dişcim hamilelikte geceleri farkına varmadığınız diş sıkmaları olur dedi, ayrıca diş etleri uzar iki diş arası kanama yapar dedi.
Allaha şükür ben hamilelik öncesi diş sıkma sıkıntım olduğu için diş kalıbı yaptırmışdım zaten,şuan geceleri takıyorum diş eti dışında bir sıkıntım yok allaha şükür.
Ağrılarınız belki bu diş sıkmadan kaynaklı olabilir.
aynen cnm. normal her zaman yediğimin dışında bişiy yemiyorum sadece ceviz ve meyveyi artıdım. ama kilo kilo kilo ekleniyo :) vücut yapıyo işte hamilelk böyle bişi demek ki :) mesela plesenta da belli bi ağırlığı var, su var bebişler de de yarım kiloyu geçmiş durumda 2 kilo sırf ordançok da yemiyorum ama nasıl oluyor da alıyorum şaşkınım inan :))
yok canım yine minimum bizim aldığımız, çevremdeki arkadaşlarımla kuzenlerimle falan kıyasladığım zaman gayet iyi, sadece şişkinlik hissi oluyor ya o seni rahatsız etmiştir.yürüyüş mü yapsam diyorum her gün ama faydası olmaz heralde. Korkuyorum kilolu kalacağım diye. Kendimi balon gbi hissediyorum abartıyorum
kesinlikle ayakkabının rahat olması çok önemli. vücut ağırlaştıkça dahada baskı artıcak ayaklara inşallah çok şişmeyiz benim korkularımdan biride davul gibi ayaklarımın olması
yürüyüş mü yapsam diyorum her gün ama faydası olmaz heralde. Korkuyorum kilolu kalacağım diye. Kendimi balon gbi hissediyorum abartıyorum
bence ihmal etme 27den sonra doğumu beklersin sıkıntısı da çok dişin ilk 3 ayda 2 kere apse yaptı dişim çarşafları yırttım ağrıdan. bu sıcakta hiç çekilmezSagolun arkadaslar gecmezse gidicem artik.
Benim gibi tetanoz aşısı olmayan var mi?
Ben ilk çocukta 5 doz yaptirmistim artık bunda yapmıyorlar tek menepoza girerken bir doz yaptirman yeterli dedilerSagolun arkadaslar gecmezse gidicem artik.
evet evet plasentasıydı suyuydu büyüyen rahmiydi bebişiydi derken iki kilo kdr vardır bencede :)) aldığımız kilolalar normal aslındaaynen cnm. normal her zaman yediğimin dışında bişiy yemiyorum sadece ceviz ve meyveyi artıdım. ama kilo kilo kilo ekleniyo :) vücut yapıyo işte hamilelk böyle bişi demek ki :) mesela plesenta da belli bi ağırlığı var, su var bebişler de de yarım kiloyu geçmiş durumda 2 kilo sırf ordan
ben bugün başlayacağım yürüyüşlere bakalım günde yarım saat yürümeye çalışacağım :) dediğin gibi şişkinlik hissinden oluyo sanırım. Karnım çıktı bi de arada elim ayağım şişiyo :) inşallah doğumdan snra eski halimize döneriz :)yok canım yine minimum bizim aldığımız, çevremdeki arkadaşlarımla kuzenlerimle falan kıyasladığım zaman gayet iyi, sadece şişkinlik hissi oluyor ya o seni rahatsız etmiştir.
hiç kilo almadan hamilelik olmaz imkansız bişiy :)
çok takma kafana.
ama yürüyüşü kilo için değil kan dolaşımının düzen olması için yapmamız lazım her gün aksatmadan
bugün başlayacağım yürümeye. Bi de nefes egzersizlerini araştırıyorum :))canım özellikle kolay doğum için yürüyüş hareket önemli
en azından yarım saat her gün yürümeye çalış
bende mobilya beşik alacağım. Tek kişilik bazam var ztn bebek odasına koyacağım onu. Bi de dediğin gibi büyük, ömürlük bir dolap almayı düşünüyorum odasına uygun renklerde.kızlar mobilya olarak ne düşünüyorsunuz
bizim kendi evimiz ben büyük bir dolap yaptırmak istiyorum ömürlük kullansın iki iki dolap almamak için
1 tane de 5 çekmeceli şifonyer yaptırıyorum
yatak olarak oda da çift kişilik yatak var onu yok edemiyorum
çocuk 6 yaşına gelene kadar mobilya kullanamıcağımız için ve kullansam bile sonra kaldırması sıkıntı olacağı için
park yatak düşünüyorum hem kaldırması kolay olur
hem temizlemesi hemde yanımda taşıyabilirim
sizce nasıl?
Ben tuz kullanmiyorum ki yemeklere bile azicik atiyorumayaklarımız neden şişiyo acaba, sadece tuz kullanımından mı kaynaklanıyor ki
Hemsireyim cnm benCanim yaa kiyamammesleğin ne ki canim
aynen benim de hemde daha 5,5 ayda bu kadar şişmeye temmuz ağustosu düşünemiyorum
ama oğlum pıt pıt vurdukça herşeyi unutuyorum dünya benim oluyor :)
o sağlıklı olsun diyorum geçecek bunlarda inşallah
Sagolun arkadaslar gecmezse gidicem artik.
gün içinde de oluyo oturarak çalışıyorum ben o zamanda pıt pıtlanıyosorma canım yaa benimkide akşamları dinlenme haline geçince coşuyo epey bi mutlu oluyorum :)
bende mobilya beşik alacağım. Tek kişilik bazam var ztn bebek odasına koyacağım onu. Bi de dediğin gibi büyük, ömürlük bir dolap almayı düşünüyorum odasına uygun renklerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?