O zaten benim kardeşlerimin paso lafı :) is yaptirmiyorlar gittiğimde bardak bile kaldirtmiyorlar yani düşün sıkıldım kalkacagim dediğimde bu bu itina sana değil yegenimize biliyosun di mi onun için bence hemen otur diye tehdit ediyorlar eskiya kesildiler basimahaha benim kardeşim direk sen taşıyıcı annesin diyor çocuk doğsun bir karnını doyurmak için görüceksin diyor
Ben de ilk gece eşimle kalmak istyorum inşallah olur şartlar elverir:)
Kim diyo cnm öyle alcam koynumda uyuycam falan diye şaşırdım ilkkez duydum:) ben kıskanırdım sen kıskanmıyor musun :) alıo sevsinler ama öyle benden çok kimse sarılamaz cingar çıkarırım
Kızlar yaaa. ? ne farkettim benim bebeğim müziğe karşı hassas sanırım. Ya da hep öyle oluyor bebekler ama ben yeni farkettim.. Geçen gün tatilden dönerken arabada yüksek sesle müzik açtık eşimle bir kaç saat, hep hareketliydi kızım deli gibi dönüyordu vuruyordu ben de dedim ki tam uzanamıyorum hep oturuyorum ya yolculukta rahat edemedi heralde falan dedim. Müzik olayı aklıma gelmemişti.
Sonra dün öğlen işyerindeyken uzun süre hareketsizdi endişelendim dedim sabahtan beri hissetmedim napsam napsam müzik açtım son ses, hemen bir kıpırtı başladı ohhh dedim şükür...
Derken bugun akşam yabancı dizi izliyorduk evde, sinema ortamı gibi yaptık sesi yüksek falan, 2 saat hiç durmadı ya sürekli vurdu kıpırdadı..
Benim jeton da böylelikle düşmüş oldu :)
Uzun lafın kısası , baya baya dış sesleri algıladıklarını tecrübe etmiş oldum,
saatlerdir hareket etmedi acaba iyimidir bebeğim diyen anneler, müzik açın son ses !!!
Artık heeep bizi duyuyorlar kızlar ona göre konuşalım onlara sevgimizi söyleyelim ninni söyleyelim şarkı türkü söyleyelim eminim ki dinliyolar ve tepki veriyolar miniklerimiz..
ilk aylarda şifonyerler veya dolap içinde kucuk bölmeli kutular çok kullanışlı gibi.
butun temizlik malzemelerine kadar toparlıyor.
ikea nın en alta ki şifonyerinin içi çok geniş yuksek değişik ebat ve şekilde olanı vardı.
İleride de hertürlü kullanır değerlendiririm.
ben 35 hafta civarı karar vericem.
Eki Görüntüle 1858237 Eki Görüntüle 1858238 Eki Görüntüle 1858239 Eki Görüntüle 1858240 Eki Görüntüle 1858241
Rabbim hepimize yardım eder inşallah
ben boya işini eşime attım bizde tavan lambiri zaten sadece çocuğun odasını bile boyasa bana yeter ev 2 senedir badana olmuyo çünkü
kıyafette çok almayı düşünmüyorum kanguruyu sağlam bişey istiyorum çünkü hem eşim hem kardeşlerimin en büyük hevesi kanguruda bebeği gezdirmek :)
portbebe seti alıcam bi de bez çanta takımlı ay daha var sayamıyorum saydıkça daraltı basıyo
tüm eşyaları da 500 le alırsam yine iyiyim :)
Canımankaradyaım ben ve meclise de emniyete yakınım tam merkez diyebiliriz. Biz neler yaşadık var ya inanamazsınız..
Ömrümden ömür gitti çokzor bi geceydi.. Akşam 9 10 gibi dışarıdan eve gelirken havada yakın ucaklar gördk anlamadık niye alçaktan uçuo bunlar falan diye. Meğersem olaylar olmuş onlar f16 larmış...
Saatlerce istanbulu gösterdiler bize ama o sırada biz bomba sesleri duyduk, silahlı çatışma sesleri duyduk.. Genelkurmay, emniyet, mit binalarında olaylar oldu ama tvye yansıtılmadı. Ankarada çok şey oldu ama istanbul görüntüleriyle türkiyeyi oyaladılar. Burda olanları anlatmadılar.
Gece uçak ve helikopterler hep üstümüzden geçti, meclise atılan bombalar sanki bizim evin içindeydi ölesiye korktum, camlar titredi binalar titredi..
ülkem için de korktum hep evet ama uçaklar eve düşücek helikopterler evleri tarayacak diye daha çok korktm.. Can korkusu duydum.. Her patlama sesinde ağladım , midem tepki verdi sanırım kustum,aylardır kusmamıştım..
Trtde bildiri okunurken bi yandan helikopterler ğstümüzdeydi 2-3 tane, tamam dedim darbe oldu eski dönem filmleri eski nazi filmleri geldi aklıma. Arkdşlarmdan haber geldi bankamatikten paranı çek, eve ekmek makarna stokla, temiz su stokla diye, neler düşündüm evde çıkamıycağımı, aç kalıcağımı, hastanaeye gidemeyeceğimi, foğum yapamayacağımı bebeğime bişey olacağını düşündm..
Sonra sela okunmaya başladı sürekli bi ezan sesi gibi dha çok etkiledi beni bi yandan sela bi yandan patlamalar... Sonra o meclis patlamaları oldu diyorum ya sanki yan odamıza uçak bomba attı gibi bi histi..
Çok kötüydü çok korktuk çok ağladık çok dua ettik... Allah yardımcımız olsun ne kadar aciz kullarız anladım.. Rabbim hepimizi korusun..
ben düzcedeyim ama gerilmekten resmen sabahı sabah ettik
oğlumda hiç uyumadı döndü durdu ilk defa bu kadar çok hissettim onu da
işe geldim ama ağrım var erken çıkıcam gecede ağrım oldu
Rabbim hepimize yardım etsin inşallah
çocuklarımız için iyi olmayı başarmalıyız
Bende ole esim maca die gitti bi aradi ben gelmiycem kapilari kilitle die ne oldu anlamadim bide haberlerde polisle asker karsi karsiya fln dendi cok korktum esim polis hala iste allah vatanimizi milletimizi korusun
Kizlar benim bebeģim bazen tekme attiginda ozellikle gobegimin altina teptiginde alttan hissediuorum. Boyle sanki bi bag var ve bebegim teptiginde o sey aşagidan tutreşiyor gibi. Benim gibi alttan hissedenler var mi?
gömrümcem ve erkek kardeşim başta valla canım benim bilemiyorum nasıl başa çıkıcam. cıngar çıkarrırım onlarda çok iyi biliyolar ama bakalım
benim kızında gayet keyifli dinlediği müzikler var, bazen ben kitap okurken onada açıyorum müzik bazı şarkılara gelince tepki veriyo :)
ben bütün odayı ikeadan alıcam kısmetse, bunun gibi baktıklarım hep
bizim badana işi ağustosun ilk haftasına kaldı ondan sonra ikeadan alıcaz mobilyalarıda bakalım nasıl olucak bi heyecan içindeyiz
canımmm çok geçmiş olsun. biz istanbulda ne kadar korktuk Allah bilir siz orada neler yaşadınız
ben haberleri gördüğüm anda kız içerde tepinmeye başladı, sabah 5te yattık zorla uyudum eşim halsiz düşüceksin hadi yatalım dedi diye yattım zaten anca o zaman durdu kızımda. uyandığımda yine çok hareketliydi, korktum kızada bişi olucak diye.
geçmiş olsun canım benim, iyi değil mi eşin sağ sağlim gelmiştir inşallah yanınıza
aynen öyle canım onlar iyi olsunlarda bende her saat başı gözümü açtım yok sabaha kadar pervane tepemizde dönüyo ama yok yani her hangi bir faydası küçük seyyar klima almaya karar verdik onu denicez artık tekzen de vardı bi tane bakalım inşallah rahatlatır biziAyy hiç söyleme dün gece artık fenalık geldi evin her yerini gezdim en sonunda mufakta kuru yerde uyudum yatak minder götürmeye bile halim yoktu tek esen yer orasıydı sabaha doğru bel ağrısıyla uyandım( yavrularımız sağlıklı olsunda bugünlerde geçer
aynen bende çok korktum oğlum iki gün durmadı hep tepindi resmen ben gerildikçe
badana bizde de meçhul hala eşim tamam yaparım dedi ama bi dahaki ay yaptığım planlar çöp oldu bi sürü altın takmamız gerekecek napıcam bilmiyorum nasıl yetişecek
stres yaptım çok kendime
sanırım bencede öyle bende aşırı yemiyorum hele bu sıcaklarda mümkünatım yok çok yemenin nefesim kesiliyo ama alıyorum maşallah :) inşallah bebeklerimiz alıyordur daha çokCanm ben hic fazla yemedigim halde kilo aliyorum terleme 3 litre su yuruyusde cabasi hamilelik kilo aldiriyo demek ki
son 2 - 2 buçuk ay doğduktan sonra yaptırırlar saltanatımız bitiyo artık iyidi aslında böyle dime :)O zaten benim kardeşlerimin paso lafı :) is yaptirmiyorlar gittiğimde bardak bile kaldirtmiyorlar yani düşün sıkıldım kalkacagim dediğimde bu bu itina sana değil yegenimize biliyosun di mi onun için bence hemen otur diye tehdit ediyorlar eskiya kesildiler basima
O zaten benim kardeşlerimin paso lafı :) is yaptirmiyorlar gittiğimde bardak bile kaldirtmiyorlar yani düşün sıkıldım kalkacagim dediğimde bu bu itina sana değil yegenimize biliyosun di mi onun için bence hemen otur diye tehdit ediyorlar eskiya kesildiler basima
inşallah siz hemencecik halledersiniz ben diyorum en azından çocuk odasını yapalım o bile kar yani yanımabi şekilde yapıcaklar ya ben öyle düşünüyorum. bizimde badanayı yapacağı arkadaşı kız istemeye gidicekti dün ama gittilermi haberimiz yok, çocukcağız haftasonları 1er gün geliyim dedide onuda ben istemedim daha çok yorgunluk olucak herkese diye. ay başında nişanı olucak kısmetse hemen haftasonuna bizde olucak boyaya
Geldi cok sukur canm allahim hicbirimizi ayirmasingömrümcem ve erkek kardeşim başta valla canım benim bilemiyorum nasıl başa çıkıcam. cıngar çıkarrırım onlarda çok iyi biliyolar ama bakalım
benim kızında gayet keyifli dinlediği müzikler var, bazen ben kitap okurken onada açıyorum müzik bazı şarkılara gelince tepki veriyo :)
ben bütün odayı ikeadan alıcam kısmetse, bunun gibi baktıklarım hep
bizim badana işi ağustosun ilk haftasına kaldı ondan sonra ikeadan alıcaz mobilyalarıda bakalım nasıl olucak bi heyecan içindeyiz
canımmm çok geçmiş olsun. biz istanbulda ne kadar korktuk Allah bilir siz orada neler yaşadınız
ben haberleri gördüğüm anda kız içerde tepinmeye başladı, sabah 5te yattık zorla uyudum eşim halsiz düşüceksin hadi yatalım dedi diye yattım zaten anca o zaman durdu kızımda. uyandığımda yine çok hareketliydi, korktum kızada bişi olucak diye.
geçmiş olsun canım benim, iyi değil mi eşin sağ sağlim gelmiştir inşallah yanınıza
Bak bu iyi bise degil igrenc bi goruntu olur bence organlar flnBazen de durup keşke karnın sefaf olsaymiş diyor
Benm cikti fitil bide hap kullandim cnmkizlar bbenim idrarda enfeksiyon ve proteinim yuksek cikti aranizda yasayan var mi insallah bir zarari olmaz diger gebeligimde yasamamistim bunlari
Insallah cnm ya onlar tombis tombis dogsunlar issirmaliksanırım bencede öyle bende aşırı yemiyorum hele bu sıcaklarda mümkünatım yok çok yemenin nefesim kesiliyo ama alıyorum maşallah :) inşallah bebeklerimiz alıyordur daha çok
inşallah oğlumu şimdiden ballı kaymağım diyorum zaten çocuğu yemelik yapıyorum tam :)Insallah cnm ya onlar tombis tombis dogsunlar issirmalik
Zaten bunu dediğinde benim surat ifadesi görCen gözlerim portluyorBak bu iyi bise degil igrenc bi goruntu olur bence organlar flnben hemsireyim bana bile kotu geldi
Ayy çok güzelmis ben de annesinin aslanı diye seviyoruminşallah oğlumu şimdiden ballı kaymağım diyorum zaten çocuğu yemelik yapıyorum tam :)
sağlıkla gelsinler de inşallah
Ayy çok iyiydi :)son 2 - 2 buçuk ay doğduktan sonra yaptırırlar saltanatımız bitiyo artık iyidi aslında böyle dime :)
Atsan şimdilik çok ciddiye de almazlar daha çok nazlarlarbanada diyolar sürekli yaa. kardeşim arar yeğenime iyi bak yorulma der. görümcem sürekli eli karnımda dikkat kızıma der. eşim zaten sürekli tepemde ye bişiler diyo çocuk beslensin diyo aaa diyip çığlık atasım geliyo bazen valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?