lu yeme ... Allah korusun bu saatten sonra başına iş açma canım ...kızlar ya, benim bugün ayaklarım aşırı derecede şişmiş.. sabah da öyle uyandım, normalde şişmez hiç,
dün akşam canım çok tuz istemişti bütün yediğim şeylere tuzu basmıştım ondan mı oldu kisabahtan beri 2 litre su içtim daha da içerim faydası olur mu ki.. ayakkabı ayağımı vuruyo o derece...
Evet canım daha dikkatli olucam artık tuz ve su konusunda..aman dikkat et canım ,canın ne kadar isterse istesin tuz
lu yeme ... Allah korusun bu saatten sonra başına iş açma canım ...
Maşalah canım nazar değmesin :) bişey gösteriyo size :)İyi akşamlar kızlar doktora gittik bugün kızım 671 gram 30 cm olmuş :) herşey yolunda dedi doktor çok şükür :) yarında kan ve idrar tahlillerim yapılacak inşallah onlarda temiz çıkar. Kızım ultrason görüntüsünde yine işaret parmağıyla ultrasonda birşeyler anlatmak istiyor gibiydi her doktora gitmemizde işaret parmağıyla mutlaka bi pozu oluyor :)
Tabi canım büyür biz de ayda bir gidiyoruz her ay büyüyor maşallah :) zaman geçmiyor değilmi insan hep görmek istiyor :)Maşalah canım nazar değmesin :) bişey gösteriyo size :)
biz en son görüntüyü mayıs sonunda almışız ya : ( bidaha doktora 30unda gitcez resmen 1 ay olcak büyümüş olur mu ki acaba...
bennn bakterş varmıs cuma belli oldu benimdeKızlar idrar yolu enfeksiyonu oldum benim gibi hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu olan varmı??
benim bi 5 gündür böyle ya malesef ...arada gecer gibi ama yine baslıyorSağol canım evet yürürken, yatakta dönerken zorluyor, sonra bi ara düzeliyor tekrar nüksediyor falan, senin devamlı mı. Benim bi ara iki tarafımda da şişlik vardı bi ara, tövbe estağfurullah dedim geliyor heralde çocuk, hatta ufak nokta gibi bi pembeli k gördüm onu da doğum nişanına yordum, Allah ım ne zor gerçekten, herşey den işgilleniyoruz
Ay evet cnm valla.. Ben geçen gittim ama görüntü almadık ben görüntü alma kısmına dayanamıyorum.. İlkinde dilini çıkarmıştı bize kızım ikincisinde esniyodu dudaklarıyla bişiler yapıyodu elleriyle yüzüne dokunuyodu hep görmek istiyorum o görüntüleri... 10 günüm kaldı... Allah sağlık versin hepimize...Tabi canım büyür biz de ayda bir gidiyoruz her ay büyüyor maşallah :) zaman geçmiyor değilmi insan hep görmek istiyor :)
Allah nazarlardan korusun canım benim maşallah :) sağlıkla devam etsin hamileliğin,benimki de elini kaldırıyodu hep,seninki bişeyler inceler gibi :)İyi akşamlar kızlar doktora gittik bugün kızım 671 gram 30 cm olmuş :) herşey yolunda dedi doktor çok şükür :) yarında kan ve idrar tahlillerim yapılacak inşallah onlarda temiz çıkar. Kızım ultrason görüntüsünde yine işaret parmağıyla ultrasonda birşeyler anlatmak istiyor gibiydi her doktora gitmemizde işaret parmağıyla mutlaka bi pozu oluyor :)
Aminnn canım :))Ay evet cnm valla.. Ben geçen gittim ama görüntü almadık ben görüntü alma kısmına dayanamıyorum.. İlkinde dilini çıkarmıştı bize kızım ikincisinde esniyodu dudaklarıyla bişiler yapıyodu elleriyle yüzüne dokunuyodu hep görmek istiyorum o görüntüleri... 10 günüm kaldı... Allah sağlık versin hepimize...
Sağol canım benim senin minnoşunada maşallahhhh
Amin canım inşallah allahım korusun bizleri bebeklerimizi :) evet bende diyorum babasına heralde doğduktan sonra bizden çok şey isteyecek sürekli birşeyler gösteriyor :)Allah nazarlardan korusun canım benim maşallah :) sağlıkla devam etsin hamileliğin,benimki de elini kaldırıyodu hep,seninki bişeyler inceler gibi :)
Basindan beri iki kere oldum canm maalesef nobetli calistigim icin hastanede ki personel wc yi kullansamda napiyosunKızlar idrar yolu enfeksiyonu oldum benim gibi hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu olan varmı??
Canım bende yarın idrar tahlili vereceğim şüpheleniyorum sanki idrar yolu enfeksiyonu oldum gibi sende nasıl belirtiler var çok geçmiş olsunKızlar idrar yolu enfeksiyonu oldum benim gibi hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu olan varmı??
İyi akşamlar kızlar doktora gittik bugün kızım 671 gram 30 cm olmuş :) herşey yolunda dedi doktor çok şükür :) yarında kan ve idrar tahlillerim yapılacak inşallah onlarda temiz çıkar. Kızım ultrason görüntüsünde yine işaret parmağıyla ultrasonda birşeyler anlatmak istiyor gibiydi her doktora gitmemizde işaret parmağıyla mutlaka bi pozu oluyor :)
Bugün dra sordum ben kapıdan haftaya geleceğim 23 haftalık oluyorum dedim. Erken olur, 24-25 te yapalım dedi. Bende 1 ay izin alacağım dedim. Döndüğünde yaparız bi sıkıntı olmaz 29. Haftaya kadar yolu var dedi. Yani sıkıntı yapmayın arkadaşlarkızlar günaydın.. şeker yüklemesi yaptıranlar oldu mu? ben kesin yaptırıcam ama hangi gün gitmek lazım? 24+4 falan uygun mu biliyor musunuz detaylı bilgi? gidenler gittiğ,inde kaç haftalıktı :)
Geçmiş olsun tatlımsağol canım. ya süt ya da hamburger bilmiyorum
gece ter bastı ateş ishal filan derken hastaneye uçtuk resmen. o kadar dikkat ediyorum ama oldu işte ...
Canim o ben de de oluyor ben de bazen çok korkuyorumArkadaşlar buara iç çamaşırım çok islaniyor, sanırım terlemekten oluyor. Ama insan korkuyor ister istemez, sizdede oluyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?