Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun :)Kızlar hamile şortu aldım kendime LC den, bi de bebişe bi kaç ciciler aldım. İnsan gördükce alası geliyo![]()
GÜNAYDIN cnm, evet erkencisingünaydın kızlar bugün erkenciyim demi![]()
sağ ol cnm sen hiç bi şey almadın mı hala?hayırlı olsun :)
valla görmeden de içinde bir kurt git bişiler al yavruya diyor :)
Atsana Can'ım bende evin için de aldım da dışarı için yok yA güzelse alıyımKızlar hamile şortu aldım kendime LC den, bi de bebişe bi kaç ciciler aldım. İnsan gördükce alası geliyo![]()
günaydın kızlar bugün erkenciyim demi![]()
Kızlar hamile şortu aldım kendime LC den, bi de bebişe bi kaç ciciler aldım. İnsan gördükce alası geliyo![]()
ben geçenlerde gittim ama bebiş için hiç bişi bulamadım ya hep yazlık kıyafetler varKızlar hamile şortu aldım kendime LC den, bi de bebişe bi kaç ciciler aldım. İnsan gördükce alası geliyo![]()
yok canım ya bugün temizlik yapmıcam izin verdim kendimeGÜNAYDIN cnm, evet erkencisinhadi kalk temizliğine devam et
benim de öbürü hafta görümceler geliyo, bizde kalacak biri, temizlik yapmam lazım acilll
bu haftasonu da doğum günüm, inşallah belki bodruma gittik ya da çeşmeye
![]()
çok sıcak yaa, 2-3 elbise ile kaldım vallah. taytlar ve pantalon çok sıcak geliyo.o yüzden şort aldım. bakalım nasıl olacakEvet evet erkencisin
Hayırlı haberlerle gel inş canım
Bebeğin de sen de aldıklarını güle güle kullanın inş.
Ben geçenlerde almıştım LCW dan şort senin aldığından biraz uzun, gri. Eşim görmüş evde rahat olursun demişti aldırtmıştı sağolsun. Şu sıcakta çok iyi oluyorlar yaaa
ben internetten aldım cnm, internette gördüklerimi buradakı mağazalarında görmedim. zaten beğenmezsen dükkana gidip iade ya da değiştire biliyorsun.ben geçenlerde gittim ama bebiş için hiç bişi bulamadım ya hep yazlık kıyafetler var
yok canım ya bugün temizlik yapmıcam izin verdim kendimeaksamüzeri belki alışverişe giderim diye düşünüyorum.
Allah korusun canim. Iki cekmeceli istiyorum daha derin.olsun fiye ama bakalim.MutluBulut_ Evet canım öyle düşünüyorum. Park yatağımız bu yaz da kızımı idare eder. Seneye yaz biyere gidince de büyük kızım artık beşikte yatmaz, küçüğü onda yatırırım.
Mobilya beşik bakarken derinliğine özen göster, bizimki hala düşmek nedir, korku nedir bilmiyor. Beşiğimizde çok derin değildi, sürekli sarkıyor içinden, bişey olacak korkusuna yere yorgan seriyorum düşerse yumuşak yere düşsün diye.
Ben kıyafet almıyorum zaten emzirme önlüğü yastığı atlet sütyen almıştım benim kıyafet olayım çoktan bitti fazlası var eksiği yok çok şükür bende tırnak makası seti alacam ama markaya karar vermedim chicco mu alsam sevi bebeydi sanırım onu mu alsam bilemedim Ateş ölçer de almam lazım ona da karar vermedim 5 tl lik olanlara çok iyi duydum dijitaldense onu al diyorlar bilemedimAGRA evde çok iyi oluyor şort çok rahat.
tugder hadi gözün aydın, ekstra para dedin canım gel hemen harcayalım
Bundan sonra bana alışveriş yokkıyafet konusunda sanırım kendime dur dicem. Eksiklerimi anneme söylicem. Geçen gittiğimde bana trip atıyordu öyle. Sen herşeyi almışsın bana ne kalmış diye. Yenidoğanın eksik kalanlarını da ona söyleyim de kurtulayım
Ben artık şampuandı. Tırnak makasıydı, termos filan onlarla uğraşıcam. Ivır zıvır işte![]()
iyiymiş o zaman canım ben cesaret edip sipariş vermedim hiç internetten bi bakayım o zaman öyle bi şansım varsaben internetten aldım cnm, internette gördüklerimi buradakı mağazalarında görmedim. zaten beğenmezsen dükkana gidip iade ya da değiştire biliyorsun.
canım inşallah düzelecektir dua edelim bol bol sende üzme kendini bebeğin hisseder o da üzülür hep iyi düşün belki şekerin yüksektir doktor diyet listesi falan önerebilir geçer inşallah sen hep iyi düşün duaların seninleKızlar moralim çok bozuk, doktordan döndüm, amniyon sıvım fazlaymış, perinitologa yönlendirdi. yarın perinatologda randevum varçok üzüldüm, annede şekerden ya bebekte başka hastalıklardan kaynaklana bilir ve de erken doğuma sebep oluyo. nolur dua edin bana da yavruma da çok üzgünüm ağlıyorum şu an resmen. anneme falan da söylemedim telaş etmesin, inşallah yarın ki randevum iyi geçer dua edin nolur
Can'ım geçmiş olsun duamız seninle de 24 hafta da gizli şeker çıkabiliyormuş ondan mı kaynaklanıyormuş sen ayrıntılıya girmiştin yanlış mı hatırlıyorum birşey görseler Bebek'le ilgili o Zaman derlerdi içini ferah tut dur bi yarını bekle internetten bakıyım amniyon sıvı fazlalığı neyden olur araştıralım sakin ol tamamKızlar moralim çok bozuk, doktordan döndüm, amniyon sıvım fazlaymış, perinitologa yönlendirdi. yarın perinatologda randevum varçok üzüldüm, annede şekerden ya bebekte başka hastalıklardan kaynaklana bilir ve de erken doğuma sebep oluyo. nolur dua edin bana da yavruma da çok üzgünüm ağlıyorum şu an resmen. anneme falan da söylemedim telaş etmesin, inşallah yarın ki randevum iyi geçer dua edin nolur
Canımmm inş. Hayırlı haberle gelirsin yarın dualarimdasin seninle kalbini ferah tut umarım bi sıkıntı olmazKızlar moralim çok bozuk, doktordan döndüm, amniyon sıvım fazlaymış, perinitologa yönlendirdi. yarın perinatologda randevum varçok üzüldüm, annede şekerden ya bebekte başka hastalıklardan kaynaklana bilir ve de erken doğuma sebep oluyo. nolur dua edin bana da yavruma da çok üzgünüm ağlıyorum şu an resmen. anneme falan da söylemedim telaş etmesin, inşallah yarın ki randevum iyi geçer dua edin nolur