Arkadaşlar buara iç çamaşırım çok islaniyor, sanırım terlemekten oluyor. Ama insan korkuyor ister istemez, sizdede oluyormu?
Hadi yaa, Serdar bey için de iyi duymuştum halbuki, ayy üniversite ye de bi komşunun kızı girmiş, asistan masistan doğum çok kalabalıktı, onun dışında da ağzımız yandı bizim de üniversite de farklı bi bölümde, peki doktorunun ismini öğrenebilir miyim
Ben de devlette de sezeryan olunca bıçak parası adı altında para aldıklarını duydum, bide devlet te havva sezer var hiç duydun mu nasıl biri diye, arkadaş ona gidecek de doğumu çok yakın, mecbur kaldı biraz
kızlar günaydın.. şeker yüklemesi yaptıranlar oldu mu? ben kesin yaptırıcam ama hangi gün gitmek lazım? 24+4 falan uygun mu biliyor musunuz detaylı bilgi? gidenler gittiğ,inde kaç haftalıktı :)
kızlar günaydın
benim gibi şişen var mı varım desin
çok fena eller ayaklar suratım şişti herkes daha erken diyo
sıcaktan sanırım tuzlu da yemiyorum çünkü ben doğru düzgün
ne yüzük kaldı takabildiğim
ne ayakkabı kaldı giyebildiğim yürüdükçe ayaklarımın altı acıyo
şükür yine halime geçicek bebeğim iyi olsun ama şimdiden bu kadarsa
temmuz ağustosu düşünemiyorum
Tatlım ben degistirmek yerine peçete koyuyorum, her tuvalete gittiğimde peceteyi değiştiriyorum tavsiye ederim.aynen, öğle arasına gidip gelince (bina dışında yemek yiyorum), iç çamaşırı değiştiriyorum.
resmen sırılsıklam oluyor ya.
Tatlım sanırım tuzu azaltman gerekebilir. yinede druna Danış tabikızlar günaydın
benim gibi şişen var mı varım desin
çok fena eller ayaklar suratım şişti herkes daha erken diyo
sıcaktan sanırım tuzlu da yemiyorum çünkü ben doğru düzgün
ne yüzük kaldı takabildiğim
ne ayakkabı kaldı giyebildiğim yürüdükçe ayaklarımın altı acıyo
şükür yine halime geçicek bebeğim iyi olsun ama şimdiden bu kadarsa
temmuz ağustosu düşünemiyorum
Doğum yapan bir arkadaşın oldu mu canım orda ya da bildiğin kadın doktoru? Hşç biri içime sinmedi araştırırken
Tatlım ben degistirmek yerine peçete koyuyorum, her tuvalete gittiğimde peceteyi değiştiriyorum tavsiye ederim.
canım bi ara ben de öyle yapıyordum ama bi dr. arkadaşıma tuvalet kağııdı zararlı demiş bıraktım o yüzden ben de aklında bulunsun.Tatlım ben degistirmek yerine peçete koyuyorum, her tuvalete gittiğimde peceteyi değiştiriyorum tavsiye ederim.
hadi ya bende öyle idare ediyordum ya...neyse bakayım başka birşey düşüneyim o halde...canım bi ara ben de öyle yapıyordum ama bi dr. arkadaşıma tuvalet kağııdı zararlı demiş bıraktım o yüzden ben de aklında bulunsun.
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendineArkadaslar yazamadim bayadır insallah herkes iyidir. Benim rahim agzi uzunlugu kisaldi raporluyum evdeyim .
mantar bendede hafif oldu ama benimkini dr crinone jel in akıntısına bağladı. günlük ped kullandığın için olabilir maalesef, benim doktorum hiç kullanma günlükleri normaldede sıkıntılı bide hamilelikte daha riskli dedi
Aynen bide sıcaklar üzerine eklendi zor bi dönem geçiriyoruzhamilelikte hava aldırmadığı için günlük ped pek tavsiye edilmiyor.
ama bu sıcaklarda ne yapıcaz o da zor.
ben yanımda yedek iç çamaşırı getiriyorum iş yerine, evdeyken ise sık sık değiştiriyorum.
ama iş yerinde yine de yetmiyor, özellikle sıcaklar başladıktan sonra, ben de en azından günün bir kısmını günlük ped ile idare etmeyi denicem bundan sonra, 3-4 saat o idare etse, bir kez de çamaşır değiştirsem eve kadar idare eder herhalde.
offf sıcak
Arkadaslar yazamadim bayadır insallah herkes iyidir. Benim rahim agzi uzunlugu kisaldi raporluyum evdeyim .
çok geçmiş olsun. bende de bakteri çıktı. kadın doğumcum antibiyotik verdi ama kullanmak istemedim üroloji bölümüne gittim doktor antibiyotiğe ihtiyaç yok bol bol su iç 3 lt en az dedi.bennn bakterş varmıs cuma belli oldu benimde
çok geçmiş olsun. bende de bakteri çıktı. kadın doğumcum antibiyotik verdi ama kullanmak istemedim üroloji bölümüne gittim doktor antibiyotiğe ihtiyaç yok bol bol su iç 3 lt en az dedi.
canım asm de çok pahalı 15 bin filan doğum :SCanım oldu ama sun yurtdısında yasıyor ve hngi doktora gittigini bilmiyorum. Anadolu saglık merkezi de yakın sayılır muhtesem bir hastanedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?