- 18 Ocak 2016
- 549
- 571
- 23
Ben tam 10 kilo almış bulunmaktayım bugün itibariyleKızlar kaçkg aldınız.
Ben tartıldım 7 kg almışım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tam 10 kilo almış bulunmaktayım bugün itibariyleKızlar kaçkg aldınız.
Yeni tahlil yapıldı demir eksikliği yok dedi ama bilmiyorumTatlım kan değerlerine baktirmani tavsiye ederim. düştüğünde böyle durumlar olabiliyormuş.
Ben de öyle düşündüm de o anlarda bakamadım tansiyon aleti yoktu, yeni edindim bugün baktım 11 e 8 geldi bakalım yine olduğunda bakıcam inşallahben sankş tansiyona bagladım yasdadıgını ama olctürüyormsuun hiç tansıyonunu canım ?* bende de arada oluyor dedigin özellikle egilip kalktıgımda yasıyorum dedigini
Ben 3kilo almışım, çok alırım diye korkuyordum ama asıl kilo alınan zamanlar bu zamanlarmış bakalımKızlar kaçkg aldınız.
Yok hamd olsunPanik atak vs var mı canım?
bende de mide ağrısı oluyor çaresini bulamadım. Akşamları yiyemiyorum yemek.Kizlar ben ne yersem yiyim arkasindan midem agriyo bulaniyo acaba midem mi eksimeye basladi anlamadim sizede oluyo mu
Ben nobetteyken cok zorlaniyorum mesela simdi nobetteyim ayaklarim sisti midem ole agriyobende de mide ağrısı oluyor çaresini bulamadım. Akşamları yiyemiyorum yemek.

ayaklarımız neden şişiyo acaba, sadece tuz kullanımından mı kaynaklanıyor kiBen nobetteyken cok zorlaniyorum mesela simdi nobetteyim ayaklarim sisti midem ole agriyo![]()
Normal bence çok değil canımKızlar bu arade ben 5 kg aldım. Normal mi fazla mı almışm yoksaa![]()
Canim yaa kiyamamBen nobetteyken cok zorlaniyorum mesela simdi nobetteyim ayaklarim sisti midem ole agriyo![]()
Purinol ,aksef antibiyotik ve parol hepsini içtim çünkü düşmeyen ateşim vardı sanada geçmiş olsun canım sen nasıl hissettinT tugbavebebik gecmiş olsun dr ne verdi canım ? bende de bakteri cıktı antibiyotik verdi bide parol ama parolu hiç içemedim
Valla kasigim agriordu cok bi gidelim dedik derken idarda belli oldu istePurinol ,aksef antibiyotik ve parol hepsini içtim çünkü düşmeyen ateşim vardı sanada geçmiş olsun canım sen nasıl hissettin
Canim gayet iyiKızlar bu arade ben 5 kg aldım. Normal mi fazla mı almışm yoksaa![]()
Kizlar hareket ve tekme durumlariniz nasil? Ellerini karnini koymadan hisseden varmi? Ben bi iki kere hissettim o sekilde ama sonra gitti hic tık yok. Korkuyorum, bugun doktora gidicem. Sizde durumlar nasil
kızlar
şişmiş ayaklarıma rahatı bu ayakkabıyla buldum
tavsiye ederim
deichmann da buldum markası venice diye geçiyor
dün ağrıdan ağlayacaktım resmen ayaklarım çok şişti basarken ağrım vardı
bunlar cidden ağrımı da aldı rahat yürüyorum
ve markanın diğer modellerinde de tabanı çok güzel çok rahat
bakmanızı tavsiye ederim çok hafiflerEki Görüntüle 1850577
Canim benim doktorum bi sorun olmadıkça doğumdan sonra inen vurulucak dedi... bi arkadaşıma da doktoru önce bana dediği gibi demişti kanama yaşayınca vurmuşlardi İğneyi 7. ayda... sende başlarda kanama yaşadın dimi öyle hatırlıyorum... ondan asini yapcaktir doktorun... benim şimdilik korkum kan uyuşmazlığında sarılık oluyormuş bebeklerde inşallah olmaz hiçbir bebisimizde. .. topiğimizdeki bebişler sağlıklı olsunlar hep![]()
Evet canım aynı durum bende de oluyor bebişler büyüdüğü için mideyi bastırıyor hatta ben kahvaltıda soda içiyorum midemi rahatlatmak için
Günaydın canım doktorum günde iki tane içebilirsin dedi , normalde de benim tansiyonum düşüyor ama mide yanmama en iyi gelen şey soda çok rahatlatıyor benicanım soda tansiyonu yükseltebilir aklında olsun
aynen canım bende hem büyük aldımbende aynı modelde sketcherstan aldım pazar günü. ayaklarım normalde 38dir ama pazar günü 38,5 aldım mecburen. sol tam oluyo ama sağ biraz bol oluyo sabahtan akşama doğru normal olmaya başlıyo. bağcıksız olması çok işime geldi giy çık yapıyosun hemen, ilerleyen dönemde eğilmeden giymek rahat olucak