2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

olabilir tabii bnde yapısal olarak çok sık diş taşı olur, 6 dayda bir temizletirim ama hamilelikten dolayı gitmedim. gece sıkma huyum yok ama farketmeden yaptıysam bilmiyorum. diş eti kanaması normaldede var bende zaten coraspin kullanırken biraz artmıştı şimdi sadece fırçalayınca normale döndü yani. ağrı gündüz oldu sadece neyseki ama gidicem dişye bu yakınlarda düşünüyorum

çok da yemiyorum ama nasıl oluyor da alıyorum şaşkınım inan :))
aynen cnm. normal her zaman yediğimin dışında bişiy yemiyorum sadece ceviz ve meyveyi artıdım. ama kilo kilo kilo ekleniyo :) vücut yapıyo işte hamilelk böyle bişi demek ki :) mesela plesenta da belli bi ağırlığı var, su var bebişler de de yarım kiloyu geçmiş durumda 2 kilo sırf ordan

yürüyüş mü yapsam diyorum her gün ama faydası olmaz heralde. Korkuyorum kilolu kalacağım diye. Kendimi balon gbi hissediyorum abartıyorum
yok canım yine minimum bizim aldığımız, çevremdeki arkadaşlarımla kuzenlerimle falan kıyasladığım zaman gayet iyi, sadece şişkinlik hissi oluyor ya o seni rahatsız etmiştir.

hiç kilo almadan hamilelik olmaz imkansız bişiy :)
çok takma kafana.

ama yürüyüşü kilo için değil kan dolaşımının düzen olması için yapmamız lazım her gün aksatmadan

kesinlikle ayakkabının rahat olması çok önemli. vücut ağırlaştıkça dahada baskı artıcak ayaklara inşallah çok şişmeyiz benim korkularımdan biride davul gibi ayaklarımın olması

aynen benim de hemde daha 5,5 ayda bu kadar şişmeye temmuz ağustosu düşünemiyorum
ama oğlum pıt pıt vurdukça herşeyi unutuyorum dünya benim oluyor :)
o sağlıklı olsun diyorum geçecek bunlarda inşallah

yürüyüş mü yapsam diyorum her gün ama faydası olmaz heralde. Korkuyorum kilolu kalacağım diye. Kendimi balon gbi hissediyorum abartıyorum

canım özellikle kolay doğum için yürüyüş hareket önemli
en azından yarım saat her gün yürümeye çalış

Kizlar yeecn hafta enfeksiyon vardi idrarda antibiyotik kullandik. Dun tekrar idrar verdim yine enfeksiyon cikti sulcid kullan dedi gunde 2 defa. Insallah gecer dua edin bize. Korkutuyor beni. Kullanip enfeksiyonu hemen gecen var mi? Camasirimi surekli degsitiiryorm gunde 3 lt su iciyorum ama 1 haftada duzelmedi ve neden oldu anlamadim

evet evet plasentasıydı suyuydu büyüyen rahmiydi bebişiydi derken iki kilo kdr vardır bencede :)) aldığımız kilolalar normal aslında

ben bugün başlayacağım yürüyüşlere bakalım günde yarım saat yürümeye çalışacağım :) dediğin gibi şişkinlik hissinden oluyo sanırım. Karnım çıktı bi de arada elim ayağım şişiyo :) inşallah doğumdan snra eski halimize döneriz :)

kızlar mobilya olarak ne düşünüyorsunuz
bizim kendi evimiz ben büyük bir dolap yaptırmak istiyorum ömürlük kullansın iki iki dolap almamak için
1 tane de 5 çekmeceli şifonyer yaptırıyorum
yatak olarak oda da çift kişilik yatak var onu yok edemiyorum
çocuk 6 yaşına gelene kadar mobilya kullanamıcağımız için ve kullansam bile sonra kaldırması sıkıntı olacağı için
park yatak düşünüyorum hem kaldırması kolay olur
hem temizlemesi hemde yanımda taşıyabilirim
sizce nasıl?

bende mobilya beşik alacağım. Tek kişilik bazam var ztn bebek odasına koyacağım onu. Bi de dediğin gibi büyük, ömürlük bir dolap almayı düşünüyorum odasına uygun renklerde.

sorma canım yaa benimkide akşamları dinlenme haline geçince coşuyo epey bi mutlu oluyorum :)

sorma canım yaa benimkide akşamları dinlenme haline geçince coşuyo epey bi mutlu oluyorum :)
gün içinde de oluyo oturarak çalışıyorum ben o zamanda pıt pıtlanıyo
bazen ayakta bile hissediyorum
yalnız sadece dolaştığını henüz hissedemiyorum sadece tekmeler :)

bende mobilya beşik alacağım. Tek kişilik bazam var ztn bebek odasına koyacağım onu. Bi de dediğin gibi büyük, ömürlük bir dolap almayı düşünüyorum odasına uygun renklerde.

ben beyaz yaptırıyorum mobilyayı her renkle uyar halısını falan kombin etmiş olurum istediğim gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…