• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Arkadaşlar buara iç çamaşırım çok islaniyor, sanırım terlemekten oluyor. Ama insan korkuyor ister istemez, sizdede oluyormu?

aynen, öğle arasına gidip gelince (bina dışında yemek yiyorum), iç çamaşırı değiştiriyorum.
resmen sırılsıklam oluyor ya.

Hadi yaa, Serdar bey için de iyi duymuştum halbuki, ayy üniversite ye de bi komşunun kızı girmiş, asistan masistan doğum çok kalabalıktı, onun dışında da ağzımız yandı bizim de üniversite de farklı bi bölümde, peki doktorunun ismini öğrenebilir miyim :KK52:

canım fatmahatunda bir tane doktor var zaten pınar kemik
kadın çok güzel bilgi veriyo mıy mıy değil böyle hızlıca anlatıyo cevap veriyo
bişey olursa arıyorum soruyorum falan iyi yani şükür

Ben de devlette de sezeryan olunca bıçak parası adı altında para aldıklarını duydum, bide devlet te havva sezer var hiç duydun mu nasıl biri diye, arkadaş ona gidecek de doğumu çok yakın, mecbur kaldı biraz

canım bi tanıdık bi tane doktordan bahsediyordu iyi diye bi sorayım
ama erkek var emre bey sanırım onu da beğeniyorlar
bayan için dönücem ama öğrenip

kızlar günaydın
benim gibi şişen var mı varım desin
çok fena eller ayaklar suratım şişti herkes daha erken diyo
sıcaktan sanırım tuzlu da yemiyorum çünkü ben doğru düzgün
ne yüzük kaldı takabildiğim
ne ayakkabı kaldı giyebildiğim yürüdükçe ayaklarımın altı acıyo
şükür yine halime geçicek bebeğim iyi olsun ama şimdiden bu kadarsa
temmuz ağustosu düşünemiyorum

kızlar günaydın.. şeker yüklemesi yaptıranlar oldu mu? ben kesin yaptırıcam ama hangi gün gitmek lazım? 24+4 falan uygun mu biliyor musunuz detaylı bilgi? gidenler gittiğ,inde kaç haftalıktı :)

ben 25. hafta civarı yaptıracağım.
doktor sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi,
onu yaptırıp onun sonucu ile gideceğim bir sonraki randevuya.

kızlar günaydın

canım tansiyon problemin de vardı, bence doktora danış.
bende şişme yok, ilk hamileliğimde de olmamıştı.
biraz bünyesel de olabilir.
ama mesela ben hamileliğin başından beri düzenli kilo alıyorum :)
karnıma sadece, toplam 5 kilo aldım ama millet doğum ne zaman diye soruyor :)

kızlar günaydın,
ben de cuma doktora gittim.
7 aylıkken taşınacağım için şimdiden doktoru değiştireyim dedim,
yeni doktorumu da beğendim şimdilik gayet güzel.
ama hastane mükemmel, hiç sıra beklemedik, eski hastanemde bir saat bekliyordum her muayene öncesi.

bu doktorum da sezeryan dedi, ilki sezeryan olduğu için, ancak ilk doğumun üzerinden 5 yıldan fazla geçti ise normal doğum denenmesini öneriyorum dedi.

kızlar günaydın
Tatlım sanırım tuzu azaltman gerekebilir. yinede druna Danış tabi

Doğum yapan bir arkadaşın oldu mu canım orda ya da bildiğin kadın doktoru? Hşç biri içime sinmedi araştırırken :KK43:

Canım oldu ama sun yurtdısında yasıyor ve hngi doktora gittigini bilmiyorum. Anadolu saglık merkezi de yakın sayılır muhtesem bir hastanedir.

Tatlım ben degistirmek yerine peçete koyuyorum, her tuvalete gittiğimde peceteyi değiştiriyorum tavsiye ederim.

ya ben de öyle yapıyorum arada da,
öğle arası yemek yediğim yer 10 dakika uzaklıkta, peçete paramparça oluyor, o yüzden koyamıyorum, git-gel yapınca bu sıcakta da sırılsıklam oluyor çamaşır.

Tatlım ben degistirmek yerine peçete koyuyorum, her tuvalete gittiğimde peceteyi değiştiriyorum tavsiye ederim.
canım bi ara ben de öyle yapıyordum ama bi dr. arkadaşıma tuvalet kağııdı zararlı demiş bıraktım o yüzden ben de aklında bulunsun.

canım bi ara ben de öyle yapıyordum ama bi dr. arkadaşıma tuvalet kağııdı zararlı demiş bıraktım o yüzden ben de aklında bulunsun.
hadi ya bende öyle idare ediyordum ya...neyse bakayım başka birşey düşüneyim o halde...
Arkadaslar yazamadim bayadır insallah herkes iyidir. Benim rahim agzi uzunlugu kisaldi raporluyum evdeyim .
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine

bu arada dün akşam 2 kez duş aldım, yine de yatarken sırılsıklam oldum terden, fenalardayım.
nasıl geçecek bu yaz, ağustos sonuna kadar çalışmayı düşünüyordum normalde...

mantar bendede hafif oldu ama benimkini dr crinone jel in akıntısına bağladı. günlük ped kullandığın için olabilir maalesef, benim doktorum hiç kullanma günlükleri normaldede sıkıntılı bide hamilelikte daha riskli dedi
hamilelikte hava aldırmadığı için günlük ped pek tavsiye edilmiyor.
ama bu sıcaklarda ne yapıcaz o da zor.
ben yanımda yedek iç çamaşırı getiriyorum iş yerine, evdeyken ise sık sık değiştiriyorum.
ama iş yerinde yine de yetmiyor, özellikle sıcaklar başladıktan sonra, ben de en azından günün bir kısmını günlük ped ile idare etmeyi denicem bundan sonra, 3-4 saat o idare etse, bir kez de çamaşır değiştirsem eve kadar idare eder herhalde.

offf sıcak
Aynen bide sıcaklar üzerine eklendi zor bi dönem geçiriyoruz :( bide ben adana da yaşıyorum burası kavruluyor -:(

çok geçmiş olsun. bende de bakteri çıktı. kadın doğumcum antibiyotik verdi ama kullanmak istemedim üroloji bölümüne gittim doktor antibiyotiğe ihtiyaç yok bol bol su iç 3 lt en az dedi.

bu enfeksiyon oyle birşey ki onu tedavi edicem diye antibiyotik kullandırıyorlar.Bu sefer antibyotik mantar yapıyor.
bol su içine de limon dilimi.

Back
X