• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Tatlım kan değerlerine baktirmani tavsiye ederim. düştüğünde böyle durumlar olabiliyormuş.
Yeni tahlil yapıldı demir eksikliği yok dedi ama bilmiyorum

ben sankş tansiyona bagladım yasdadıgını ama olctürüyormsuun hiç tansıyonunu canım ?* bende de arada oluyor dedigin özellikle egilip kalktıgımda yasıyorum dedigini
Ben de öyle düşündüm de o anlarda bakamadım tansiyon aleti yoktu, yeni edindim bugün baktım 11 e 8 geldi bakalım yine olduğunda bakıcam inşallah
Kızlar kaçkg aldınız.
Ben tartıldım 7 kg almışım :skandal::ruh::sinirli:
Ben 3kilo almışım, çok alırım diye korkuyordum ama asıl kilo alınan zamanlar bu zamanlarmış bakalım
Panik atak vs var mı canım?
Yok hamd olsun

Aslında ta"EmelARVAöylede değil t: 47039589, member: 671899"]Canim benim doktorum bi sorun olmadıkça doğumdan sonra inen vurulucak dedi... bi arkadaşıma da doktoru önce bana dediği gibi demişti kanama yaşayınca vurmuşlardi İğneyi 7. ayda... sende başlarda kanama yaşadın dimi öyle hatırlıyorum... ondan asini yapcaktir doktorun... benim şimdilik korkum kan uyuşmazlığında sarılık oQUOTE]
Aslinda tam olarak oylede değil canim kanama yasadim ama disarida degiildi icerseydi oyizden vurulmadi zatrnbebek etkilenmiş mi diye kandan belli oluyor çok şükür etkilenmedi... Amniyosentezden sonra vuruldu iğne Allah bebeklerimizi korusun ins

Kizlar hareket ve tekme durumlariniz nasil? Ellerini karnini koymadan hisseden varmi? Ben bi iki kere hissettim o sekilde ama sonra gitti hic tık yok. Korkuyorum, bugun doktora gidicem. Sizde durumlar nasil

normalde ben hareket ediyoken anlamıyorum oynadığını anca akşam evde uzanıp dinlenmeye geçince. bazen çok oynuyo bazen hiç oynamıyo keyfine göre takılıyo benim kız. mesela dün akşam kıyafetin üstünden bile belli oluyodu oynaması. ilk kez bu kadar belli oldu, geçen gün anca karnımı açınca belli oldu ama sürekli güçlü değil tekmeleri çok değişiyo

kızlar
şişmiş ayaklarıma rahatı bu ayakkabıyla buldum
tavsiye ederim
deichmann da buldum markası venice diye geçiyor
dün ağrıdan ağlayacaktım resmen ayaklarım çok şişti basarken ağrım vardı
bunlar cidden ağrımı da aldı rahat yürüyorum
ve markanın diğer modellerinde de tabanı çok güzel çok rahat
bakmanızı tavsiye ederim çok hafiflerEki Görüntüle 1850577

bende aynı modelde sketcherstan aldım pazar günü. ayaklarım normalde 38dir ama pazar günü 38,5 aldım mecburen. sol tam oluyo ama sağ biraz bol oluyo sabahtan akşama doğru normal olmaya başlıyo. bağcıksız olması çok işime geldi giy çık yapıyosun hemen, ilerleyen dönemde eğilmeden giymek rahat olucak

Gunaydinlar hanimlar:KK49:
Ben 22+1de 4,5 -5 kilo almisim.kilo paylasimi cok iyi oluyor.oglumda da kadinlar kulubunde takip ettigim anne grubu vardi simdi o paylasimlari bulup okuyorum.oglumda da bu haftalarda bu kadar almisim.toplamda 12 ile tamamlamistim bakalim bu kac ile olacak.10 olsa fena olmaz ama:KK45:

Canim benim doktorum bi sorun olmadıkça doğumdan sonra inen vurulucak dedi... bi arkadaşıma da doktoru önce bana dediği gibi demişti kanama yaşayınca vurmuşlardi İğneyi 7. ayda... sende başlarda kanama yaşadın dimi öyle hatırlıyorum... ondan asini yapcaktir doktorun... benim şimdilik korkum kan uyuşmazlığında sarılık oluyormuş bebeklerde inşallah olmaz hiçbir bebisimizde. .. topiğimizdeki bebişler sağlıklı olsunlar hep :dua:

canım benim yengemle dayımda vardı kan uyuşmazlığı. ilk çocukta önceden iğne vs olmadı sarılıkta geçirmedi. ilkini doğurunca iğne oldu ikincidede hiç bi problem olmadı çok şükür şimdi dana gibiler. sarılık olacağı varsa oluyo zaten. önemli olan düzenli beslemek bebeğin aç kalmamasını sağlamak. çünkü açlık şekeri düşürüyo o da sarılığın en büyük nedeni. bebeklerimiz doğduğunda önemli olan doyabiliyo olmaları, ister süt ile ister mama ile, yeterki doysun :)

günaydın kızlar. 2,5 kg almıştım en son gittiğimde ama 1 ay geçti nerdeyse, cumartesi gidiicez inşallah kontrole o zaman belli olucak ama çok alırım diye korkuyodum almadım neyseki bundan sonrada yapıcak bişi yok alıcaz mecburen :)

bende aynı modelde sketcherstan aldım pazar günü. ayaklarım normalde 38dir ama pazar günü 38,5 aldım mecburen. sol tam oluyo ama sağ biraz bol oluyo sabahtan akşama doğru normal olmaya başlıyo. bağcıksız olması çok işime geldi giy çık yapıyosun hemen, ilerleyen dönemde eğilmeden giymek rahat olucak
aynen canım bende hem büyük aldım
hemde bağcıksız olsun dedim eşim bağcıklılara bakıyo her gün giydiricen heralde diyorum :)
şükür aldığımdan beri rahatım seninde rahat olmana sevindim :)
ayak cidden çok önemliymiş

Back
X