ben sezaryan istiyorum sırf korktuğum için ama normal daha sağlklı bi korkmasam cesaret gelse :))ben normal istiyorum ama 28.hafta da bebeğin duruşu sabitleniyormuş,poposu aşağdaysa ,plasenta aşağda ise,rahim yolu kısaysa (ölçtürmedim daha) suyu azaldıysa mecbur o zaman.
Sezaryanda çevremde şahit olduğum risk çok fazla ,dikişi patlayan iltihap kapan ,geç ayağa kalkan,ağrısı olan,bebeğe hemen süt verememek,kış aylarında karında ki dikişlerde rahatsız olan,kilo da kolay veremiyormuşsun.Bunları görünce normal diyorum inşallah ama allah bilir.Sezaryan olursada sezaryada başarılı bir doktor yapmalı mutlaka.
Gelecek hafta sonu detaylıya giricem ilk kez ,hayırlısı inşallah.
bende sezaryan diyordum ama normale dönmem lazım sanırım şu an için bi sorun görünmüyo bakalım :)Canım ben kesin sezaryen diyordum ama bebeğim için normale yönelmeyi düşünüyorum
Canım bende aynı kremi kullanıyorum Allaha şükür lekelenme falan olmadı tavsiye ederim hamilelik dışındada çok güzel bi güneş kremiTam da senin kullandigin canim,solenta pregna saglik bakanligi onayli tek kremmis.cevremde kullanan olmadığı icin alamamistim.memnunsan alirim
bence şimdiden onu düşünmeyelim 30.haftadan sonra bebeğin durumunu görelim öncelikle.Doğum yapacağımız hastane ve doktoru belirleyelim,birazda bizim isteğimiz dışında gelişebiliyor.Doktor şu bu diyip sezaryana çeviriyor.Tek diyeceğim sezeryansa dikişler konusunda iyi bir doktor olmalı.Mesela İst.Anadolu yakasında Dr. Aslı Alay var genç bir doktor ama Central Hospital dan özel muayeneye geçmiş malesef. Onda sezaryan olanlar 1 hafta sonra dikişi bulamıyormuş çok övmüşler.ben sezaryan istiyorum sırf korktuğum için ama normal daha sağlklı bi korkmasam cesaret gelse :))
Ben hamileliğin başından beri tavuk yemiyorum doktorumda hiç yeme dedievet ben de artık yemeyeyim diyorum tavuk çok zararlı.
neden zararlı kii ben bilmiyordum ama sevmem tavuk eti ayda bi kere falan yerim ancaBen hamileliğin başından beri tavuk yemiyorum doktorumda hiç yeme dedi
Benim doktor tansiyon hapimi 4 e cikardi. Surekli olcuorum. Kafayi yicem. Yukselirse hemen acile geliyorsun dedi. 30. Haftada daha da yukselecekmis ne olcak bilmiyorum[/QUOTE]
Kızlar doktoru balık yağı yazan var mı? Daha doğrusu kesinlikle iç diyen var mı? Bana bebeğin kilosu az olduğu için ocean balık yağı önerdi her gün bi tane kesinlikle yutuyorsun dedi hap şeklinde. Bi de ben balık yemedim hiç, hayatımda yemedim yani. O yüzden verdi bebek için. Ama mide ağrısı yapıyor kocaman hap zaten. Kullanan var mıı
neden zararlı kii ben bilmiyordum ama sevmem tavuk eti ayda bi kere falan yerim anca
Ayy inşallah canım :) besleyebiliriz bebişleri ne doğum ne de başka bisey en çok endişelendigim bebisin aç kalmasıcanım benim yengemle dayımda vardı kan uyuşmazlığı. ilk çocukta önceden iğne vs olmadı sarılıkta geçirmedi. ilkini doğurunca iğne oldu ikincidede hiç bi problem olmadı çok şükür şimdi dana gibiler. sarılık olacağı varsa oluyo zaten. önemli olan düzenli beslemek bebeğin aç kalmamasını sağlamak. çünkü açlık şekeri düşürüyo o da sarılığın en büyük nedeni. bebeklerimiz doğduğunda önemli olan doyabiliyo olmaları, ister süt ile ister mama ile, yeterki doysun :)
GDO suz tavuk yok organik vs yalan.neden zararlı kii ben bilmiyordum ama sevmem tavuk eti ayda bi kere falan yerim anca
Canim yaa rabbim kolaylik versin inşallahHemsireyim cnm ben
anladım iyiki sevmiyorum şu tavuk etini, ayda bir zorla eşimin zoruyla yiyordum ona da söyleyeym. Et ya sonuçta yararlıymış gibi geliyor insanlara. Gdo her şeyde var aynen çok dikkat ediyorum ama illa ki giriyordur vücuda.GDO suz tavuk yok organik vs yalan.
bir arkadaşımın oğlunun 10 yaşlarında göğüsleri çıktı.Doktora götürdü ,dr ilk sorduğu şey tavuk mu yediriyorsunuz olmuş.Yedirmeyin sakın demiş.
Şuan karnımızda gelişim döneminde ne verirsek o tohum gibi düşün,tohumlar gdo lusuyla sebze gdo lu oluyor.
Elbette yediğimiz hiçbirşey güvenirliği yok. Ama tavuk çok etkiliyor ,arada yiyebilirsin seviyorsan ama çok tüketmemekte yarar var. Ben çok sevdiğim halde 4-5 yıldır eve sokmuyorum.
Kızlar biraz da kısmet işi doğum normal isteyip sezeryan olanda çok sezeryan diyip normal olanda çok... yeterki psikolojinizi rahat tutun... ben şimdilik bi sorun olmazsa normal diyorum inşallah zaten doktorum da normalci... bi de hep kötü şeyler söyleyen insanlardan uzak durun pozitif doğum hikayeleri okuyun çok iyi geliyor :)bende sezaryan diyordum ama normale dönmem lazım sanırım şu an için bi sorun görünmüyo bakalım :)
aynısını kullanıyorum canım. bende balık yemeyi sevmem hiç bnm bebeğin gelişiminde bi problem olmadığı için haftada 2 kullan fazlasına gerek yok şimdilik dedi. mide ağrısı yapmıyo ama ilacı içmeden önce 1-2 yudum su içki boğazın kayganlaşsın. yoksa zor oluyo gitmesi
bende sezaryan diyordum ama normale dönmem lazım sanırım şu an için bi sorun görünmüyo bakalım :)
ben dolapta tutuyorum ama çok büyük bi hap zaten. Bende reflü var. Hap kullanırken zorlandım hep. Bu kadar büyüğü de midemi ağrıtıyor. Bende zamanla haftada ikiye düşerim inşallah. Şu an her gün bi tane kullanıyormBalık hapını buzdolabında tut.Belki o marka sana dokunuyordur.Bende ilk bşalrada hergun şimdi hafta da 2 kez efa daily kullanıyorum,kalite onayı almış ödülü bir ürün.
Cnm ben omega 3 kullaniyorum benmki de icsen iyi olur die verdi hamileligimin basinda balik ye dedi ben tiksindim yiyemedim sonra verdiKızlar doktoru balık yağı yazan var mı? Daha doğrusu kesinlikle iç diyen var mı? Bana bebeğin kilosu az olduğu için ocean balık yağı önerdi her gün bi tane kesinlikle yutuyorsun dedi hap şeklinde. Bi de ben balık yemedim hiç, hayatımda yemedim yani. O yüzden verdi bebek için. Ama mide ağrısı yapıyor kocaman hap zaten. Kullanan var mıı
Amin canm cumlemize ama gercekten hamilelik ve nobet zormus hic bu kadar zorlanmazdimCanim yaa rabbim kolaylik versin inşallah
Okula bi sınava gidiyorum nevrim dönüyor rabbim çalışan hamislerin hele de senin gibi nöbeti olanların yardımcısı olsun...Amin canm cumlemize ama gercekten hamilelik ve nobet zormus hic bu kadar zorlanmazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?