2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
ayaklarımız neden şişiyo acaba, sadece tuz kullanımından mı kaynaklanıyor ki
yok canım
tuz + sıcak
bir arkadaşım son zamanlarında ama davul olmuş ayakları albümin oldum diye korkup gitmiş çok şükür bişey yokmuş
doktor demişki yaz hamileliğinin dezavantajı bu ister istemez şişersin diye

heramora ben de 4 aldım canım (2 hafta oldu tartılalı) ama cumartesi 24 haftam bitiyor tartılıcam 5-6 kilo almış olduğumu görücem bence
benim de hedefim 12 ydi 2 2erkekannesi ama geçicem galiba...

Günaydın canım doktorum günde iki tane içebilirsin dedi , normalde de benim tansiyonum düşüyor ama mide yanmama en iyi gelen şey soda çok rahatlatıyor beni

aman yükselmesinde rahatlatıyosa ne mutlu sana. ben bazen yemeği çok kaçırınca ne yapsam fayda etmiyo. sodayı normaldede sevmem zaten, hiç içemiyorum

kesinlikle ayakkabının rahat olması çok önemli. vücut ağırlaştıkça dahada baskı artıcak ayaklara inşallah çok şişmeyiz benim korkularımdan biride davul gibi ayaklarımın olması

Günaydın hanımlar. ben de 7 kilo aldım. son bir ayda 3 kilo almışım. ramazan tatlıları yemekleri bana yaradı. doktorum şekerden korkmuştu ondan da değil. ama biliyorum ben tatlı çok yedim bu ay. ondan bu 3 kilo. bakalım ilerleyen aylarda neler olacak. bekleyip göreceğiz..
hayırlı güzel günler dilerim herkese...

Günaydın arkadaşlar diş ağrısı ile nasıl başa cikiyorsunuz? Normalde agri yok ama o dişin oldugu tarafla bişi yiyemiyorum basinca agriyor.

Günaydın arkadaşlar diş ağrısı ile nasıl başa cikiyorsunuz? Normalde agri yok ama o dişin oldugu tarafla bişi yiyemiyorum basinca agriyor.
bir doktora göstermeni tavsiye ederim benimde olmuştu, diş taşı oluşmuş iltihap yok ama o yönde gidiyor dedi temizledi, tuzlu suyla gargara yap dedi geçti sonra ama ihmal etmemek lazım erkenden göster ki antibiyotik kullanımını gerektireck bir durum oluşmasın

benim altı üstlü iki dişimde mahfetti beni. Diş doktoruna gittim yapabileceğim hiçbişey yok dedi çünkü röntgene giremiyorsun dedi bi şekilde idare edeceksin en düşük etkili antibiyotik verebilirim dedi
rovamcyine verdi. Ama ben hala kullanmamakta ısrarlıyım bakayım nereye kadar giderse.. Bi portalde sirkeyle sarımsağı kaynatın gargara yapın yazıyodu da ben yaptım bana mısın demedi benimki ilerlemiş artık

canım bende olmadı ağrı ama 1-2 kere dediğin gibi o tarafla yiyince ağrımıştı. öbür tarafla idare ettim arada denedim ağrıyan tarafı. neyseki 1 gün falan sürdü sadece. ama bi dişçiye git istersen ilerleme olmasın

ramazandayızda ama pamuğa 1-2 damla saf alkol yada rakı damlatın dişin üstüne koyun isterseniz.

bence vakit kaybetmeden dişçiye gitmelisin son üç ayda birşey yapamıyorlar. zaten hamile olduğunu görünce ona göre ilaç ve tedavi veriyorlar.

dişcim hamilelikte geceleri farkına varmadığınız diş sıkmaları olur dedi, ayrıca diş etleri uzar iki diş arası kanama yapar dedi.
Allaha şükür ben hamilelik öncesi diş sıkma sıkıntım olduğu için diş kalıbı yaptırmışdım zaten,şuan geceleri takıyorum diş eti dışında bir sıkıntım yok allaha şükür.
Ağrılarınız belki bu diş sıkmadan kaynaklı olabilir.

Günaydın canım benimde sol alt azı dişimde ağrı hiç yok ama o tarafla sert bişey yiyemiyorum. Benim o dişime önceden kanal tedavisi yapılmıştı, oyüzden sinir kalmadığı için ağrı hisetmiyor olabilirim. Ama bunun için de gitmek istemedim.

antibiyotiği kullanmanı yada tekrar doktora gitmeni tavsiye ederim eğer enfeksiyon kana karışırsa daha yüksek grup antibiyotik kullanmak zorunda kalırsın alah korusun daha büyük sıkıntılar çıkabilir

Buarada bugün okula giderken yürürken bir ıslaklık oldu. Lavaboya gittim, beyazımsı şeffaf biraz akıntı gelmişti. Yani terlemeyle alakası yok. Bu kadar akıntı sizde de oluyormu? yarın aylık kontrolüm var dra soracağım. Plasenta suyunu anlamak için eczanedemi pedler vardı arkadaşlar? Gerekirse alacağım mutlaka

benim hep var o normal bir akıntı kokulu, peynirimsi, yeşilimsi ve kaşıntı olunca sıkntı

antibiyotiği kullanmanı yada tekrar doktora gitmeni tavsiye ederim eğer enfeksiyon kana karışırsa daha yüksek grup antibiyotik kullanmak zorunda kalırsın alah korusun daha büyük sıkıntılar çıkabilir
Haklısın canım. Ama işte kullanmayayım diyorum bebeğe zarar gelmesin diyorumda iltihap olması dediğin gibi daha kötü sonuçlara yol açmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…