• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
aman dikkat et canım ,canın ne kadar isterse istesin tuz
kızlar ya, benim bugün ayaklarım aşırı derecede şişmiş.. sabah da öyle uyandım, normalde şişmez hiç,
dün akşam canım çok tuz istemişti bütün yediğim şeylere tuzu basmıştım ondan mı oldu ki :KK43: sabahtan beri 2 litre su içtim daha da içerim faydası olur mu ki.. ayakkabı ayağımı vuruyo o derece...
lu yeme ... Allah korusun bu saatten sonra başına iş açma canım ...

İyi akşamlar kızlar doktora gittik bugün kızım 671 gram 30 cm olmuş :) herşey yolunda dedi doktor çok şükür :) yarında kan ve idrar tahlillerim yapılacak inşallah onlarda temiz çıkar. Kızım ultrason görüntüsünde yine işaret parmağıyla ultrasonda birşeyler anlatmak istiyor gibiydi her doktora gitmemizde işaret parmağıyla mutlaka bi pozu oluyor :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 88
  • image.webp
    image.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 80
  • image.webp
    image.webp
    8 KB · Görüntüleme: 84
  • image.webp
    image.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 84
İyi akşamlar kızlar doktora gittik bugün kızım 671 gram 30 cm olmuş :) herşey yolunda dedi doktor çok şükür :) yarında kan ve idrar tahlillerim yapılacak inşallah onlarda temiz çıkar. Kızım ultrason görüntüsünde yine işaret parmağıyla ultrasonda birşeyler anlatmak istiyor gibiydi her doktora gitmemizde işaret parmağıyla mutlaka bi pozu oluyor :)
Maşalah canım nazar değmesin :) bişey gösteriyo size :)

biz en son görüntüyü mayıs sonunda almışız ya : ( bidaha doktora 30unda gitcez resmen 1 ay olcak büyümüş olur mu ki acaba...

Maşalah canım nazar değmesin :) bişey gösteriyo size :)

biz en son görüntüyü mayıs sonunda almışız ya : ( bidaha doktora 30unda gitcez resmen 1 ay olcak büyümüş olur mu ki acaba...
Tabi canım büyür biz de ayda bir gidiyoruz her ay büyüyor maşallah :) zaman geçmiyor değilmi insan hep görmek istiyor :)

Sağol canım evet yürürken, yatakta dönerken zorluyor, sonra bi ara düzeliyor tekrar nüksediyor falan, senin devamlı mı. Benim bi ara iki tarafımda da şişlik vardı bi ara, tövbe estağfurullah dedim geliyor heralde çocuk, hatta ufak nokta gibi bi pembeli k gördüm onu da doğum nişanına yordum, Allah ım ne zor gerçekten, herşey den işgilleniyoruz
benim bi 5 gündür böyle ya malesef ...arada gecer gibi ama yine baslıyor

Tabi canım büyür biz de ayda bir gidiyoruz her ay büyüyor maşallah :) zaman geçmiyor değilmi insan hep görmek istiyor :)
Ay evet cnm valla.. Ben geçen gittim ama görüntü almadık ben görüntü alma kısmına dayanamıyorum.. İlkinde dilini çıkarmıştı bize kızım ikincisinde esniyodu dudaklarıyla bişiler yapıyodu elleriyle yüzüne dokunuyodu hep görmek istiyorum o görüntüleri... 10 günüm kaldı... Allah sağlık versin hepimize...

Allah nazarlardan korusun canım benim maşallah :) sağlıkla devam etsin hamileliğin,benimki de elini kaldırıyodu hep,seninki bişeyler inceler gibi :)

Ay evet cnm valla.. Ben geçen gittim ama görüntü almadık ben görüntü alma kısmına dayanamıyorum.. İlkinde dilini çıkarmıştı bize kızım ikincisinde esniyodu dudaklarıyla bişiler yapıyodu elleriyle yüzüne dokunuyodu hep görmek istiyorum o görüntüleri... 10 günüm kaldı... Allah sağlık versin hepimize...
Aminnn canım :))

Allah nazarlardan korusun canım benim maşallah :) sağlıkla devam etsin hamileliğin,benimki de elini kaldırıyodu hep,seninki bişeyler inceler gibi :)
Amin canım inşallah allahım korusun bizleri bebeklerimizi :) evet bende diyorum babasına heralde doğduktan sonra bizden çok şey isteyecek sürekli birşeyler gösteriyor :)

Maşallah rabbim sağlıklı gelişim versin inşallah :)

kızlar günaydın.. şeker yüklemesi yaptıranlar oldu mu? ben kesin yaptırıcam ama hangi gün gitmek lazım? 24+4 falan uygun mu biliyor musunuz detaylı bilgi? gidenler gittiğ,inde kaç haftalıktı :)
Bugün dra sordum ben kapıdan haftaya geleceğim 23 haftalık oluyorum dedim. Erken olur, 24-25 te yapalım dedi. Bende 1 ay izin alacağım dedim. Döndüğünde yaparız bi sıkıntı olmaz 29. Haftaya kadar yolu var dedi. Yani sıkıntı yapmayın arkadaşlar
sağol canım. ya süt ya da hamburger bilmiyorum :KK43:
gece ter bastı ateş ishal filan derken hastaneye uçtuk resmen. o kadar dikkat ediyorum ama oldu işte ...
Geçmiş olsun tatlım

esmaasya esmaasya maşallah minnosa

Arkadaşlar buara iç çamaşırım çok islaniyor, sanırım terlemekten oluyor. Ama insan korkuyor ister istemez, sizdede oluyormu?
Canim o ben de de oluyor ben de bazen çok korkuyorum :( bi de benim rahmim kalp seklinde o zaman rahim filmi çektirdikten sonra doktor erken doğum riskin oluşabilir demişti hamile kalınca o yüzden son zamanlarda çok stres oluyorum :( ama sonra kontrol ediyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. .. bi de ben de iki gündür vücudumun ısısı çok ama çok yükseliyor ayaklarimin altı cayir cayir yanıyor resmen... kimse de var mı bu durum :(

Kuzlar bugun fark ettim de karnim sertleşmeye başlamis. Onceden yumusacikti ama simdi ozellikle yan taraflarima dokundugumda semsert hissediyorum

Back
X