2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
günaydın kızlar. benim kız cumartesi aile iftarında sesten korktu hiç kımıldamadı nerdeyse yada uyuyodu bilmiyorum ama eve gelince bir coştu tam coştu. göbeğimi açtım seyretik eşimle dışardan bile bayaa belli oluyodu tekmeleri. neyseki canımı acıtmayı bıraktı şimdilik, ama daha güçlü tekmeler atıyo artık :) bu cumartesi kontrolümüz var heyecanla haftanın geçmesini bekliyoruz :)))

kızlar günaydın.. şeker yüklemesi yaptıranlar oldu mu? ben kesin yaptırıcam ama hangi gün gitmek lazım? 24+4 falan uygun mu biliyor musunuz detaylı bilgi? gidenler gittiğ,inde kaç haftalıktı :)

kızlar günaydın.. şeker yüklemesi yaptıranlar oldu mu? ben kesin yaptırıcam ama hangi gün gitmek lazım? 24+4 falan uygun mu biliyor musunuz detaylı bilgi? gidenler gittiğ,inde kaç haftalıktı :)

canım bana geçen kontrolde dr bi dahaki geldiğinde konuşucaz şeker yüklemesini demişti. bu sefer bakıcaz duruma göre. gittiğimde tam 23+0 oluyorum belki bayramdan önce yaptır falan diyebilir

canım gittim doktora normal dedi. test filan yaptı çok şükür sorun yok ama cumartesi günü küçük bir besin zehirlenmesi geçirdim serum filan yedim. baya korktum
Yok artik ne zehirledi ??
Cok gecmis olsun dikkat et ama

canım bana geçen kontrolde dr bi dahaki geldiğinde konuşucaz şeker yüklemesini demişti. bu sefer bakıcaz duruma göre. gittiğimde tam 23+0 oluyorum belki bayramdan önce yaptır falan diyebilir
teşekkürler cnm, internetten de baktım da çok emin olamadım, doktoruma msj attım bakalım ne diyecek

Cok guzel olmus bayildim canm ben igdirda oldugum bole malzemeler bulamiyorum

slm canım normal de hangi hastanye gidiyosun duydum gibi sanki o hastaneyi ama hiç gitmedim ben de pendikte oturuyorum
canım ben ataşehir kadıköy şifaya gidiyorum ama doktorumu sevmiyorum üstelik doğumu da çok pahalı. başladım hastane aramaya ama emseyde doğum yapmak istiyorum yeni evime yakın olacak diye. sen nereye gidiyorsun?

Bende solenta kullaniyorum.dedigin gibi surmesi zor oluyor.bende ellerimi hafif islatip suruyorum yuzume o zamsn daha rahat oluyor.tavsiye ederim:)

kullanım tarihlerine dikkat edin,ben aldım kokusu ve dokusu koyu gelince huyladım tarihine baktım.2 ay sonra son kullanım tarihi hemen geri götürdüm eczane anında değiştirdi,rafdakilerin hepsini kontrolden geçirdi.
Bu yeni tarihli kolay sürülüyor yayılıyor hemen.

@triton-x aynen agirlik var orda magneYum ve kalsiyum hap olarak mi aliosun?? Hergum bir muz haftada iki tane maden suyu iciorum
geçen haftalarda bir gece bacağıma inanılmaz bir kramp girdi ağrısıyla uyandım,yanımda allahdan Osteocar marka magnezyum kalsiyum desteği vardı,içtim 5-10dk da ağrı birden kesildi.Sonrasında doktoruma gittiğimde ben söylmeden bundan sonra kramplar olacak kullanmam için magnezyum desteği veriyorum dedi,farklı bir marka söyledi, bende bu markayı soyleyince eşdeğer onu kullanabilirsin dedi.Doğalda alsanız evinizde bir destek bulundurun kramplar bundan sonra çok oluyormuş.

3 aydir kullaniyorum canim bende kullanin kizlar ilk hameligimde hic kullanmadim alnimon ortasinda bir leke kaldi yani kullanin bence
güneş harici hamilelik lekesi diye bir durumda oluyormuş,
bu krem ona karşıda koruyucuymuş.
Almadan önce çok karıştırıp okumuştum güvenirliği ve etkilerini.

canım gittim doktora normal dedi. test filan yaptı çok şükür sorun yok ama cumartesi günü küçük bir besin zehirlenmesi geçirdim serum filan yedim. baya korktum
geçmiş olsun aman dikkat,ben tavukdan çok huylanıyorum,hatta gdo vs den dolayı evime sokmuyorum artık.

bu hafta doktoruma sordum ne zaman yaptıramam gerekiyor diye şimdide yaptırabilirsin ama 24.hafta yaparız dedi.

sağol canım. ya süt ya da hamburger bilmiyorum
gece ter bastı ateş ishal filan derken hastaneye uçtuk resmen. o kadar dikkat ediyorum ama oldu işte ...
geçmiş olsun tekrar bana butun fastfood ların balık haric butun hamburgerleri dokunuyor, yedikten 30dk sonra şiddetli sancı ile wc koşuyorum ,afedersiniz cırcır,etin içindeki bir katkıyı vucudum kabul etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…