2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
ben sezaryan istiyorum sırf korktuğum için ama normal daha sağlklı bi korkmasam cesaret gelse :))

[/QUOTE]
Benim doktor tansiyon hapimi 4 e cikardi. Surekli olcuorum. Kafayi yicem. Yukselirse hemen acile geliyorsun dedi. 30. Haftada daha da yukselecekmis ne olcak bilmiyorum[/QUOTE]

G gunesjuly1234
Sizinde ayaginiz sisiyormu?yada baska belirti hissediyormusunuz?

Kızlar doktoru balık yağı yazan var mı? Daha doğrusu kesinlikle iç diyen var mı? Bana bebeğin kilosu az olduğu için ocean balık yağı önerdi her gün bi tane kesinlikle yutuyorsun dedi hap şeklinde. Bi de ben balık yemedim hiç, hayatımda yemedim yani. O yüzden verdi bebek için. Ama mide ağrısı yapıyor kocaman hap zaten. Kullanan var mıı

ben sezaryan istiyorum sırf korktuğum için ama normal daha sağlklı bi korkmasam cesaret gelse :))
bence şimdiden onu düşünmeyelim 30.haftadan sonra bebeğin durumunu görelim öncelikle.Doğum yapacağımız hastane ve doktoru belirleyelim,birazda bizim isteğimiz dışında gelişebiliyor.Doktor şu bu diyip sezaryana çeviriyor.Tek diyeceğim sezeryansa dikişler konusunda iyi bir doktor olmalı.Mesela İst.Anadolu yakasında Dr. Aslı Alay var genç bir doktor ama Central Hospital dan özel muayeneye geçmiş malesef. Onda sezaryan olanlar 1 hafta sonra dikişi bulamıyormuş çok övmüşler.

Benim doktor tansiyon hapimi 4 e cikardi. Surekli olcuorum. Kafayi yicem. Yukselirse hemen acile geliyorsun dedi. 30. Haftada daha da yukselecekmis ne olcak bilmiyorum[/QUOTE]

G gunesjuly1234
Sizinde ayaginiz sisiyormu?yada baska belirti hissediyormusunuz?[/QUOTE]

bende gündüz biraz oluyo ayak şişmesi ama akşam eğer uzatmadıysam ayaklarımı sarkıtıp oturduysam (misafirlikte vs.) o zaman şişiyo biraz, başka bi belirti yok çok şükür arada ayakta kalınca yada çok oturunca belim ağrıyo birazda

aynısını kullanıyorum canım. bende balık yemeyi sevmem hiç bnm bebeğin gelişiminde bi problem olmadığı için haftada 2 kullan fazlasına gerek yok şimdilik dedi. mide ağrısı yapmıyo ama ilacı içmeden önce 1-2 yudum su içki boğazın kayganlaşsın. yoksa zor oluyo gitmesi

neden zararlı kii ben bilmiyordum ama sevmem tavuk eti ayda bi kere falan yerim anca

tüp bebek doktoru bana hamilelik testte çıkmadan bile önce köy tavuğu olduğundan eminsen ye demişti. bende zaten pek sevmem tavuğu o yüzden hiç yemiyorum

Ayy inşallah canım :) besleyebiliriz bebişleri ne doğum ne de başka bisey en çok endişelendigim bebisin aç kalması

neden zararlı kii ben bilmiyordum ama sevmem tavuk eti ayda bi kere falan yerim anca
GDO suz tavuk yok organik vs yalan.
bir arkadaşımın oğlunun 10 yaşlarında göğüsleri çıktı.Doktora götürdü ,dr ilk sorduğu şey tavuk mu yediriyorsunuz olmuş.Yedirmeyin sakın demiş.
Şuan karnımızda gelişim döneminde ne verirsek o tohum gibi düşün,tohumlar gdo lusuyla sebze gdo lu oluyor.
Elbette yediğimiz hiçbirşey güvenirliği yok. Ama tavuk çok etkiliyor ,arada yiyebilirsin seviyorsan ama çok tüketmemekte yarar var. Ben çok sevdiğim halde 4-5 yıldır eve sokmuyorum.

anladım iyiki sevmiyorum şu tavuk etini, ayda bir zorla eşimin zoruyla yiyordum ona da söyleyeym. Et ya sonuçta yararlıymış gibi geliyor insanlara. Gdo her şeyde var aynen çok dikkat ediyorum ama illa ki giriyordur vücuda.

bende sezaryan diyordum ama normale dönmem lazım sanırım şu an için bi sorun görünmüyo bakalım :)
Kızlar biraz da kısmet işi doğum normal isteyip sezeryan olanda çok sezeryan diyip normal olanda çok... yeterki psikolojinizi rahat tutun... ben şimdilik bi sorun olmazsa normal diyorum inşallah zaten doktorum da normalci... bi de hep kötü şeyler söyleyen insanlardan uzak durun pozitif doğum hikayeleri okuyun çok iyi geliyor :)

Balık hapını buzdolabında tut.Belki o marka sana dokunuyordur.Bende ilk bşalrada hergun şimdi hafta da 2 kez efa daily kullanıyorum,kalite onayı almış ödülü bir ürün.

Balık hapını buzdolabında tut.Belki o marka sana dokunuyordur.Bende ilk bşalrada hergun şimdi hafta da 2 kez efa daily kullanıyorum,kalite onayı almış ödülü bir ürün.
ben dolapta tutuyorum ama çok büyük bi hap zaten. Bende reflü var. Hap kullanırken zorlandım hep. Bu kadar büyüğü de midemi ağrıtıyor. Bende zamanla haftada ikiye düşerim inşallah. Şu an her gün bi tane kullanıyorm

Cnm ben omega 3 kullaniyorum benmki de icsen iyi olur die verdi hamileligimin basinda balik ye dedi ben tiksindim yiyemedim sonra verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…