• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar sıcak bizi pert etti daha haziran ayındayız :stop:

canım.. benim bebeğimin tekmeleri güçlü baya.. plesentam arkada yerleşmiş olduğundan heralde, erken hissetmeye başladım ve baya güçlü.. sabahtan akşama hareketli kızım.. geceleri de.. otururken ve yatarken çok hissediyodum, son 2 haftadır ayaktayken de hissetmeye başladım..

gece uyanma konusuna gelince, ilk yatarken zor uyuyorum çünkü, sağa da dönsem sola da dönsem hep hareketli oluyo,tekme atmasa bile sürtünüyo gerilme hareketleri yapıyo heralde, bekliyorum sakinleşsin sonra uyuyorum.. hç hareketleriyle, onun tekmesiyle uyanmadım :) ama ne zaman çişe kalksam yine hareketleniyo, geri yatağa gelince tekrar bekliyorum sakinleş de uyuyum kızım diyorum :)

benim bi arkadaşım demişti ki, gece yanlışlıkla yüzükoyun pozsyona dönüyorum o zaman tekmeleyip uyandırıyo skışıyo heralde diyodu :) benim başıma bu şekilde gelmedi, tekmesiyle uykumdan uyanmadım yani, ama senin dediğin belki böyle bişey olabilir bilemedim..
Cnm valla ben hateketleri hissediyorum ama o kadar guclu degil hafif senin bebek kadarda hareketli değil.masalhhh prensesine

Doktorum serbest diyor ama esim cok pimpirikli bu sene girmeyiver diyor. Ben denize gireyim diyorum olmaz basin falan döner diyo
Canım bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum, Dr lar en çok yüzmeyi oneriyorlar. annem kardesimdede bendede hep yuzmus.
Kızlar çok sıcak yaaa :KK43: nefes almakta zorlanıyorum resmen... rabbim yardımcımız olsun...
Heryer kavruluyor evet ya dışarı cikilacak gibi değil.
ya ben denizden de korkuyorum,
girilebilir mi?
Hamilelikte öneriliyor. Dr a sorucam yine ama hiçbir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
besyo_86 besyo_86 tatlım iç bacak calismissin gibi bir ağrıysa o bendede oluyor. magnezyum ve kalsiyum içmeye çalışıyorum. plasentayla alakali bir durum değil bildiğim kadarıyla

cnm ben solante marka krem kullanıyorum, önceden solante-pigmenta yı kullanıyordum zaten, çünkü cildim lekelere müsait malesef.. ama iyi geldi 2 yıldır çillerim büyümedi.
hamile kaldıktan sonra solantenin pregna serisini aldım hamileler için olanını, kimyasal yokmuş sadece bitkiselmiş.
ama çok katı geliyo, yüzüme sürünce kalıp gibi kalıyo. eminim koruyordur ama sürerken zor oluyo sert bi krem olduğundan :)
senin doktorunun önerdiği nedir canım paylaşır mısın?

Bende solenta kullaniyorum.dedigin gibi surmesi zor oluyor.bende ellerimi hafif islatip suruyorum yuzume o zamsn daha rahat oluyor.tavsiye ederim:)

Cnm valla ben hateketleri hissediyorum ama o kadar guclu degil hafif senin bebek kadarda hareketli değil.masalhhh prensesine
Sağol canım teşekkür ederim :) yaramaz olcak heralde :):) sağlıklı olsunlar da..

Bende solenta kullaniyorum.dedigin gibi surmesi zor oluyor.bende ellerimi hafif islatip suruyorum yuzume o zamsn daha rahat oluyor.tavsiye ederim:)

Sağol canım.. Biraz da miktarı azaltayım diyorum malum sıcaklar ve güneş arttı :) inşallah lekelenmeyiz, ben kollarıma da sürüyorum :)

Soyledigimkz t: 46990551, member: 472548"]valla benim plesantada sorun yokta bebis asagida dedi doktor farkli seyler sanirim ikimizin ki cnm[/QUOTE]
Soyledgimiz şikayetler ayni ama canimm Allah korusun.

Canim adanadan hangi pasajdan aliyorsun cok gizel olmus bende alip yapmak isterim yerini bana soyler misin onumuz yaz tatili 3 ay bosum bari evde ugrasayim diyorum

Kızlar bugün doktor randevumuz vardı.23 haftaligiz ve en basindan beri 2 hafta geriden geliyo oglum.gec dollenme demisti doktor. Bugun ekstra bas cevresi iki hafta geride çıktı. Olumsuz cumle kurmadi ama aciklama da yapmadi.bu konuda bilgisi olan var mi?
Canim buyuk olsada buyuk diyorlR belki kucuktur kafa yapisi yani ayrintilida bise demisler miydi

Kizlar neler yapiyorsunuz ben kizin pesinde kosmaktan mersininsicagindan bi yandan esimin sahuru iftari derken kosturuyorum guya raporluyum valla evde daha cok calisiyom ilk bebek cok sansli ilk kizimda ayagimi uzatır yatardim ama simdi yaptigim yemekler begenilmoypr yeme sorunumuz zaten var 2 gun once hasta oldu hastaneyle ugrastik derken ben ve karnimdaki kizim hic dinlenemedik esim evin islerini yapsada adamada uzuluyom calisiyor bide evde calisiyor oruclu bide sukur kotu haberler yok burada cok sevindim tek tek okudum her daim guzel haberler alalim

ayseyma ayseyma sanada geçmiş olsun benimde ki bacak aram yürürken bile zorluyor beni ...sende de mi öyle?
Sağol canım evet yürürken, yatakta dönerken zorluyor, sonra bi ara düzeliyor tekrar nüksediyor falan, senin devamlı mı. Benim bi ara iki tarafımda da şişlik vardı bi ara, tövbe estağfurullah dedim geliyor heralde çocuk, hatta ufak nokta gibi bi pembeli k gördüm onu da doğum nişanına yordum, Allah ım ne zor gerçekten, herşey den işgilleniyoruz

kızlar doktorumu ve hastanemi değiştiriyorum :( kurtköy taraflarında emsey var ama pek emin değilim duyan var mı aranızda?

Back
X