerle dolu
![]()
Bebeğin odasının planı kafamda gayet net çizili. Şu an hangi mobilya nereye koyulacak hepsi kafamda
Halı için de altına gerekirse komple halı kaydırmaz sererim yeterki gönlümce bişey bulabileyim.
Sen aldın battaniyeyi ve paylaşmadın bizimlebiz hemen atıyoruz buraya
küstüm
Bu arada dün chiccodan aldığım ürünler kargoya verilmiş bileeeen erken 2 güne elimdeymiş.
Yalnız göğüs ürünlerini filan aldığım kargo daha hala tedarik aşamasında. Var bu ürünlerde bi musibet, bakalım hayra çıkar inş.
off sorma canım belim acayip ağrıyo kaç aydır annem temizliyodu evi bu ay bana kaldı bide akıllı gibi gezmeye gidiyom pamidoraBen kabız olur gibi olursam süt içiyorum ertesi gün![]()
Çok kendini yorma canım yavaş yavaş yap. İş kalsın nolcak
cok guzelmıs pembesı canım sımdıde 2. kızın kullanır ınsallah :) sen besık almazsın o zaman bırı onda bırı bunda :)MutluBulut_ bizimki bundan canım, katlayınca ufacık kalıyor. Eve aldığım onca bebek eşyası içinde iyiki de almışım dediğim tek ürün diyebilirim. Ben çok rahat ettim. Hem uyurken, hem de iş yaparken. Alt kademeye indirip oyuncaklarını koyuyodum içine, oturup oynuyodu.
Eki Görüntüle 1850629 Eki Görüntüle 1850630 Eki Görüntüle 1850631 Eki Görüntüle 1850632
Anladım canım saglık olsun.. ınsallah sonradan cocuk odası yapmak nasıp olur :)Selen_Ay güle güle kullansın bebişin
MutluBulut_ benim evde 2+1 bir odamı misafir yatma yeri yaptığımdan ekstra odam yok o odaya dolap aldım 3 kapılı 2 çekmeceli beşikte mecbur yatak odasında kalacak 3+1 ye geçersem o Zaman ancak oda yapabileceğim imkanı ve odası olan herkesin oda yapmasını isterim ben hatta bu sallanan tekli koltuklara bayılıyorum odam olsaydı onu mutlaka alacaktım ama kısmet değilmiş inşallah herşey herkesin gönlüne göre olur
İadesi yapıldığına dair msj geldi fakat bankayı arayıp sormadım yarın arayım bencede alışveriş yapılmasın telefonlara cevap veren de yok para iadesi yaparlar öyle birşey olamaz da var bir sorun ama anlayamadımKızlar bu arada bugün uyuklamadım![]()
Yalnız markafoniden az önce şikayet konusu okudum; bizim siteden BDV da. tugder cim sen yine iyi atlatmışsın canım. Siparişin iptal edilince para iaden yapıldı mı? Bu ara markafoniye dikkat etsek iyi olur bence.
Ay CNN ilk deneyim pek guzel olmadı yaparsanasınız çorap ile maymun yapmı diyin cıkyor ve daha cok sey yapmışlar Mahzeme eksik kaldı ben cok komik oldu :)canım almadım henüz, inşallah temmuzda alacağım kismet olursa. bu arada maymunun son halinin resmini mutlaka bize de gönder, merak ettim![]()
Ay canım cok guzel bende düşünüyorum bunlardan almayı ama daha kara veremedim yaMutluBulut_ bizimki bundan canım, katlayınca ufacık kalıyor. Eve aldığım onca bebek eşyası içinde iyiki de almışım dediğim tek ürün diyebilirim. Ben çok rahat ettim. Hem uyurken, hem de iş yaparken. Alt kademeye indirip oyuncaklarını koyuyodum içine, oturup oynuyodu.
Eki Görüntüle 1850629 Eki Görüntüle 1850630 Eki Görüntüle 1850631 Eki Görüntüle 1850632
İadesi yapıldığına dair msj geldi fakat bankayı arayıp sormadım yarın arayım bencede alışveriş yapılmasın telefonlara cevap veren de yok para iadesi yaparlar öyle birşey olamaz da var bir sorun ama anlayamadım
hayırlı haberler alırsın inş.benimde 12 sinde aslında bayram haftasındaydı ama 1 hafta kaydı şimdiden tontişimi özledim görüntülerini falanKızlar günaydın, bugün bizim de randevumuz var doktorda, bebişimle görüşeceğim inşallah, bebişim de dünden beri çok hayacanlı tepinip duruyo, o da hiss etmiş demek ki![]()