2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
haha benim kardeşim direk sen taşıyıcı annesin diyor çocuk doğsun bir karnını doyurmak için görüceksin diyor
O zaten benim kardeşlerimin paso lafı :) is yaptirmiyorlar gittiğimde bardak bile kaldirtmiyorlar yani düşün sıkıldım kalkacagim dediğimde bu bu itina sana değil yegenimize biliyosun di mi onun için bence hemen otur diye tehdit ediyorlar eskiya kesildiler basima

gömrümcem ve erkek kardeşim başta valla canım benim bilemiyorum nasıl başa çıkıcam. cıngar çıkarrırım onlarda çok iyi biliyolar ama bakalım

benim kızında gayet keyifli dinlediği müzikler var, bazen ben kitap okurken onada açıyorum müzik bazı şarkılara gelince tepki veriyo :)

ben bütün odayı ikeadan alıcam kısmetse, bunun gibi baktıklarım hep

bizim badana işi ağustosun ilk haftasına kaldı ondan sonra ikeadan alıcaz mobilyalarıda bakalım nasıl olucak bi heyecan içindeyiz

canımmm çok geçmiş olsun. biz istanbulda ne kadar korktuk Allah bilir siz orada neler yaşadınız

ben haberleri gördüğüm anda kız içerde tepinmeye başladı, sabah 5te yattık zorla uyudum eşim halsiz düşüceksin hadi yatalım dedi diye yattım zaten anca o zaman durdu kızımda. uyandığımda yine çok hareketliydi, korktum kızada bişi olucak diye.

Bende ole esim maca die gitti bi aradi ben gelmiycem kapilari kilitle die ne oldu anlamadim bide haberlerde polisle asker karsi karsiya fln dendi cok korktum esim polis hala iste allah vatanimizi milletimizi korusun

geçmiş olsun canım benim, iyi değil mi eşin sağ sağlim gelmiştir inşallah yanınıza

Kizlar benim bebeģim bazen tekme attiginda ozellikle gobegimin altina teptiginde alttan hissediuorum. Boyle sanki bi bag var ve bebegim teptiginde o sey aşagidan tutreşiyor gibi. Benim gibi alttan hissedenler var mi?

ben bazen özellikle ayaktayken hissediyorum öyle canım. bi an sanki çıkıcakmış gibi oluyo aklım gidiyo resmen. dinlenince geçiyo ama doktora sormadım. cumartesi gidicektik malum olaylardan gidemedik, bu hafta içi gidicem inşallah gittiğimde sorucam. şeker yüklemesini falanda yaptırdım ama sonuçlarını göstermedim henüz

aynen bende çok korktum oğlum iki gün durmadı hep tepindi resmen ben gerildikçe
badana bizde de meçhul hala eşim tamam yaparım dedi ama bi dahaki ay yaptığım planlar çöp oldu bi sürü altın takmamız gerekecek napıcam bilmiyorum nasıl yetişecek
stres yaptım çok kendime

aynen öyle canım onlar iyi olsunlarda bende her saat başı gözümü açtım yok sabaha kadar pervane tepemizde dönüyo ama yok yani her hangi bir faydası küçük seyyar klima almaya karar verdik onu denicez artık tekzen de vardı bi tane bakalım inşallah rahatlatır bizi

bi şekilde yapıcaklar ya ben öyle düşünüyorum. bizimde badanayı yapacağı arkadaşı kız istemeye gidicekti dün ama gittilermi haberimiz yok, çocukcağız haftasonları 1er gün geliyim dedide onuda ben istemedim daha çok yorgunluk olucak herkese diye. ay başında nişanı olucak kısmetse hemen haftasonuna bizde olucak boyaya

Canm ben hic fazla yemedigim halde kilo aliyorum terleme 3 litre su yuruyusde cabasi hamilelik kilo aldiriyo demek ki
sanırım bencede öyle bende aşırı yemiyorum hele bu sıcaklarda mümkünatım yok çok yemenin nefesim kesiliyo ama alıyorum maşallah :) inşallah bebeklerimiz alıyordur daha çok

son 2 - 2 buçuk ay doğduktan sonra yaptırırlar saltanatımız bitiyo artık iyidi aslında böyle dime :)

banada diyolar sürekli yaa. kardeşim arar yeğenime iyi bak yorulma der. görümcem sürekli eli karnımda dikkat kızıma der. eşim zaten sürekli tepemde ye bişiler diyo çocuk beslensin diyo aaa diyip çığlık atasım geliyo bazen valla

inşallah siz hemencecik halledersiniz ben diyorum en azından çocuk odasını yapalım o bile kar yani yanıma

Geldi cok sukur canm allahim hicbirimizi ayirmasin

kizlar bbenim idrarda enfeksiyon ve proteinim yuksek cikti aranizda yasayan var mi insallah bir zarari olmaz diger gebeligimde yasamamistim bunlari

Atsan şimdilik çok ciddiye de almazlar daha çok nazlarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…