kızlar doktorumu ve hastanemi değiştiriyorumkurtköy taraflarında emsey var ama pek emin değilim duyan var mı aranızda?
kızlar günaydın.. şeker yüklemesi yaptıranlar oldu mu? ben kesin yaptırıcam ama hangi gün gitmek lazım? 24+4 falan uygun mu biliyor musunuz detaylı bilgi? gidenler gittiğ,inde kaç haftalıktı :)
Yok artik ne zehirledi ??canım gittim doktora normal dedi. test filan yaptı çok şükür sorun yok ama cumartesi günü küçük bir besin zehirlenmesi geçirdim serum filan yedim. baya korktum
Ayrintilida bi problem yok demişlerdi canımCanim buyuk olsada buyuk diyorlR belki kucuktur kafa yapisi yani ayrintilida bise demisler miydi
teşekkürler cnm, internetten de baktım da çok emin olamadım, doktoruma msj attım bakalım ne diyecekcanım bana geçen kontrolde dr bi dahaki geldiğinde konuşucaz şeker yüklemesini demişti. bu sefer bakıcaz duruma göre. gittiğimde tam 23+0 oluyorum belki bayramdan önce yaptır falan diyebilir
Cok guzel olmus bayildim canm ben igdirda oldugum bole malzemeler bulamiyorumKızlar bunlarda benim cinsiyeti öğrenir öğrenmez kızıma yaptığım bebek şekeri bebek kolonyaları çubuklarımız ve kendime yaptığım terlikle kızımın takımı :) inanın internetten almanıza hiç gerek yok hepsinin malzemesini alıp kendim yaptım bana toplam 80 liraya maal oldu :)
sağol canım. ya süt ya da hamburger bilmiyorumYok artik ne zehirledi ??
Cok gecmis olsun dikkat et ama
canım ben ataşehir kadıköy şifaya gidiyorum ama doktorumu sevmiyorum üstelik doğumu da çok pahalı. başladım hastane aramaya ama emseyde doğum yapmak istiyorum yeni evime yakın olacak diye. sen nereye gidiyorsun?slm canım normal de hangi hastanye gidiyosun duydum gibi sanki o hastaneyi ama hiç gitmedim ben de pendikte oturuyorum
sağol canım. ya süt ya da hamburger bilmiyorum
gece ter bastı ateş ishal filan derken hastaneye uçtuk resmen. o kadar dikkat ediyorum ama oldu işte ...
Aranizda gunes kremi alan kullanan var mi?doktorum saglik bakanligindan onaylu tek krem varmis onu onerdi ama.henuz almadim.
evet ya kötü oldum serumu yiyince geçti biraz dinlendim çok şükür bir sonraki güne bişeyim yoktu.çok geçmiş olsun yaa sersem eder insanı, iyisin dimi artık?
Bende solenta kullaniyorum.dedigin gibi surmesi zor oluyor.bende ellerimi hafif islatip suruyorum yuzume o zamsn daha rahat oluyor.tavsiye ederim:)
geçen haftalarda bir gece bacağıma inanılmaz bir kramp girdi ağrısıyla uyandım,yanımda allahdan Osteocar marka magnezyum kalsiyum desteği vardı,içtim 5-10dk da ağrı birden kesildi.Sonrasında doktoruma gittiğimde ben söylmeden bundan sonra kramplar olacak kullanmam için magnezyum desteği veriyorum dedi,farklı bir marka söyledi, bende bu markayı soyleyince eşdeğer onu kullanabilirsin dedi.Doğalda alsanız evinizde bir destek bulundurun kramplar bundan sonra çok oluyormuş.@triton-x aynen agirlik var orda magneYum ve kalsiyum hap olarak mi aliosun?? Hergum bir muz haftada iki tane maden suyu iciorum
güneş harici hamilelik lekesi diye bir durumda oluyormuş,3 aydir kullaniyorum canim bende kullanin kizlar ilk hameligimde hic kullanmadim alnimon ortasinda bir leke kaldi yani kullanin bence
geçmiş olsuncanım gittim doktora normal dedi. test filan yaptı çok şükür sorun yok ama cumartesi günü küçük bir besin zehirlenmesi geçirdim serum filan yedim. baya korktum
bu hafta doktoruma sordum ne zaman yaptıramam gerekiyor diye şimdide yaptırabilirsin ama 24.hafta yaparız dedi.kızlar günaydın.. şeker yüklemesi yaptıranlar oldu mu? ben kesin yaptırıcam ama hangi gün gitmek lazım? 24+4 falan uygun mu biliyor musunuz detaylı bilgi? gidenler gittiğ,inde kaç haftalıktı :)
geçmiş olsun tekrar bana butun fastfood ların balık haric butun hamburgerleri dokunuyor, yedikten 30dk sonra şiddetli sancı ile wc koşuyorum ,afedersiniz cırcır,etin içindeki bir katkıyı vucudum kabul etmiyor.sağol canım. ya süt ya da hamburger bilmiyorum
gece ter bastı ateş ishal filan derken hastaneye uçtuk resmen. o kadar dikkat ediyorum ama oldu işte ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?