Sagolun arkadaslar gecmezse gidicem artik.
Benim gibi tetanoz aşısı olmayan var mi?
bugün başlayacağım yürümeye. Bi de nefes egzersizlerini araştırıyorum :))
benim beğendiğim beşik açık renk ahşap ona beyaz olmaz heralde ben düşünme aşamasındaym beyazı bi yerlere katıp beyaz alabilirm aslında :)ben beyaz yaptırıyorum mobilyayı her renkle uyar halısını falan kombin etmiş olurum istediğim gibi :)
Tunaydin hanimlar...umuttttt bakteri cikti bendede az kaldi antibiyotugim gectimi merak ediorum cokkk bende cokk gecmis olsun.. Olcagi varsa oluor herhalde ya ben evden cikmiorum nerdeyse bi tek hastane wc kullandim ev disi okadarda dikkat ediyorum anlamuotum yani nasip kaptim
bende çok anlayamıyorum ayaktayken ama oturunca sıkışıyo sanırım, bugün hiç durmadı sabahtan beri, çalışıyorum ama aklım orda mutlu ediyo beni şimdiden :) bu akşamda hareketli geçicek belli :)gün içinde de oluyo oturarak çalışıyorum ben o zamanda pıt pıtlanıyo
bazen ayakta bile hissediyorum
yalnız sadece dolaştığını henüz hissedemiyorum sadece tekmeler :)
Bende toplamda 6 kilo aldım dikkat etmeye de çalışıyorum ama yyok sürekli artıyor 4 kg su sadece son 6 hafta da üstelikKızlar kaçkg aldınız.
Ben tartıldım 7 kg almışım
ben de olmadım canım. doktorum gerek yok zaten hastane ortamında olacak doğum steril olur sıkıntı olmaz dedi..Sagolun arkadaslar gecmezse gidicem artik.
geçmiş olsun canım.. benim de çok sık oluyor idrar yolu enfeksiyonu. kültürde üreme olmazsa ilaç kullanmana gerek yok dedi öyle de oldu.sedabk diyorum ya olacagi varsa oluyor yanidedigm gibi bol su tuketiorum günlük ped kesinlikle kullanmiorum zaten camasirida sık degistiriorum bakakim nolur canim
aynı duurmdayım canım valla çk dikkat ediyrum ama gerçekten zor yani. hava çok sıcak günde 2 kez duş alıyorum 2 3 defa çamaşır değiştiriyorum ama anlamıyorum nasl oluyor. yeşillikleride sirkede beklet dediler artık onlarıda sirkede bekletiyorum inşallah geçerTunaydin hanimlar...umuttttt bakteri cikti bendede az kaldi antibiyotugim gectimi merak ediorum cokkk bende cokk gecmis olsun.. Olcagi varsa oluor herhalde ya ben evden cikmiorum nerdeyse bi tek hastane wc kullandim ev disi okadarda dikkat ediyorum anlamuotum yani nasip kaptim
bende çok anlayamıyorum ayaktayken ama oturunca sıkışıyo sanırım, bugün hiç durmadı sabahtan beri, çalışıyorum ama aklım orda mutlu ediyo beni şimdiden :) bu akşamda hareketli geçicek belli :)
bide acıkınca hiç durmuyo benimki, hani sarelle reklamındaki tombik vardı ya onun gibi kordonu çekip acıktım diyo sanırım :)))
benim beğendiğim beşik açık renk ahşap ona beyaz olmaz heralde ben düşünme aşamasındaym beyazı bi yerlere katıp beyaz alabilirm aslında :)
canım bana da aralıklarla yapılıyor. indirekt coombs diye bir şey. negatif çıktı mı sorun yok ama ilkinde negatif çıktı yine de iğne yapıldı. doktoruna sorunca buraya da yazarsan sevinirim canım.
Bence hemen git canım ben hamilelik öncesi diş tedavisi olmuştum doktorum 3-6 arası her türlü işlem yapıyoruz ama diğer dönemlerde enfeksiyon riski olduğundan hiç bir işlem yapmıyorlarmış ve o acıları çekmek zorundasın demişti doktorum. Tetanoz aşısını ben de olmadım benim doktorum yaptırma dedi bende kendi doğumumda yapmadım diye ekledi.Sagolun arkadaslar gecmezse gidicem artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?