Cnm valla ben hateketleri hissediyorum ama o kadar guclu degil hafif senin bebek kadarda hareketli değil.masalhhh prensesinecanım.. benim bebeğimin tekmeleri güçlü baya.. plesentam arkada yerleşmiş olduğundan heralde, erken hissetmeye başladım ve baya güçlü.. sabahtan akşama hareketli kızım.. geceleri de.. otururken ve yatarken çok hissediyodum, son 2 haftadır ayaktayken de hissetmeye başladım..
gece uyanma konusuna gelince, ilk yatarken zor uyuyorum çünkü, sağa da dönsem sola da dönsem hep hareketli oluyo,tekme atmasa bile sürtünüyo gerilme hareketleri yapıyo heralde, bekliyorum sakinleşsin sonra uyuyorum.. hç hareketleriyle, onun tekmesiyle uyanmadım :) ama ne zaman çişe kalksam yine hareketleniyo, geri yatağa gelince tekrar bekliyorum sakinleş de uyuyum kızım diyorum :)
benim bi arkadaşım demişti ki, gece yanlışlıkla yüzükoyun pozsyona dönüyorum o zaman tekmeleyip uyandırıyo skışıyo heralde diyodu :) benim başıma bu şekilde gelmedi, tekmesiyle uykumdan uyanmadım yani, ama senin dediğin belki böyle bişey olabilir bilemedim..
Aynen cnm bnm valla benim bebiste uslu olacak galibaBenimki de sert degil canım hele bu aralar hava çok sıcak diye bayagi durgunlasti... arada bir ben acikinca hareketleniyor o kadar :) uslu olcaklar herhalde :)
Canım bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum, Dr lar en çok yüzmeyi oneriyorlar. annem kardesimdede bendede hep yuzmus.Doktorum serbest diyor ama esim cok pimpirikli bu sene girmeyiver diyor. Ben denize gireyim diyorum olmaz basin falan döner diyo
Heryer kavruluyor evet ya dışarı cikilacak gibi değil.Kızlar çok sıcak yaaanefes almakta zorlanıyorum resmen... rabbim yardımcımız olsun...
Hamilelikte öneriliyor. Dr a sorucam yine ama hiçbir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.ya ben denizden de korkuyorum,
girilebilir mi?
cnm ben solante marka krem kullanıyorum, önceden solante-pigmenta yı kullanıyordum zaten, çünkü cildim lekelere müsait malesef.. ama iyi geldi 2 yıldır çillerim büyümedi.
hamile kaldıktan sonra solantenin pregna serisini aldım hamileler için olanını, kimyasal yokmuş sadece bitkiselmiş.
ama çok katı geliyo, yüzüme sürünce kalıp gibi kalıyo. eminim koruyordur ama sürerken zor oluyo sert bi krem olduğundan :)
senin doktorunun önerdiği nedir canım paylaşır mısın?
Sağol canım teşekkür ederim :) yaramaz olcak heralde :):) sağlıklı olsunlar da..Cnm valla ben hateketleri hissediyorum ama o kadar guclu degil hafif senin bebek kadarda hareketli değil.masalhhh prensesine
Bende solenta kullaniyorum.dedigin gibi surmesi zor oluyor.bende ellerimi hafif islatip suruyorum yuzume o zamsn daha rahat oluyor.tavsiye ederim:)
Canim buyuk olsada buyuk diyorlR belki kucuktur kafa yapisi yani ayrintilida bise demisler miydiKızlar bugün doktor randevumuz vardı.23 haftaligiz ve en basindan beri 2 hafta geriden geliyo oglum.gec dollenme demisti doktor. Bugun ekstra bas cevresi iki hafta geride çıktı. Olumsuz cumle kurmadi ama aciklama da yapmadi.bu konuda bilgisi olan var mi?
3 aydir kullaniyorum canim bende kullanin kizlar ilk hameligimde hic kullanmadim alnimon ortasinda bir leke kaldi yani kullanin benceTam da senin kullandigin canim,solenta pregna saglik bakanligi onayli tek kremmis.cevremde kullanan olmadığı icin alamamistim.memnunsan alirim
Sağol canım evet yürürken, yatakta dönerken zorluyor, sonra bi ara düzeliyor tekrar nüksediyor falan, senin devamlı mı. Benim bi ara iki tarafımda da şişlik vardı bi ara, tövbe estağfurullah dedim geliyor heralde çocuk, hatta ufak nokta gibi bi pembeli k gördüm onu da doğum nişanına yordum, Allah ım ne zor gerçekten, herşey den işgilleniyoruzayseyma sanada geçmiş olsun benimde ki bacak aram yürürken bile zorluyor beni ...sende de mi öyle?
Evet suda eriyor. Düzenli almaya çalışıyorum. Dr. Normal bu ağrılar demişti. Sende kafana takma tatlım@triton-x aynen agirlik var orda magneYum ve kalsiyum hap olarak mi aliosun?? Hergum bir muz haftada iki tane maden suyu iciorum
canım gittim doktora normal dedi. test filan yaptı çok şükür sorun yok ama cumartesi günü küçük bir besin zehirlenmesi geçirdim serum filan yedim. baya korktumCanim istersen bi dontorunu ara.
Tuz kullanimin nasil
Aranizda gunes kremi alan kullanan var mi?doktorum saglik bakanligindan onaylu tek krem varmis onu onerdi ama.henuz almadim.
slm canım normal de hangi hastanye gidiyosun duydum gibi sanki o hastaneyi ama hiç gitmedim ben de pendikte oturuyorumkızlar doktorumu ve hastanemi değiştiriyorumkurtköy taraflarında emsey var ama pek emin değilim duyan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?