- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yaptım sonunda çok sağolun...
kızlar bunlarda benim yaklaşık bir ay önce pamidordan alıp anca fotosunu çektiğim kıyafetler![]()
Kızlar mrb nasılsınız kpss kocişle bizi ayırdı uzun yola çıkma dedi doktor kontrole babişkosuz geldik bugün ;( şeker yüklemesi yaptırıyorum şimdi Bebis 1270 grm boyu 36 cm nasıl sizce
sende güle güle kullan canım.
bugün hepimiz coştuk resim ekliyoz desene![]()
Selen_Ay nerlerdesin bak çok şey kaçırıyosun
![]()
sağol canım artık sendende bekliyoruz fotoHeeey heyy 2 dk girmedim neler yüklemişsiniz hemeeen
Hem ben bi kerem kızımın gelen eşyalarına bakıp kucaklıyordumeşyalarıyla sevişiyordu yani
ondan giremedim
Geçen arkadaşım almış diye atmıştım ya, hastane çıkışı, lila çiçekli süslü kıyafetler ve beyaz battaniyeonlar geldi az önceeee
Hay maşallah ancak yüklendi resimler sonunda
Bi kere aldığın bütün kıyafetler güzel, güle güle giysin bebeğin annesi
Maşallah bebeğine canım, gayet iyi durumda
Ay doktor uzun yolu yasakladı mı??? Ay ben kurbana memlekete gitmek istiyordumevde tek nasıl kalacam ben ya yaaaaaaaaaaa
Güle güle kullansın -kullan- annesi kıyafetlerini
Hemeeeen atağa geçmişsiniz bakıyorum da
Ben bakamadım 5 dk diye![]()
AGRA duyunca yine mi dicek kesin
ama çok tatlı değil mi ya haksız mıyım
sağol canım artık sendende bekliyoruz foto
bugün maşallah coştuk hepimiz bir dk. boş kalmıyo burası
Heeey heyy 2 dk girmedim neler yüklemişsiniz hemeeen
Hem ben bi kerem kızımın gelen eşyalarına bakıp kucaklıyordumeşyalarıyla sevişiyordu yani
ondan giremedim
Geçen arkadaşım almış diye atmıştım ya, hastane çıkışı, lila çiçekli süslü kıyafetler ve beyaz battaniyeonlar geldi az önceeee
Hay maşallah ancak yüklendi resimler sonunda
Bi kere aldığın bütün kıyafetler güzel, güle güle giysin bebeğin annesi
Maşallah bebeğine canım, gayet iyi durumda
Ay doktor uzun yolu yasakladı mı??? Ay ben kurbana memlekete gitmek istiyordumevde tek nasıl kalacam ben ya yaaaaaaaaaaa
Güle güle kullansın -kullan- annesi kıyafetlerini
Hemeeeen atağa geçmişsiniz bakıyorum da
Ben bakamadım 5 dk diye![]()
AGRA duyunca yine mi dicek kesin
ama çok tatlı değil mi ya haksız mıyım
sağol canım artık sendende bekliyoruz foto
bugün maşallah coştuk hepimiz bir dk. boş kalmıyo burası
Selenay arkadaşların bizimde arkadaşımız olur mu ya![]()
aynnen bende öyle arkadaşlardan istiyorumSelenay arkadaşların bizimde arkadaşımız olur mu ya![]()
hersey tamam olursa 32. hafta gıbı yıkamayı dusunuyorum utuleyıncede hazırlayabılırım cantayı :))Herkeze merhaba :)
Alınanaları baylaştıkça bende eksik listemi çıkarıp hepsini alıyorum. Çok sağolun :)
Bu arada hastane çantamızı ne zaman hazırlayalım ???
14 yıl geçince ilk hamilelikten ben herşeyi unutmuşum![]()
hersey tamam olursa 32. hafta gıbı yıkamayı dusunuyorum utuleyıncede hazırlayabılırım cantayı :))
Ben hergün türk kahvesi içiyorum, çayda her sabah içiyorum 1-2 bardak..
Dikkat etmeliyiz elbet ama çokta kasılmamalı görüşündeyim.
bende hıc sevmem utu yapmayıay birde hepsinin yıkanma olayı var dimiçok sıcak ütü yapamayı seven arkadaş bulmam lazım
![]()
belki benim doktorum bana önermemiştir hem rahim kasılmasından hem de bebekte lösemi riskine kadar varabilir dedi ondan korkumdan içmiyorum ama sizinkiler bir şey demediyse sorun yok demektir.
belki benim doktorum bana önermemiştir hem rahim kasılmasından hem de bebekte lösemi riskine kadar varabilir dedi ondan korkumdan içmiyorum ama sizinkiler bir şey demediyse sorun yok demektir.
Herkeze merhaba :)
Alınanaları baylaştıkça bende eksik listemi çıkarıp hepsini alıyorum. Çok sağolun :)
Selen_Ay ay evet canım gidemedim ben donuste daha zor olacaktı çünkü ;(
Herkeze merhaba :)